If I can dream.

There must be lights burning brighter somewhere.
Got to be birds flying higher in a sky more blue.
If I can dream of a better land, where all my brothers walk hand in hand.
Tell me why, oh why
oh why can't my dream come true.

There must be peace and understanding sometime.
Strong winds of promise that will blow away, all the doubt and fear.
If I can dream of a warmer sun.
Where hope keeps shining on everyone. Tell me why, oh why
oh why won't that sun appear.

Were lost in i cloud, with too much rain.
Were trapped in a world, thats troubled with pain.
But as long as a man has the strength to dream.
He can redeem his soul and fly.

Deep in my heart theres a trembling question. Still I am sure that the answer gonna come some how.
Out there in the dark, theres a beckoning candle.
And while I can think
While I can walk
While I can stand
While I can talk.
While I can dream, please let my dream come true, right now.
Let it come true right now.


Elvis Presley - If I can dream.


Helgen..

Eller först måste jag ju säga att förra veckan kändes riktigt bra, vilket troligtvid berode på att jag bodde hos erik typ halva helgen=) Men sen på fredag så drog jag och Jojjo till Krångis och där åt vi god mat och såg på film och drack lite vin. Man kan säga att vi tod det ganska lugnt:P Kändes faktsikt riktigt skönt och tro det eller ej så blev det faktiskt ganska många timmars sömn=)

Sen på lördag så drog jag till Erik och vi gjorde lite god mat, vilket blev lite sent:P Sen så såg vi en film på natten. På söndag for vi till min mamma där vi sov till idag=)

Slutet på förra veckan och den här helgen har verkligen varit bra, glad och utvilad=) Men i veckan blir det nog annars, har mer i skolan så då kan man nog inte chilla nästan varje dag:P

Förresten en grymt bra låt som man ska lyssna på är Father and friend with Alain Clark. Faktiskt riktigt bra=)

Put Out The Fire.

You know a gun never killed nobody
You can ask anyone
People get shot by people
Poeple with guns.


...

Förra året såg jag ett stjärnfall och jag jag vet att man ska önska sig något när man ser ett. Så jag önskade mig ett mirakel. Jag förstod att det aldrig skulle hända eftersom att för mig var det bara en stjärna som föll. Men mitt mirakel kom i uppfyllelse. Det fallande stjärnan gav mig en ängel, en ängel som är full av kärlek och bara vill en väl. En ängel som gjorde en blyg och rädd människa till en säkrare och lyckligare människa, jag blev något som jag aldrig trodde att jag kunde bli. Den ängeln är min ängel och mitt mirakel, det e allt det man önskar sig när man ser ett stjärnfall.

Första skoldagen.

Det kändes ganska konstigt i morse när man kom in på skolan, det var verkligen länge sedan sist. Men det känns ändå skönt att vara tillbaka, vilket låter konsigt men man har som varit lite isolerad under praktiken. Sen så gör det ju inget att första dagen e e kort och hade bara en lektion:P Det var inte så jobbig start om jag säger så;P Sen så gjorde vi inte så mycket så det var ganska lugn dag.

Efter det drog jag till johanna där vi snacka och såg lite film, det var jätte roligt när jag berättade en sak som hände igår:P vi skrattade så vill höll på att dö:P och då kände man hur skönt det var att komma tillbaka till det vanliga=)

Sen när man kom hem på kvällen så sätter man sig och skriver ett skolarbete som man tro ska in i morgon och att man bara får en lektion till att skriva på. Man nu klockan halv ett på natten så ser man att det inte ska in förrän på fredag så då har man suttit och skrivit som en galning ikväll när jag lika gärna kunde dela upp det på två kvällar:P men men ibland ska man ju lära sig att läsa igenom pappret noga innan man börjar göra uppgiften=) Alltid lätt att vara efterklok(a)

Hade gött och ta de lugnt:P

....

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev:P Fast ja jag måste ju bara skriva om festandet på fredagen, satan så kul vi hade=)  Både förfesten och krogen var hur rolig som helst, vissa tjejer blev lite halvtrötta där ett tag men jag och pernilla höll igång;P Mycke folk ute och ja det var bara king:P Och när man väl hade tagit sig hem så var man så jävla trött att man somnade ganska fort:P



Sen har man ju fyllt 19 i tisdags:P Och det var faktiskt ändå en ganska bra dag faktiskt=) Alltid glad att Erik är där så  man kan dra sig undan från allt det andra=)



Sen e det ju så att nu e det bara en dag kvar på praktiken och det känns så bra=) Dom e ju jätte trvliga där borta och jag har verkligen fått de bästa handledarna men det känns andå bra att det e slut snart=) Tillbaka till rutiner och livet som man inte har hunnit med. Nu kan man få sova mer än fyra fem timmar per natt och slippa sitta i bussar nästan tre timmar varje dag..Sen kan man träffa folk på veckodagarna utan att hålla på att somna medans man snackar=) Nä så det känns faktiskt grymt skönt att få tillbaka till lite mer vanligt=)

Tisdag..

Tyvärr e det bara tisdag idag, längtar så grymt till fredag och det känns verkligen långt borta!!=( Fast idag hade jag och Jojjo så roligt på stan köpte kläder och skrattade och hade hur roligt som helst=) Snacka om att vi hade hur roligt som helst åt egentligen absolut ingenting:P Längtar till fredag fy fan vad vi tjejer kommer att ha roligt!! Och roligare blir det om man har nya kläder. Köpte en snygg kjol, leggings och ett linne...

Men nu ska jag snart sova...

go natt alla små och stora=)

Måndag

Igår trodde jag att det skulle vara jätte jobbigt att stiga upp idag men det gick faktiskt bra, men längtar ändå till fredag då jag får lite sovmorgon, sova ända till typ halv åtta=) Sen blev inte dagen sämre med att några polare frågar om jag ska med ut på krogen på fredag:P Och det e klart att jag ska, så alla som ska på olles på fredag vi ses:P  Jag e grymt sugen på att gå ut på fredag och det bästa e att då kan jag köpa lite nya kläder och faktiskt ha en bra annledning till det;P Hoppas bara att Jojjo kan följa med och shoppa=)

Men nu ska jag se klart sex and the city sen e det sängen. tyvärr kommer det nog att bli svårt att sova för i morgon e det bara en vecka kvar till jag fyller år och jag kan inte säga att jag längtar....men men finns inte så mycket att göra åt..

Go natt alla smurfar:P


RSS 2.0