Söndag

Idag så har jag och Erik varit hos pappa och hans fru, vilket inte e så konstigt eftersom att vi sov där i natt:P Vi hade främmen av några vänner från luleå. Och jag e jätte trött idag eftersom att vi var uppe ganska länge i natt och såg pistvakt, både lite av serien och filmen, och sen upp idag för att gå ut med hundarna. Fast Erik är ju så snäll så han gick ut med dom medans jag gjorde oss lite frukost, så när han kom tillbaka var frukosten framme och julmusik spelades=)

I morgon är det hem som gäller, har varit här i lite mer än två veckor, så nu e det dags att byta hus igen:P

Aja nu ska jag fortsätta se mer av OTH=)

/H

Onsdag

Idag har jag och Erik varit hem till mig eftersom att jag skulle göra middag, naturligtvis hjälpte Erik till=) Det var härligt att  mysa med katterna, och min katt verkade vara bättre än den var tidigare, hoppas bara att det håller i sig!!! Efter vi var hos mamma, så for vi på maxi, och jag köpte en julskiva med peter jöback. Den e några år gammal, men den e hur bra som helst, och hans röst passar utmärkt till julsånger=) Men jag tror faktiskt att det e min andra skiva, alltså att jag har köpt samma skiva tidigare, men jag har tappat bort skivan. Många av mina skivor e borta sen jag tappade bort ett fodrall som man kan ha flera skivor i. Så om någon har en sådan över, som inte e eran, så kan ni ju höra av er=)

Middagen idag blev kyckling i baugetter, med sallad och olika såser. Och faktitskt blev till och med jag nöjd med maten. Man fick göra sin egen macka så alla gillade middagen=) Blir nog så att jag kommer att göra den någon fler gång=)

I morgon blir det så att man ska upp tidigt, ska vara på arbetsförmedlingen klockan 10:15=/  Men det e tur att vi båda ska dit så kanske inte försover sig i morgon, jag brukar då i alla fall vara ganska duktig på det:P

Men nu ska jag se lite mer OTH sen blire natten=)

/H

Tisdag

Idag har jag sovit nästan hela dagen. Men idag har i alla fall jag och en kompis varit och sett den andra Twilight filmen New Moon. Den var jätte bra och man kände inte alls att det var över två timmar!! Men en sak var så roligt, man hörde dom unga tjejerna när dom fick se en av skådespelarnas överkropp:P haha det var fniss och små glada rop:P HAHA sen efter hörde jag två tjejer som pratade, första tjejen sa, ''såg du han kropp'' andra tjejen svarade ''ja, vi måste typ se filmen igen''    Alltså jag tycker att det e så roligt:P

I morgon ska jag och erik hem för det e min tur att laga mat, och då ska vi se hur långt det har gått på toabygget hemma. Åsså ska jag mysa lite med katterna:D Man saknar dom så mycket när man e här hos Erik.

Men nu ska jag fortsätta se lite tv=)

/H

Söndag

Idag har jag och Erik varit på julbord på ett ställe som heter Arken. Det var min farmor och farfar som bjöd alla barn och barnbarn med respektive. Kan väl inte säga att man har så mycket julkänsla och att julbord inte riktigt är min grej, men satan så mätt jag blev:P Om det hade varit i alla fall lite snö ute så hade man nog fått lite mer julkänsla..

Men efter det så for vi hem och jag och Erik somnade efter ett tag, båda var mätta och trötta:P Och när vi vaknade någon timme senare satte vi oss och såg lite Mikael Tornving på youtube, ha så jävla bra:P Sen såg vi några avsnitt av Hell's kitechen och åt lite kvällsfika.

I morgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, antingen så slappar vi eller så kommer vi nog att hitta på något=)

/H

Alla Johan Falk

Nu har jag sett alla Johan Falk filmerna. Den första såg jag för några dagar sen och igår var jag hos elin och såg de nästa tre och sen i dag var jag och såg dom sista två. Dom var hur bra som helst!! Det finns ingen av dom nya filmerna som e dålig! Något som man absolut måste se=) Sen var det roligt att träffa elin, det var längesen.

Igår när jag var där så fick jag en liten julkänsla. Tidigare under kvällen hade jag varit hem och hjälpt mamma att baka lussekatter (och ja jag åt deg:P), Så jag tog med några till henne. Och elin hade pepparkakor och mandariner så det lukatade jul i hennes rum=) OCh naturligtvis drack vi mjölk:P

I morgon ska jag och erik på stan, och hoppas att man hittar något fint;P

/H

Johan Falk

Före ett tag sen såg jag filmen Johan Falk - gruppen för särskilda insatser. Och filmen var faktiskt skit bra!!!! Klart värd att se! Fast det fanns en sak som jag inte tyckte om i den och det var att en kille som blir mördad och han ville jag att dom skulle ha kvar, tjejn kunde väl ha dött istället:P Hon är ju ändå inte en så jätte bra skådis.. Och sen killen som dog e bra skådis och han e snygg:P

Men ja i alla fall så var den bra, klart bättre än Wallanderfilmen jag såg tidigare..

/H

Tisdag - Filmer

Idag har jag heller inte gjort så mycket... sovit ätit och sen på afton for jag och erik och hyrde två filmer. Det blev Wallander prästen och Johan Falk Gruppern för särskilda insatser.

Jag har just sett Wallander Prästen. och det var väl bra, fast jag tycker att den var ganska seg. Själva handligen var bra fast som sagt det var segt dom satt mest och bara prata in att en viss person borde vara mördaren hela filmen.

Men nu ska jag snart se Johan Falk och se om den är bättre och om den är bätte än dom förra Johan Falk filmerna.

/H

Måndag

Idag har jag sovit ut eftersom att jag inte kunde somna igår, somnade någon gång i morse=/ Sen var jag och Erik hem till mig idag för det var min tur att göra middag, vilket blev hemmagjorda kycklingburgare, ganska gott...
Jag plockade ihop några saker innan vi for tillbaka till erik. Sen har jag sett lite Tv och suttit vid datorn. Insåg att jag var ganska dålig på att packa, jag skulle bara ha några saker för jag ska hem igen om någon dag, men jag glömde typ tre saker av sju, haha det betyder att jag har väldigt dåligt minne:P

Sen har jag också börjat på min önskelista, vilket e skitsvårt..
Ibland kan man som komma på vad man vill ha men när man väl ska skriva ner det så kommer man ju inte ihåg det. Sen har jag också tre önskelistor att skriva, en till  mamma, en till pappa och till en lottjulklapp som vi ger varje år.
Jag ska börja ha med mig papper och penna hela tiden:P

Och ikväll så måste jag försöka lägga mig tidigare, och hoppas att jag somnar.

/H

Vintern kom med värmen

Allt är tyst och den vita snön faller över mig
Jag står där ensam och tittar upp mot himlen
Jag känner hur snöglingorna far ner för min kind
Marken är så vit och ingen syns till
Jag känner en kylig bris mot mitt ansikte
Mina andetag blir som vita moln
Det knarar under mina fötter när jag tar mig fram

Och man ser ljus och värme i alla hem
Man kan se barnen ligga under granen, så nyfikna och längtansfulla till julen
Vissa familjer spelar spel
Andra vaggar sitt barn till söms
Men alla med en fridfull blick

Det knarar fortfarande under mina fötter
Jag känner hur kylan tränger sig in under min jacka
Jag har inte långt kvar

Längre fram står du
jag ser din fridfulla blick och känner värmen och ljuset inom mig
Nu är jag hemma säger jag tyst medans snön faller över oss

/H

I helgen.

I fredags så var jag med en kompis och en stor ungdomsgrupp i fällfors och skulle gå en sak som hette spökslingan. Jag visste inte så mycket om det innan, förutom att jag skulle följa med som stöd och att jag e grymt skvätträdd:P Men i alla fall så for vi dit och får då veta att vi ska in i en gruvaktig sak, och vi får inte ha något med oss en förutom en liten sketen lysgrej. I den första gruppen som gick in så kom en tillbaka lika fort, personen var alltså så rädd att den vågade inte gå längre in. Men jag och min kompis gick  in och det var mörkt nån blinkande lampa och en man med en motorsåg, sen slutar lampan och vi märker då att han med motorsågen har flyttat sig så han står rakt framför oss:P då ryggade man tillbaka:P men vi fortsatte och gick och det var hur mörkt som helst på dom flesta ställen, och det var folk som smygde upp bakom en och rörde ens axel men man såg aldrig någon. Det var hur roligt som helst!!! Och jag som e så skvätträdd skrek inte en enda gång:D Efter det var det mat och några lekar ute i snön, vi var hemma igen runt tolv på natten.   Och jag säger bara att jag skulle kunna göra det igen=)

I går gjorde jag och erik inte så mycket, vi sov ganska länge sen for vi hem till honom, jag, erik och hans systrar gjorde middag och åt tillsammans. Sen for jag och Erik till min pappa och hans fru och skulle se en film, och snäll som mi styvmamma e så såg vi star wars, vilket är e något som jag aldrig har sett, vilket också att det finns en annledning av, dom suger!! Jag ville verkligen inte se dom och det visste hon så vi såg två! och jag höll på att somna flera gånger!! Sen p åkvällen satt vi mest bara vid datorn innan det blev natten för oss.

Idag har jag typ bara sovit, och snart ska vi ut med pappas hundar, eftersom att han e borta. Sen blire väl middag och en slapparkväll=)

/H

katten osv

Igårkväll så tog jag och erik av tratten på katten, och snacka om att hon tvättade sig hur mycket som helst:P Jag skulle gissa på att hon höll på i två timmar, sen sov hon och när hon vaknade så fortsatte hon:P ja men hon var då i alla fall söt:P sen i morse så fick hon gå ut, vilket hon inte riktigt ville, kallt och snö är inte hennes grej, hon stod på samma ställe väldigt längt:P

Idag kom eriks syster hem från norge, hon har varit borta sen i sommras, och det var kul att träffa henne igen=) Hon ska vara hemma i ca två veckor sen ska hon till Australien kanske runt 6 månader, så det kommer att bli ett tag till nästa gång vi får träffa henne..

I morgon ska jag fara bort på kvällen och gå någonting som kallas spökstig, och jag lovar att det kommer att vara jag som är mest rädd:P jag är ju så grymt skvätträdd:P

aja nu e det dags att sova. ens att det faktiskt är morgon:P

/H

Vad som just hände:P

HAHA jag måste bara få säga vad som just hände, jag står på golvet och plockar ihop saker från golvet och helt plötsligt tappar jag balansen och faller på golvet med en jävla fart:P jag försökte få tillbaka balansen men det gick inte så bra:P  Jag faller på sidan och jag ligger där några sekunder innan jag kommer som på vad som har hänt och inser då hur ont det faktiskt gjorde...jag landade också med handen på en galge och det värker som fasen i handen just nu, och höften och hels sidan på låret...Min lillasyster hörde hur dunsen i golvet så hon skyndade sig till mig och frågade hur det gick, hon förstod att det tog ont men tror du inte att hon ler lite också:P men ja jag började också skratta då, fast jag har fortfarande skitont!!

Så jag kan säga en sak och det är att om ni har halt golv så gå försiktigt om ni har på en tjocksockar:D

/H

Tisdag

Idag sov jag och erik ut, inte för att det e så ovanligt:P Sen har det inte hänt så mycket. Jag håller på att städa nu, eller ja jag har som tagit en liten pause:P Erik han är och simmar, men skulle väl gissa på att han snart hemma=) Sen vet jag inte mer vad som händer idag, städa färdigt, kanske äta något, sen har jag faktiskt ingen aning...

/H

I veckan.

I veckan har jag som inte gjort så mycket, mest varit hemma med katten, som har blivit mycket bättre=) Jag och erik har säkert sett någon film;P I torsdags så hjälpte jag och erik och några fler i min familj, min syster att flytta några gamla saker från hennes lägenhet som hon hade bott i för två år sedan, lite sent att flytta grejer det vet jag men ja vi hjälpte till i alla fall=) Sen igår var vi hos en polare på en liten fest, vilket är helt okej! Jag träffade min förra klasskompis och hennes nya kille, vilket var ett tag sen, men du vet någon gång så träffar man gamla bekanta=) Nämen gårkvällen var helt okej och emil är så rolig när han berättar sina historier, man skrattar som fasen varje gång:P Men sen efter det så for jag och Erik och hämtade mamma, pappa och några av deras kompisar, ja dom hade som festat lite halv bra sådär:P haha men ja det är ganska kul att hämta dem=)

Sen idag är det ju farsdag och jag och syrran var först hos en av papporna och fikade och så, men det värsta var att vi kom till pappa och inser att vi hade glömt presenterna så det var bara att vända. lite pinsamt, snacka om att vi inte kanske är dom bästa döttrarna:P Men sen efter vi hade varit där så for vi hem till den andra pappan, och då käkade vi lite middag och efterrätt åsså fick han presenter, vilket vi hade full koll på vars dom vars dom var:P=) Sen har vi sett lite på tv och syrran har just börjat kommentera saker.

Men nu ska man som kanske gå upp till sitt rum ett tag och slappa, har börjat få huvudvärk:/

/H

Gammla bilder

för ett tag sen så klippte jag en ny frilla och idag hittade jag bilder på det som erik tog efter när vi var och fika på ck.
Håret synd inte så jätte bra eftersom att jag var mer intreserad av att äta min kladdkaka och titta på folk som gick förbi:P


Fråga mig inte vad jag gjorde på den här bilden, men jag gissar på att det var något som var väldigt intresant:P

Förresten så måste jag och skriva en till sak som jag glömde skriva i förra, det var tack Selina att du hörde av dig och fråga om katten, det var jätte gulligt av dig=)

/H

Operation för katten.

Idag har då min katt Sven-Elvis opererats ( det är en honkatt trots namnet ) Vi har låtit katten bli kastrerad. Och ens att det är en vanlig operation så blir men ändå nervös, men allt gick jätte bra, förutom att när dom skulle undersöka henne innan så gick det inte så bra, hon hade atittyd som veterinären sa:P Men sen när vi kom hem med henne så var hon ganska vinglig på benen eftersom att hon har varit nersövd. Såg faktiskt ganska roligt ut:P Var som om hon hade supit sig full:P Men det e faktiskt synd om henne!! Åsså sen fick hon en tratt över huvudet vilket hon inte gillar och hon krokar med allt...
Men nu har hon varit uppe och vandrat omkring lite medans vi åt middag, och det tog som på krafterna så när Erik la sig ner på golvet för att som vara nära henne började hon kliva på honom och sen somnade hon. Det är så gulligt=) Så nu ligger Erik och katten och sover på golvet just framför dörren:P Haha och jag fattar inte att hon kan sova på hans mage när han ligger och snarkar så mycket:P



Visst e dom ganska söta=D

/H

05:20

Här sitter man  inte ens mitt i natten utan tidigt på morgonen och väntar på att katten ska somna om:P Ja visst låter det härligt=) Det är inget jag brukar göra men katten får inte gå ut eller nått för hon ska operera sig om mindre än tre timmar så vi måste som hålla lite koll på henne...Men men det e helt klart värt det=) Det e ju våran lilla katt=)

Aja men nu ska jag försöka sova innan jag måste upp vilket är klockan sju så det e inte så länge kvar=/

/H

My way


And now, the end is near;
And so I face the final curtain.
My friend, I’ll say it clear,
I’ll state my case, of which I’m certain.

I’ve lived a life that’s full.
I’ve traveled each and ev’ry highway;
And more, much more than this,
I did it my way.

Regrets, I’ve had a few;
But then again, too few to mention.
I did what I had to do
And saw it through without exemption.

I planned each charted course;
Each careful step along the byway,
And  more, much more than this,
I did it my way.

Yes, there were times, I’m sure you knew
When I bit off more than I could chew.
But through it all, when there was doubt,
I ate it up and spit it out.
I faced it all and I stood tall;
And did it my way.

I’ve loved, I’ve laughed and cried.
I’ve had my fill; my share of losing.
And now, as tears subside,
I find it all so amusing.

To think I did all that;
And may I say - not in a shy way,
No, oh no not me,
I did it my way.

For what is a man, what has he got?
If not himself, then he has naught.
To say the words he truly feels;
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows -
And did it my way!

Snacka om Underhållning!!!!

Alltså något som är underhållning är ju tv-programmet hål i väggen!! alltid lika roligt att se:P



/H

Helgen

I fredags så hade vi främmen och jag färgade håret och så, sen blev det som inge mer.

I går (lördags) så var jag och erik ute med pappas hundar på dagen och sen gjorde vi inte så mycket mer innan middagen. Men sen efter vi hade ätit så gjorde vi oss klara för att fara till Bobba på fest=) Vi hade skit trevligt!! Och han hade ett jätte fint hus, och köket går bara inte att älska:P Men vi hade i alla fall jätte kul dom spelade rockband ett tag och det lät så fint när vissa sjöng:P haha
Men vi for faktiskt ganska tidigt, redan vid två for vi hem, men då skulle vi laga mat osv, så jag och erik gick väl inte och la oss förrän på morgonen ändå:P

Sen idag sov vi till klockan fyra och då var det bara att stiga upp för då skulle syrran komma snart och hämta oss för vi skulle till pappa och äta, vilket allt är lika kul:S Vi var inte där så jätte länge om man säger så...

Och förresten det e så skönt att farsdagspresenterna till båda mina pappor e färdiga=D

/H

RSS 2.0