Måndag

Idag har jag inte gjort så mycket, var in till skolan och redovisa en uppgift som jag skrev klart i morse=P Naturligtvis så missade jag bussen men syrran kunde köra mig till skolan. Sen efter jag hade varit på skolan så gick jag på stan och kolla lite innan jag skulle hem.

När jag kom hem så slog jag in syrran present för hon fyller 14 idag=) och ja jag har kallat henne fjortis=P Men det kommer att bli en ganska lugn kväll kommer nåhgra men dom mesta kommer idag är kommer nog att se hockey. Det e klart att jag kan se hockey men kanske inte med dom som kommer att sitta här och se. Så jag hoppas ett Erik kommer idag så jag i alla fall har någon att prata med!! Men men han kanske inte gör det, men man kan ju hoppas=)

Men nu ska jag gå och äta=)

BIO

Ikväll var jag, Ewe och Ida på bio och såg filmen, män som hatar kvinnor. Man var lite halvorolig innan, eftersom att att svenska filmer kan vara lite halv tåkiga och sen var den här filmen ca 2,5 timmar. Men den var faktiskt hur bra som helst, tiden gick jätte fort och man ville inte att den skulle sluta. Det var spännande hela filmen och Michael Nyqvist och Noomi Rapace var hur bra som helst som huvudroller i filmen. Skulle lätt kunna se den igen. Så som ni märker så rekomenderar jag den att se och det gör inget om man e kvällstrött, man kommer att hålla sig vaken ändå. Jag hade i alla fall en bra kväll med Ewe och Ida=)



Tidigare idag, efter skolan, så var jag barnvakt åt mina kusiner som är 1,5 och 11 år. Det gick bra mina två systrar hjälpte till, det enda som var är att min yngsta kusin är inne i någon fas där han är rädd för alla som har mörkt hår och mörka kläder och sånt. Och eftersom att jag hade en svart tröja och svarta byxor och sen har jag svart hår och halv mörka ögon så kan ni ju tänka er hur det gick:P Han grät så fort jag kom på ca en meters avstånd eller om jag gick emot honom. först förstod vi inte varför det var så eftersom att han brukar inte vara så när han ser mig. Men min syster kom på att min jusin hade träffat min faster för ett tag sen som också är mörkhårig och har mörka ögon och hade mörka kläder och min kusin hade gråtit jätte mycket då också. Så jag och min syster testade det, hon höll i min kusin och han var lugn och glad till jag kom närmare då började han gråta och när jag backade så blev han tyst. Så resten av tiden fick jag ta på mig ett vitt linne och sen hade jag en sjal på huvudet som var ljus och då gick det hur bra som helst:P Haha vi hade ganska roligt åt det där och jag hade tagit av mig sjalen en gång och när min kusin kom in i rummet jag var i då började han skrika hur högt som helst och vände igen...Alltid lika kul att veta att man skrämmer små barn genom att bara titta på dom:P fast sen kom min äldre kusin och sa att hans lillebror kanske hade sett något på tv eller en bild då någon med mörkt hår och kläder var skrämmande. Sen säger min kusin det ingen vill höra - Frida det kan ju vara så att han tycker att du ser ut som djävulen, han har väl mörkt hår och gillar svart? haha alltså vi skrattade så vi höll på att dö!!!! Men ändå....kul att höra att man ser ut som djävulen!! Men men det gick ju bra sen när jag hade sjalen på huvudet så=)

Men nu ska jag sova, sov gott=)

Helgen..

Den här helgen har faktiskt varit grymt bra=) Min pappa fyllde 50 i fredags så det var fullt hus men faktiskt inte alls stressigt med tanke på att det var minst 35 personer i huset:P Men sen på lördagen så skulle Erik klippa sig så vi for in till stan på morgonen, och medans han klippte sig så satt jag en bit bort i en soffa och halvsov och såg på scrubs:P Efter det så for vi och åt på dallas, vi var lite slöa och orkade inte göra mat själv:P

Sen under restan av helegen och till idag så har jag bott hos erik, och vi har inte gjort så mycket, mest bara slappat=) Jag hade däremot skola på måndagen, men det gjorde inte så mycket eftersom att det var bara två timmar. Det e ganska skönt att inte göra något speciellt, eller att inte ha några planer. så om man vill se en film så ser man en film, och när man vill äta så äter man...Hur skönt som helst!!!

Sen blev det ju inte sämre av att AIK vannn matchen igår!!! Kan inte fatta att det han starta en 6 period, fatta så slut man skulle vara:P Och jag kan ju säg att jag var ganska nervös och jag började röra mig ganska mycket i slutet:P=D

Men nu ska jag sova, har nationellt prov i morgon i svenska så lite utvilad kanske man borde vara=)
Go natt=)

Idag.

Idag är det ju fredag eftersom att klockan är efter tolv. Så det betyder att min styvpappa blir 50 år gammal idag:P Haha och när han vaknar ska jag mobba honom lite:P Så när man kommer hem från skolan idag betyder det att vi har fullt hus, men det e ju bara märmaste släkten så det e inte så farligt.   Hoppas bara att han blir nöjd över presenterna och att det inte blir allt för stressigt idag... Det är också så att jag har egentligen sovmorgon idag, jag börja 10:10 men eftersom att Lasse fyller år så ska han få frukost på sängen klockan 07:15, för min lilla syster börjar skolan 08:15..så där for min sovmorgon! Och nu e klockan 02:05 och det betyder att jag ska upp om fem timmar och ge lasse frukost på sängen sen göra sig klar och sen fara på skolan, vara där under dagen sen hem och då har vi redan fått främmande, och det fortsätter komma folk hela kvällen, så jag lovar att jag kommer att vara jätte trött i morgon kväll!!!! Men men så går det:P

Men nu ska jag försöka sova=)

GRATTIS LUKELOK
PÅ 50 ÅRSDAGEN=)

FUCK OFF!!!!

Alla har olika intresen och alla tycker olika, så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara. Men om det nu är så att man tycker olika, ska man ändå inte försöka se det e den andra ögon också? Jag tycker att man ska det, och jag försöker verkligen göra det också. Det e klart att det är jätte svårt beroende ¨på vad saken handlar om, men det är ärt att försöka!

Sen e det ju det om man har olika intressen så kan man kanske ändå försöka lyssna på den andra ens man har noll intresse om vad den pratar om. det är ju så man vill själv, att ha någon som lyssnar när man vill berötta något. Eller man har något som man vill prata om, kanske det ändå är viktigt att lyssna och prata med den eftersom att det personen kanske mår bättre då...

fast oftast så gör man inget av det här, varför inte??? det e min enda fråga. Är då så att männsikan har blivit så jävla självisk att man inte kan bry som om en annan om det inte är intresant eller att man inte tycker lika??? Varför är man så självisk och varför vill man inte se att det går bra för andra männsikor? känner man sig sämre själv då?

Kan inte bara vara och en ta sig i kragen och börja bete sig lite jävla bättre?
jag säger inte att alla andra är så, utan att alla har lite av det här...jag ska inte säga att man ska mogna, utan tänka!

Torsdag/Fredag

Den är veckan, också, har jag också bott hos erik. Det är så skönt att bo där eftersom att det det är alltid helt lugnt där. varje gång man kommer dit så kan man alltid släppa allt och bara ta det så lugnt. Jag älskar att vara där helt enkelt=)

Idag kan man säga att det har varit en ganska lugn dag. Jag kom hem från erik och åt middag sen kom Jojjo förbi ett tag. sen gick jag ut och gick och när jag kom hem från det så började jag och mina systrar kolla på sex and the city. Och nu sitter man här. I morgon ska jag söka sommarjobb sen ska jag och johanna kolla och hjälpa Selina att välja en klänning till balen. Sen ska jag och Johanna hem till henne göra lite middag och sen kommer vi nog att snacka hela kvällen, men om jag gissar rätt så kommer vi nog att snacka om typ inget=P


Men nu e det dags att sova om man ska vara pigg i morgon till jobbsökandet. Sov gott=)

Balklänning.

Idag har jag, mamma och min lilla syster varit i piteå och kollat på balklänningar. Och tur nog så hittade vi en och den e verkligen hur fin som helst=) Men sen hade jag ganska otur, mamma och syrran skulle fortsätta upp till Luleå så jag skulle ta bussen hem igen till Skellefteå. Men först hade vi missat en buss för vi hade sett fel på tid. och nästa skulle inte gå förrän lite mer än en timme. Men jag satte mig på busstation och väntade. Och med min vanliga tur så blev den bussen 50 min sen. Så egentligen skulle jag vara hemm just efter två men jag var hemma kl fem istället. Men men finns ju inte så mycket att göra åt. Men jag hitta min klänning i alla fall=)

RSS 2.0