1 år

Idag har jag och Erik varit förlovade i 1 år, det känns som tiden går fort. Men så länge jag har Erik så får tiden gå fort=)


Haha och här är våra förlovningsbilder:P
Foto: Min lilla lillasyster Felicia

/H

Torsdag

Nu är jag hemma igen från stan..Det blev lite längre än vad jag hade tänkt mig men men så kan det gå:P Mötet var väl okej och ja sen har jag gått på stan, men jag hittade som roliga saker fast ändå inte..Köpte strumpbyxor och en bh och underkläder. Visst det är roligt att köpa underkläder men ja det var ju som inte bara det jag ville ha heller. Men ja det var som inget som jag riktigt fastnade för idag..Men det kan ju i och försig   vara bra;)

Ja jag har hunnit vara hemma en lillstund och ja Kelly var lite för glad och se mig, för ja   hon kräktes..
Men hoppas bara att hon inte mår dåligt och att det är något. Men hon verkar pigg och jag ska snart ta med hon ut på en prom=) Efter det så kommer Erik och hämtar upp mig åsså drar vi och handlar mat inför lördag och ja sen far i hem och äter middag=)

/H

Kvällen

Just nu sitter jag här och snorar:P Håller på att se Grey's Anatomy och ja det blev lite ledsamt...och ja det är ju inte ovanligt att jag gråter mednas jag ser på tv:P Och efter jag har sett klart det är programet så ska jag se Off The Map och det kan också göra så att man blir ledsen i ögat:P


Vi var i alla fall förbi hemma och jag hämtade lite saker som jag hade glömt och nu kan jag äntligen sitta vid min egen dator=)

Imorgon har jag ett möte på AF och sen hade jag tänkt gå lite på stan och se om man hittar något=) Får bara inte hitta för mycket, men det var länge sen jag handlade så jag tycker nästan att det är dags att handla något;) Jag e lite shopping sugen helt enkelt:P
Sen så är det så att jag skulle behöva klippa mig men jag e lite för snål, vi får se, jag skulle behöva det men sen så är det andra saker som jag också vill lägga pengarna på..Vi får se hur det blir=)

/H

Onsdag

Onsdag och halva veckan har gått..eller ja typ det har ju som varit en lite konstig vecka..Men det är i alla fall onsdag och jag har varit ut med hunden idag och nu så sitter jag här och samtidigt så plockar jag undan lite och plockar lite tvätt..Vi far ju hem till mig på lördag så jag skippar att tvätta här och gör det hemma istället.

I afton ska vi tvär fara hem till mig för Erik ska fixa en sak på mammas dator..Men sen far vi tillbaka till Erik och är här till på lördag som sagt=)

/H

Kvällen=)

Ja ikväll så har jag både sutit vid datorn och sett på tv..jag har bland annat sett plastikturisterna som jag faktiskt tycker är ett ganska bra program och nu ser jag på desperata hemmafruar=) Och efter det blir det nog en sväng med hunden=)
Men sen är det så att jag är lite ledsen på min hand=( Jag har ganska ont i handen och jag vet inte vad jag har gjort och om jag flyttar på tummen så    ja då är det inte skönt!! Hoppas att det går över och att det inte är något!

Men nu ska jag kolla lite mer och sen ska jag fortsätta se på tv=)

/H

Tisdag

Idag är det tisdag och den långa helgen är slut. Men nu till helgen så är det valborgs så man har något att se fram emot=) Idag så har jag legat lite för länge men ja sen har jag varit ute med hunden och ätit lunch och så.. Jag har också fixat naglarna;) Och nu sitter jag här vid datorn=)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men jag kommer i alla fall att försöka lägga mig tidigt så man blir piggare=)

/H

Söndag

Söndag idag och ja det känns som om den här helgen har varit hur lång som helst:P Och det känns som om man kommer att ha gått upp ganska mycket innan påskhelgen är slut. Det har blivit mycket mat och efterrätter och godis och en bit påsktårta osv och sen har man ju druckit påskmust och ja lite starkare dryck hayha;) Första drinken var i torsdags och sen på fredagen blev det lite mer och igår blev det ännu mer så det är väk bara att satsa resten till ikväll:P
men det har varit en bra helg=) Och Kelly har nog också gått upp i vikt:P Vi har haft främmen av moster och morbror och morbror gillar att ge hunden och det är inte bara en gång och sen är min mamma också ganska duktig på det:P
Men är det påsk så är det:D

Efter jag har skrivit klart det här så ska jag fixa håret och efter det blir det middag och ja sen drar vi till Boooba och njuter ännu en kväll över att det är påsk;)

Hoppas att ni har haft en lika trevlig helg som jag och att ni har en trevlig kväll=)

/H

Lördag

Idag så har jag varit förbi pappa och Eva och fikat lite påsktårta, jag är ju ingen tårtätare men det är ju kul att bli bjudd=) Sen efter det var jag och handlade påskharar, dom e ju så goda:P Sen så har vi ätit påskbord och ja sett körslaget, för ovanlighetens skull:P Och ja nu sitter vi ute vid elden och ja jag sitter här för jag har tappat intresset, för en gillar sin egen röst och en annan e onykter och pratar om konstiga saker...Men ja jag ska snart ut med hunden och sen kanske lägga sig och se en film=) Försökte se en film igår men somnade, så jag kan göra ett nytt försök idag=)


/H

Grr!!

Ja som ni förstår på rubriken så är jag arg!! Men jag sitter på golvet med kläder runt om mig och ja hittar inget som jag kan ha på mig..Antingen kommer det att bli för varmt eller så ser man hur tjock ja e..Måste försöka komma på något så att jag inte ser ut som ett svullo eller så att jag inte svettas hela kvällen..Kommer att vara svårt med tanke på vad jag har att jobba med men jag ska försöka!!

/H

Fredag

Ja idag så har jag gjort noll!! jag har sovit länge och jag vet inte hur jag lyckades för jag la mig inte sent igår eller nått..men men gjort e gjort.
Idag på dagen så har jag inget sepciellt jag ska göra, packa lite och duscha och göra mig klar för aftonen. För i afton ska vi hem till mig och äta middag och sen sover vi där till lördag=) Vi ska ha främmen hemma i helgen så det är därför vi ska dit=) Det blir nog kanoners=)



/H

HATA MOBILER!!!

Ja just nu så gör jag det!!
Först så är min vanliga telefon på lagning, för andra gången.. Jag lämnade in det för några veckor sendan för första gången men ja dom fixade inte felet så jag fick lämna in den igen. Så jag har min gamla samsung som kom nu idag att han inte ville längre..GUUD så less jag blir och arg!!
Hoppas att den återuppstår annars kommer jag att blir ännu argare!!

ÅÅÅÅ HATA MOBILER!!

/H

Skärtorsdag

Idag börjar påsken och ja fin väder och allt känns bra=) Jag har just varit ut med Kelly och nu ska jag hoppa in i duschen så man är fin när man får främmen:P

Så dagen består av Fanny. Afton består av grilla och njuta=) Blir nog kanoners=)

Men nu måste jag skynda mig, man vet aldrig när hon dyker upp:P

/H

Natten

Ikväll så har jag sett Grey's Anatomy och Off The Map, två bra serier=) Sen så har jag och Erik sett det senaste avsnittet av ett program som jag just har tappat bort namnet på:P haha nä men det e ju det med Filip och Fredrik om 90-talet..Det är i alla fall king och ja   jag ska se nästa avsnitt=)

Men nu ska jag borsta tänderna och sen sova... Jag är inte så trött men klockan e mycket och det är dags att sova=) Imorgon ska jag ju träffa Fanny:D Och sen på afton ska jag göra middag, he blir grillat:D Och ja sen vet jag inte mer om vad som händer om morgondagen, men det blir nog bra i alla fall=)

Go natt på er alla=)

/H

Onsdag

Ja onsdag idag fast i morgon blire helg och ja det känns ganska härligt trotts att jag inte jobbar:P  Och vi har faktiskt planer inför helgen och det känns som om det kommer att bli en ganska bra helg=)

Idag så har jag och kellyt varit ute på promenad under dagen, däremot är jag lite besviken att det var molnigt idag jag som hade tänkt sitta ute i solen!! Men vi får se det kanske blir i morgon=)
Imorgon kommer Fanny hit, det var ett tag sen jag träffade henne så det kommer nog att bli kanoners=)

I afton har jag och Erik varit ute med kelly, vi var ute och kastade boll och hon blir ju så glad=) Fast om hon hör fåglar så märker man att hon tappar koncentration lite:P Men det är så härligt att se henne så glad=)

Jag slänger in en bild på lillpalten=)

 

/H


Missinassen = Mitt i natten

Japp som ni ser på ser på rubriken så fattar nu ju ungefär vad klockan e:P Jag har suttit och sett lite olika saker, som bland annat plastikturisterna. Faktiskt ett ganska bra program, och jag kan rekomendera att i alla fall kolla på när LG pratar:P En härlig snubbe som inte är blyg eller rädd för att prata och ja har många tips om olika saker:P

På stan idag så blev det fönstershoppa, precis som jag hade tänkt. Eller ja det beror på hur man ser det, jag köpte hår spray  me jag räknar inte riktigt det till shopping.. Sen i afton har jag och Erik varit ut med Kelly och kastat boll, och guusis vad glad hon va=) Och sen har jag som bara slappat framför tvn..

Imorgon så har jag inga planer och om det är sol i morgon ska jag nog sitta ute en stund=) Det är så SJUKT härligt nu när solen lyser varje dag, jag har sånna vårkänslor:D:D:D
Men nu SKA jag sova;)

Go natt på er alla troll=)
/H

Tisdag

Håller på att göra mig klar nu för jag ska till stan och träffa en kompis=) Vi ska gå på stan en stund och ja fför mig blir det att fönstershoppa=l Men det är ju alltid kul att gå på stan=)

Förresten som ni flesta redan vet så ska man ju inte dricka vattnet om man inte kokar det innan..ja det kan vara något i det som kan ge magsjuka. Mer står på norran.se.. Men så håll er undan vattnet tills vi fått veta annat.

Men nu måste jag skynda mig=)

/H

Måndag

Ja en ny vecka är här och det är en kort vecka eftersom att påsken kommer ju alldelens snart=) Idag så ska jag till mormor och hälsa på=) Ska försöka få ut henne ur huset haha får se hur det går:P Men ja vi ska vara där en stund på dagen=)
Sen idag så flyttar vi till Erik igen, vi skulle göra det igår men eftersom att jag ändå skulle hem hit innan jag skulle till mormor så sov vi en natt till=) Så efter middan idag så blir att packa och dra till Erik=)

Igår så blev det då ingen städning, vi duschade Kelly istället..Vi har aldrig duschat henne förr men det gick hur bra som helst=) Hon har ju en speciell päls och ja det rymms mycket vatten i den:P När hon skakade på sig så stängde jag och Erik in oss i duschen för att slippa få en dusch av henne:P Men hon blev då i alla fall ren och fin=)

Men nu ska jag göra mig klar=)


Slänger upp en bild på tulpanerna som jag älskar;)

/H

Söndag

Ja gårdagen var kanon!! Jag gjorde typ inget på kvällen, precis som jag ville ha det:P Jag var så trött igår så att det räckte att vara borta på dagen och sen ville jag bara vara hemma på kvällen.. Så jag och Erik hade en filmkväll igår=)

Idag så har jag inte gjort något alls, bara legat i sängen och ja sett på tv och inte velat stiga upp:P resten av dagen ska jag plocka ihop lite och kanske dra en sväng med dammsugarn över golvet, och kanske tar hunden och Erik ut på en promenad=)

/H

Lördag

Lördag morgon e det för mig i alla fall, ligger fortfarande kvar i sängen! IGår var i alla fall sjukt roligt, det var länge sen jag skrattade så mycket!! Men nu ska jag i alla fall stiga upp och göra mig klar för jag ska på stan och lämna in min. Telefon ,igen. Efter det ska jag dra till en polare och vara där ett tag idag:) sen ikväll hade jag egentligen tänkt festa men jag vet inte om jag orkar, får se vad som händer. /H

Fredag

Nu är det äntligen fredag, och guud vad jag har längtat:D Idag är vi några som ska till Umeå och se Jeff Dunham!! Och jag tror att det kommer att bli galet roligt!! Och sen är det kul att göra något annat än bara vara hemma. Sen efter Jeff så kanske vi ser vad Umeå stad har att erbjuda:P
Men nu så ska jag byta om och sen gå ut med hunden, sen blire att göra lunch och ja välja kläder osv;)
Jag åker in till stan halv fem för det är en av oss som ska köra och vi far just efter fem från stan..
Nä men jag känner på mig att det kommer att bli en kanonkväll;)

 

/H


Afton

Det blev ingen promenad ikväll tyvärr=l men men det är ju trotts allt hockey:P
Jag tror att det blir att plugga in hörlurarna nu och stänga ute allt för annars kommer jag att börja skrika snart!! Usch vad jag hatar att må så här men man lär sig!

Det blir nog att se lite Hell's Kitchen ikväll, älskar Gordon Ramsey och idag skulle jag gärna vilja ta hans plats och skrika lite åt folk:P

/H

Torsdag

Idag har jag som vanligt inte gjort något speciellt, det blev en längre promenad idag eftersom att det var så fint väder=) Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag börjar med middan, idag blire pasta med räkor och mango gott gott!!

Får se om jag följer erik sen på en promenad med Kelly, som igår, det är ju så härligt väder=)
men nu ska jag slänga mig i duschen=)

/H

Onsdag, tror jag...

Jag tror att det är onsdag idag, den här veckan går både fort och segt så jag har lite svårt för dagarna:P
Idag har jag som inga planer, det rullar väll på som alla dom andra dagarna:P Men det är ju härligt att solen e framme lite i alla fall=) Det får ju en att göra lite smilisar när men egentligen bara vill skriva massa negg saker!!

Förresten, för ett tag sen ringde det på dörren och ja jag hade inte riktigt på mig så mycket kläder för att öppna dörren, så jag skyndade mig och tog på mig kläder och gick när för att öppna, Men dom var snabba, dom hade hunnit gå. Och då kollade jag ut genom fönstret och såg att dom var hos grannen och när dom gick så stoppade dom något i brevlådan, Kan det vara så att jag har missat jehovas??
Jag ska ut sen och kolla brevlådan:P


/H

!!!

Guud så dåligt humör jag är på!! Och ja jag vet typ varför och ja såd et blir att hitta på något som jag antingen kan avreagera mig eller lugna ner mig på...Men ja man kanske inte ska förvänta sig för mycket heller!!

I afton hade Kelly tur, Ewe kom förbi med Abbey så dom skulle få springa av sig lite=) Och dom har ju så roligt tillsammans men snacka om att Kelly brukar bli trött efter men roligt har dom=)

/H

Tisdag

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att skriva på sista tiden men det e bara det att jag har som inte gjort något så det finns inget att skriva..det har bara varit vanliga dagar=)
Men ja jag kommer att skriva igen när det händer något eller något så:P

Ikväll blir jag i alla fall själv och jag tänker nog slänga mig framför tvn och se desperata hemmafruar=) Men nu ska jag slänga mig in i duschen innan middan=)

/H

Söndag

Snacka om att det har varit en slapparhelg!! fast det har också varit ganska skönt eftersom att det är inte ofta sådana här helger kommer.. Vi har i alla fall gjort typ inget, det har blivit mycket tid i mys/slappar kläder:P

Idag har jag sett lite criminal minds och ja kollat runt på datorn lite och ja snart blire väll middag=) Ikväll blir det väll att lägga sig tidigt och självklart blire promenad med Kelly=)

Men nu har jag inge mer att skriva som ni kanske förstår:P

/H

Slappar kväll!!

Jädrar vilken slapparkväll det blev för mig:P Jag skulle egentligen vara borta ett tag på afton men så blev det ju inte så jag har ju varit hemma hela tiden. Och Erik for bort vid kanske sju tiden och mamma och syrran drog tidigare så ja det är bara jag och pappa Lasse hemma. Han sitter framför tvn nere, eller ja sover i soffan framför tvn:P
Och jag har legat uppe i sängen hela kvällen med datorn på magen och sett lite olika program, lite crminal minds och BB bland annat. Men jag kollade just på klockan och insåg att jag har inte gjort ett skit i afton fast på något sätt så känns det ganska bra ändå;)

Slänger in en bild på Abbey, tycker att det här bilden blev så fin=)

 

/H


Fredag

Nu är det fredag och det känns ganska skönt, det är också den första helgen på länge som jag inte har något inplanerat vilket känns väldigt skönt=)

Idag så har jag varit och hämtat mitt nya legg och ja jag blev ful!! Men alltså det är ju inte många som blir snygga på bilden, kameran e ju konstig och ja vem fan står och gör en pose på bilden:P haha gud om jag skulle jobba någonstans och bad om legg och ser att någon är lite överfixad och gör en pose, guud vad jag skulle skratta. För egentligen vem bryr sig om man ser bra eller dålig ut på ens legg eller körkort?!?!

Sen har jag varit på ett möte som inte alls räckte länge så jag ringde morsan och sa att hon skulle komma in till stan så skulle vi ta en fika, sagt och gjort så drog på vi på ainas:D Satt där och småpratade och fika=)
Jag skulle egentligen till en polare idag men det blev inställt så det blir att vara hemma ikväll, det går nog bra det också=)

Slänger in en bild på tulpaner, får sån vårkänsla när jag ser tukpaner=)


/H

Natti Natti

I afton har vi varit förbi Erik och grattat hans mamma och kollade lite på hockey och efter det så for vi hem och kollade färidigt på matchen, som ni alla vet var ganska lång. Och ska jag vara helt ärlig så trodde jag aldrig att SAIK skulle sätta in deras sista mål, men det var ju galet bra att dom gjorde det;)

Men nu ska jag sova, i morgon är det möte på stan som gäller och sen lite stan och sen hem till en polare, blir nog bra=)

Go natt=)

/H

Torsdag

Ja nu är det torsdag och det är snart helg=) Det händer inget speciellt i helgen men det är bara härligt att ha helg:P
Idag så har jag hjälpt till med tvätt varit ute med hunden och gjort lite sånt pyssel och nu håller jag på att plocka undan lite medans jag ser Criminal Minds, har verkligen fastnat för den serien:P

Sen idag blir det att fara till Eriks mamma som fyller år idag och gratta henne=) Blir nog kanoners=)

Men nu ska jag fortsätta plocka=)

/H

Middag

Ja just nu håller jag på att baka bröd som vi ska ha till middan:) och det blir avokado soppa med räkor till middag, kommer nog att bli gott. Det gick bra på stan förresten, dom hittade presenter:) Men nu ska jag fortsätta göra middag /H

Onsdag

Usch Usch och åter Usch, vilket dåligt väder det e idag!! Igår var det soligt och fint men idag så snöar det=( Jag vill hellre ha vädret som var igår!! Men ibland blir det såhär, aprilväder helt enkelt..

Jag har i alla fall snart gjort mig klar och snart ska jag ut med hunde innan jag börjar bege mit mot stan=) Ska dit med faster och kusin, dom ska kolla på någon present till deras gubbe/pappa:P Fastra ringde igår och frågade om jag skulle följa och det gör jag ju gärna:)
Däremot var det svårt att kliva ur duschen i morse, helst när man visste att det snöade!!
Men nu ska jag ta tummen ur och fortsätta=)

/H

Middag:D

Håller på att göra middag, det blir hemmgjord pizza till middag:D Gott:D
Jag har gjort degen och kryddat på köttet som jag snart ska steka. på pizzan blir det alltså fläskfilé och salami, så gott det kommer att bli:P
Visst är det en fin bild? Det är jag som pizzabagare;) Jag fick skaffa lite ansiktsbehåring men men vad gör man inte för pizzans skull:P

/H



Förresten en person har frågat varför jag har bytt efternamn och det är av några olika annledningar och ungefär alla av mina vänner och min familj vet om varför. Så av olika annledningar som jag inte tänker ta upp här!


SOL!!

Just nu sitter jag ute på bron i solen och det är så fruktansvärt härligt!! Och där jag sitter är det helt vindstilla så det känns lite som sommar:D:D
Jag och kelly var ute en stund och lekte innan vi gick in och åt lunch men nu så är vi ute igen och bara njuter:D

Så om ni har ni har tid gå ut och sätt er!!

Slänger ut en bild på en sol, fast han ser lite halv elak ut:P

 

/H


Tisdag

Fint väder e det idag och jag sitter mest och mailar och ringer till olika ställen och säger att jag har bytt efternamn och sådana saker=l
Men nu har jag nog kontaktat alla ställen jag kan komma på så nu ska jag ut med Kelly så jag i alla fall får njuta lite av vädret:D

Efter det vet jag inte ritkgit vad jag ska göra, vi får se. Händer det något intresant eller roligt så skriver väl jag igen:P

/H

Afton=)

Ja har ny kommit hem från affärn då jag och Erik har varit och handlat mat till veckan=) Det gick bra och för en gångs skull så behövde man inte stå i kö länge på affären:P

Ja men sen så gick det halv bra idag, banken hann stänga och jag skulle förbi en jag jobbar med, men dom dörrarna var låsta av någon konstig annledning:P Men jag ska ringa henne i morgon istället. Och jag ska ringa baken och se om jag bara kan beställa ett nytt kort eller om jag måste komma in. Får se=)
Däremot så blir det nog inte att byta hårfärg för hon jag pratade med var som små trög och ja jag blev less och tackade för mig och gick, så det får vara brunt ett tag till i alla fall=l
Men en sak som är säkert det är att jag måste klippa mig!! Får se om jag ska boka en tid till nästa vecka=)

/H

Måndag

ja tyvärr så försov jag mig lite idag så jag får ta en buss senare än vad jag hade tänkt men det får gå=)
Jag ska ju som sagt in till stan och skaffa nytt id-kort och bankomatkort, jag ska också in på AF och se ifall dom har fått namnbytet=)
Sen till frissan och se vad hon säger om hårfärger=) Sen efter det blir det väl att fara hem igen och ja jag vet inte riktigt vad som händer idag..kanske fortsätter och ser criminal mind som jag typ såg hela gårdagen:P

Tänk om man fick ha en sådan här bild på ens nya Id-kort, gud vad roligt det skulle vara att visa upp:P

/H

Snabb inlägg!

Ska bara skriva ett snabb inlägg nu eftersom att jag egentligen borde sova! Det var i alla fall fest igår och ja själv tycker jag att det slutade lite tidigt men trevligt var det=) Sen så bokade vi biljetter till Jeff Dunnham i Umeå om två veckor -Längtar!!
Sen idag har det varit en riktigt slappar dag!! Har inte varit bakis eller så men det var länge sen man inte hade något att göra på en söndag så det var bara att passa på:P
Mina planer för imorgon är att dra in till stan och beställa nytt legg, bankomatkort och säga till AF om namnbytet. Får se om jag går in till frissan och pratar med dom om byta färg på håret, vi får se=)

Men nu vet ni lite i alla fall och att jag har planer för i morgon=)
Hoppas att eran söndag har varit bra och att ni hade en trevlig gårdag=)

/H

Lördag

Ja nytt efternamn och en ny dag, men det är inte så stor skillnad från dom andra dagarna:P
Jag vaknade för en stund sen i alla fall och har börjat plocka ihop lite saker, ska packa idag för flytten bär av hem till mig idag. Sen efter det så ska jag göra mig klar för då ska jag och Erik in till stan och kolla glajjer åt han. det var inte länge sen han köpte glajjer men det e nå fel med dom så han ska byta=)
Sen efter det ska jag träffa upp en kompis och gå på bio, vi ska se en film som heter Rango, vet inte så mycket om den men jag kan skriva sen om vad jag tycker om den=)

När filmen har slutat kommer Erik och hämtar mig i stan och jag far hem och byter och lite snabbt och slänger i mig lite middag och sen blir det fest:D:D Guud vad jag längtar till fest, det var inte alls så länge sen men jag är ändå sugen som stryk!!

Men nu måste jag packa=)

/

Gotti gott:P

Idag så har jag fått mina papper från skatteverket om att mitt efternamns byte har blivit godkänt så det firas med en go drink;) Och sen har jag och Erik varit och handlat lite go saker så vi ska slänga oss framför en film nu=)
Men drinken kan jag i alla fall rekomenadera!!
+

/H

Fredag=)

Änligen fredag, jag älskar fredagar men just den här fredagen har haft en sak som inte var så roligt, det har snöat!! Jag vill inte ha snö fast än att det troligtvis kommer att smälta snart, men jag vill inte se att det snöar!!
Ja så nu har ni förstått att jag vill ha sommar:P Idag har jag kollat lite på joobbfronten men ja, kanske har hittat något jobb som jag kan söka. Sen har jag också legat lite länge idag, men jag var så trött och hade ont i huvudet så ja..

Idag har jag som ingen plan, kanske ska på bolaget och handlar inför i morgon:P Men i morgon så ska jag och Erik på stan och kolla glajjer och sen ska jag på bio och efter det ska jag skynda mig hem och byta om och sen drar jag på fest:D Så jag har i alla fall lite saker att göra på söndag=)

Men nu ska jag gå en prom med hunden, eller ja efter jag har väckt henne:P Hon sover ju till och med längre än mig:P

/H

RSS 2.0