Lördag

Idag har det inte hänt så mycket, vilket inte är så konstigt för jag har bara varit vaken i en timme. Jag vaknade i alla fall och då var huset tomt, jag tror alla är i stugan.
Jag gjorde mig lite frukost och nu sitter jag ute i solen, vilket är ganska skönt=)

Tyvärr finns det inte så mycket att göra idag, får typ inte heller fara någonstans, vilket suger!!!

jag vet inte mycket mer vad jag ska skriva förutom att det är skönt i solen, fast tangentbordet blir ganska varmt, men man kan inte klaga över det.. Fast något som man kan klaga lite över är att jag har saker som jag egentligen måste plugga=(  Det suger det med!!

Igår (Fredag)

Alltså på något sätt så kan jag inte sluta tänka på gårdagen. Det känns verkligen som om det var jätte dålig, men på något sätt är jag inte säker på det. Något som var bra var att jag hittade en presnet till min mamma som fyller år i morgon, och sen hittade något till min andra mamma som morsdagspresent.
Sen var jag också med Johanna igår och vi hyrde film och så, vi hade det ändå ganska roligt=)
Och sen fick jag ett betyg bättre än vad jag trodde att jag skulle få.
Så om man ser dom här sakerna är det klart att man har haft en bra dag, men ändå känns det inte så.

Okej pappa och jag var inte så bra vänner och jag var verkligen arg!! Men under dagen så känns det ändå inte som om det var så jätte dåliga saker. Men morgonen igår var så jävla dålig. Vaknade tidigt på morgonen och jag har blivit jätte förkyld och sen har inte min hjärnskakniing försvunnit än, vilket jag verkligen är less nu!!! Sen så var morgonen bara dålig, jag tog lite sovmorgon och missade första lektionen, vilket var väl ganska skönt, typ. Sen var det också andra saker som bara blev fel, och på grund av det sitter jag hemma själv en lördag...FFFFUUUCCCKKK!!!!!!!!!

The Weepies - World spins madly on


Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on

Everything that I said I'd do
Like make the world brand new
And take the time for you
I just got lost and slept right through the dawn
And the world spins madly on

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I'm standing still

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
The night is here and the day is gone
And the world spins madly on

I thought of you and where you'd gone
And the world spins madly on.

Hur lyckas man?

Alltså jag e nog den enda som är så dum:P För någon dag sen så slog jag huvudet och det är klart att jag får hjärnskakning. Och som min klasskompis sa idag, att jag e lite små dum:P Det var ju bara före jul som jag sparkade handen och skadade knogarna, vilket heller inte i så smart:P Men man kan ju som inte lyckas med allt=)

Men det känns ganska lugnt nu, har varit i skolan och så. Sen var jag på stan med en kompis, Och ja som vanligt var jag tvungen att köpa något:P Mina köp idag var ett nytt fotoalbum, pennor, lyckomynt och det bästa var att jag köpte sommarklänningen på Cubus som jag velat ha hur länge som helst=D!!!! Längtar bara att få ha på mig den=)

Men men det var det nu ska jag se lite på TV innan jag ska sova.
Natti natti=)

1 månad

Såg nyss att det var exakt en månad sen jag skrev något här sist. Så jag tyckte att jag skulle komma igång igen.
Så jag vet inte allt som har hönt på en månad men jag lovar att det har varit mycke i skolan som alltid:P

Men i lördags var vi några som firade en kompis som fyllde 19, vi var först hos henne sen drog vi ut på olles. Det var en hur rolig kväll som helst, men roligast var nog när jag råkade kasta upp hennes armband på taket. det var inte meningen jag skulle kasta iväg en annan sak men jag svingade lite för hårt och armbandet for av och nu ligger det på hennes tak=) jag skulle låna det under kvällen men det vart som inte så länge:P Men ja det värsta var att jag gjorde det helt nykter:P Det var i alla fall hur rolig kväll som helst, ens man var tvungen att vänta på mat i 50 min på max.

Och i morgon ska jag på Bodaborg med killen och hans systrar, dom har varit där förut men inte jag, det blir första gången. Men det ska nog gå king=)

Men nu är det nog dags att sova har suttit och pluggat i över sju timmar så man är ganska slut nu!!
Go natt, sov gott, dröm sött men vakna tort:P

RSS 2.0