Fredag..

Idag har jag och erik verkligen sovit länge, jag vaknade runt halv fyra och sen väckte jag erik klockan fyra:P Men det var ganska skönt att sova ut faktiskt=) Idag har det ju alltså inte hänt så mycket, efter vi vaknade började vi göra oss färdiga, för det blir inga mjukisbyxor idag eftersom att eriks föräldrar ska ha främmen i afton så..Sen efter maten idag ska vi hem till Ur för jag ska färga håret och packa lite inför i morgon då det är fest=) Sen vet jag inte mer vad som händer ikväll faktiskt. Vi ska däremot inte vara vaken jätte länge ikväll eftersom att vi ska till mb i morgon och gå ut med mina föräldrars hundar mitt på dagen så:/    Men men det finns inte så mycket att göra åt..

Nu ska jag bara dola på vid datorn tills det blir middag=)

Pease out!!! /H

Sovit:P

Det gick inte så bra med att bara halvsova i soffan;P jag har just sovit över en timme=) Men det värsta är att jag vaknade bara för någon min sen och jag kollade på klockan och önskade att det var mer, e faktiskt ganska uttråkad:/ Men men det finns ju inte så mycket att görs åt saken!! Aja nu ska jag gå tillbaka till det jag har gjort länge, ingenting!!!!

/H

Torsdag - stan men syrran:)

Idag har jag varit med syrran på stan, första var hon och klippte sig, hon blev jätte fin=). Sen gick vi lite på stan sen tog vi en fika. Hon köpte inget och jag löpte bara hårnålar och nagellack..Men annars hade vi en trevlig dag, det e skönt att få lite tid med henne, annars snabbpratar vi bara lite nu och då. Och det e så att jag hon kan ha det ganska roligt ens vi är syskon:P:) Sen efter stan så for jag hem till Erik igen, har inte ens hunnit vara hemma i en timme än så vi var ett tag på stan=)

Ikväll blire då inget, har sovit lite dom sista dagarna så jag e ganska trött så jag ska nog bara halvsova i soffan;P

Hade Gött=) /H

Onsdag

Guud så jobbigt det var att stiga upp idag, jag har inte alls sovit så många timmar inatt och jag känner det verkligen just nu:P

Idag har jag alltså varit på stan med en kompis, och ja det e ju så att jag inte kan hålla mig från att shoppa;) Jag hittade ett långt linne på Gina Tricot, det var jätte fint och inte alls min stil. Men det var fint, kommer nog att ha på mig den på Lördag så jag ska bort på en liten fest=) Men annars hade vi jätte trevligt idag=) Vi shoppade båda två, och min kompis köpte ett jätte läckert halsband!!

Men nu ska jag fortsätta titta lite på TV sen blire nog att göra sig nått att äta, jag är hur hungrig som helst!!!!! Och sen ska jag försöka lägga mig tidigt idag vilket inte borde vara något problem:P

Och i morgon ska jag och lillasyrran gå på stan, hon ska först klippa sig och sen ska vi gå på stan lite, Förhoppningsvis så kan hon hjälpa mig att hitta ett par skor, vilket jag faktiskt behöver;P

peace out!!/H

Tisdag..

Idag kan man säga att det inte har hänt så mycket..jag sov ganska länge eftersom att jag inte kunde somna igår kväll..Sen idag har jag suttit vid datorn och sett lite på tv. Ja det e som största delen av dagen.

I morgon ska jag på stan med en kompis, hon ska nog shoppa men själv sparar man pengar så det blir fönstershoppa för mig:P

Men nu ska jag fixa naglarna och fortsätta se The District, vilket är king=)

Sov gott;)

Ny Frilla:P

Idag har jag varit och klippt mig, och det var verkligen dags!!! Har inte klippt mig på hur länge som helst...Men idag blev det dags, gjorde det däremot lite billigt för mig, Jag tog en elevklippning, men hon var jätte duktig och jätte noga. Det tog däremot ett litet längre tag men det är ganska skönt att sitta i stolen medans någon fixar ens hår;) Men jag blev nöjd i alla fall. Efter det gick jag och Erik och fikade innan vi for hem.

Hade gött=)

Lone Star - Amazed



Everytime our eyes meet
This feeling inside me
is almost more than i can take
Baby when you touch me
I can feel how much you love me
And it just blows me away
I've never been this close to anyone or anything
I can hear your thoughts
i can see your dreams

Chorus:
I don't know how you do what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
i wanna spend the rest of my life, with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby i'm amazed by you

The smell of you skin
the taste of your kiss
the way you whisper in the dark
your hair all around me, baby you surround me
you touch every place in my heart
oh, it feels like the first time everytime
i wanna spend the whole night in your eyes

Chorus

Every little thing that you do
i'm so in love with you
it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life, with you by my side
forever and ever
Every little thing that you do
oh, every little thing that you do
baby i'm amazed by you

Jimmy Eat World - Hear you me.



There's no one in town I know
You gave us some place to go
I never said thank you for that
'thought I might get one more chance

What would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
I never said thank you for that
Now I'll never have a chance

May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads, the sleepless go
May angels lead you in

So what would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
I never said thank you for that
Now I'll never have a chance


May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads the sleepless go
May angels lead you in

(May angels lead you in)
May angels lead you in
(May angels lead you in)
May angels lead you in

And if you were with me tonight
I'd sing to you just one more time
A song for a heart so big
God wouldn't let it live

May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads the sleepless go
May angels lead you in

May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads the sleepless go
May angels lead you in


Onsdag

Idag  har jag sovit väldigt konstigt. Jag somnade runt kl sex i morse, sen ringde väckaren kl halv sju (ställt den fel) Och sen kom mamma och väckte mig vid nio. Då steg jag upp och ringde några samtal och sen somnade jag om vid halv elva, och mamma väckte mig igen vid två tiden, och jag ville inte stiga upp så jag oche erik sov till ca 15:20:P Det känns som om jag har varit vaken länge, men det har jag ju som inte:P Sen satte jag mig och prata med mamma, vi bestämde att jag skulle följa med hon och mormor på fredag och handla en ny jacka åt mormor, det ska nog bli trevligt=) Bara mormor hittar en jacka:S:P Idag har jag och erik varit i stan och handlade en blomma till hans pappa som fyllde 53 år idag. Så var vi där och åt middag och malin hade gjort en jätte god glass som vi åt till efterrätt. Sen kom syrran och hämtade mig så for vi och simmade. Jag kan säga att glassen och maten kändes i magen när jag simmade:P Men det var kul=)

Sen for jag och syrran och lämnade tillbaka några filmer på hemmakväll och på väg ut går jag rakt ut på vägen ens jag ser en bil komma emot mig och det kanske var en meter ifrån, ja gjorde ett litet tjejigt ljud sen flyttade jag på mig:P Men jag kan inte fatta hur jag inte kunde se bilen??:P

Jaja nu ska jag pysa=)
Hade gött=)

Söndags

I söndags var jag och en kompis på bio, vi såg den nya filmen UPP. Den var faktiskt ganska bra, men inte alls lika bra som Ice Age 3:P  Men absolut så man kan se den, lillapojken Oscar var så söt och hunden:D Men filmen var i alla fall bra och vi hade jätte trevligt=) Sen hittade jag också en kläning på Lindex som jag verkligen vill ha!!! Men det finns bara ett problem, jag har rött hår och klänningen var rosa, passar som inte alltid så bra:S Men men jag har som ändå inte råd med den, fast den var jätte fin=)



Men nu ska jag se klart The hills sen blire duschen=)

Hade gött;D

Helgen och ja...idag:P

Så nu är det måndag igen och eftersom att man inte har något jobb så känner man inte så mycket skillnad mellan dagarna...Fast i fredags var det första gången på länge som det faktiskt kändes som om det var helg=) I fredags så såg jag och Erik skönheten och odjuret, vilket var väldigt länge sen sist!! Men den filmen är otroligt bra=)! Sen i Lördags så var jag och Erik hundvakt till söndagen, så vi passade på att ha lite middagsfrämmen. Helen och Rei och åt middag, vilket jag misslyckades med, men ja tur att det ändå smakade som det skulle:P Sen spelade vi lite spel och körde på bilbanan som Erik hade satt upp tidigare under dagen. Det var faktiskt en ganska trevlig kväll=) Något som vi också gjorde på Lördagen var, att hämta min dator som har varit på lagning i typ fem veckor, kändes ganska bra att få tillbaka den=D Sen Söndagen sov vi mest hela dagen, sen hade vi min farbror och hans två barn på besök, och den lille kusinen e så söt=) Bara några månader gammal. Däremot var det inte lika trevligt när vi vakande över att han grät hur mycket som helst:P Men men han e ju inte så gammal så=) Sen på kvällen var jag hos en kompis och vi såg bröllopsduellen, vilket var en ganska bra film, vilket jag inte alls trodde att den skulle vara. Vi hade en trevlig kväll=)

Och jag kan säga att idag har jag som sovit ganska länge, Erik kom hem från stan klockan tre och då vaknade jag:P Sen låg jag och drog mig nästan en och en halv timme, får ett sms från min syster och frågade när jag och Erik skulle komma hem. Jag skulle laga middag idag vilket jag helt hade glömt bort:P Och då var klockan halv fem och jag hade inte ens gjort mig klar, så middagen blev lite sen(a) Men det var i alla fall gott=) Sen efter middagen satt vi och berätta spökhistorier, vi hade faktiskt ganska trevligt=) Och nu har jag sett hell's kitchen några timmar på datorn, det så bra och jag har snart hunint ikapp de avsnitten som visas i USA..

Men nu ska jag se ett till avsnitt sen blire nog sängen för mig=) Måste ju sova lite, i morgon ska jag träffa Camilla, vilket jag inte gjort på länge, vi ska käka middag och så... kommer att bli trevligt;)


Hej svejs=)

Idag

Idag for jag och Erik in till stan, jag skulle kolla på en ny jacka och han skulle kolla efter några filmer. Och jag är så nöjd för det blev en ny vinterjacka, och jag e så glad att det blev den första jag provade=) Brukar alltid annars ta så lång tid innan jag hittar någon. Sen hittade jag också ett pannband på Indiska.
Mitt nya pannband=)
Min nya Jacka=)

RSS 2.0