Go natt

Nu är det dags för mig att sova=) Har virkat upp allt det vita garnet nu så nu kan jag slita mig ifrån virkandet:P haha känner mig som en gammal tant!! Men men det kommer att bli så fint=)
Blir nog att göra en grå kudde också=)

Ja men som sagt sova=) Imorgon på förmiddan blire å tvätta och göra middag eftersom att jag jobba eftermiddag i morgon (14:30 - 20:30)
Så ja det är väl så morgondagen ser ut=)

Go natt på er=)
/H

Tisdag

Från att inte ha något att göra idag eller denna vecka så har jag lyckats få lite planer ändå=)
Så här ser hela min vecka ut, som det ser ut nu i alla fall=)

Måndag:
Jobba

Hämta glasögon
Packa och fara till Erik
Tisdag:
Göra en sak på lunchen kan bara inte säga vad.
Gå med Kelly till Eriks jobb.
Köpa garn
Fixa brillorna
Onsdag:
Tvätta
Jobba
Torsdag:
Fara till faster på dagen och busa
Äter sen middag där
Efter färgar jag hennes hår.
Fredag
Hämta papper på indiska
Fix med annat papper.
Lördag:
Noll planer
Söndag:
Noll planer

Ja så ser min vecka ut än så länge, längtar till torsdag, för då blire en heldag och afton med faster och kusinerna=)

/H

Måndag

Ja idag så har jag jobbat och efter det var jag och fixade lite saker och sen hämtade jag ut mina nya glasögon:D:D Är så glad och kommer garanterat att trivas i båda:D
Passade på att smyghandla lite när jag var på stan, lite underkläder, det behövs alltid=) haha jag kan lova att jag har så sjukt mycket underkläder att jag inte ens får plats med det i lådorna, men men:P

Sen så har jag och Erik farit till Erik där vi ska vara i två veckor=) Har faktiskt inga planer inför veckan, kanske drar till faster och äter middag på torsdag=) Kanske kan träffa dom tidigare på dagen=) Har saktnat småkusinerna så mycket:D !!

Sen så har jag börjat virka mormors rutor, var ganska duktig på att virka förr och när jag väl kom i gång gick det jätte bra, fast det jobbíga var att när det var spännande på tv så glömmer jag att titta ner så jag virkar för långt:P Men ja jag göra i alla fall vita rutor som sen ska bli en kudde=) Kommer nog att bli riktigt snyggt=)

/H

Shopping:D:D

Idag var jag på stan med mamma, och skulle egentligen inte handla nått men lite blev det;) Två par byxor, ena är jag lite osäker på, och dom blåa älskar jag!! Sen en tröja som kommer att bli en riktig favvo:D:D färgen är galet snygg=) Sen köpte jag mascara, garn och virknål:P haha jag har tänkt virka en jätte fin lite kudde i vitt=) haha får se hur det går fast det borde gå bra=)

Har faktiskt bilder på kläderna:D
(google, cubus)



/H

Torsdag

Insåg att jag inte har skrivit på länge!! Men ja jag har haft annat för mig=)
Igår var jag bland annat på min syrras modevisning, deras klass gjorde en jätte bra modevisning på Allstar igår, så jag, mamma, Selina och Nadine var där och åt middag och kollade på kläder=)
Sen efter det var det hem och byta om och sen jobba natt. Det värsta var att jag hade huvudvärk igår och har fortfarande kvar den och det hjälpte inte att när jag skulle sova idag så vaknade jag hela tiden så jag har inte sovit bra och mitt huvud har inte blivit bättre!!

Men jag har i alla fall något att se fram emot=) Jag är ledig HELA helgen, vilket jag inte har varit på länge, eller jo var ledig på julafton och den helgen men gången före det var i oktober=) Så det känns så härligt:D

Men nu ska jag ta på mig lite av ansiktet för jag och Erik ska förbi pappa och Eva och hämta ett hundhalsband och ja säga hej=)

/H

Afton

Ja det blev att sitta ute ett tag men sen in och äta sen lunch och glutta lite på tv, sen har jag fortsatt med tvätten och plockat undan lite.. Eller jag försökte man jag hann inte så långt eftersom att vi fick främmen=) Och mamma ska färga håret på tjejen som kom så dom behöver någon som håller lite koll på lillgrabben=) Blir så illa om dom ska springa omkring med blondering:P

Sen så ska jag laga middag, tyvärr blire spytt i panna idag men det får gå och efter det ska jag fortsätta plocka undan=)

/H

Måndag

Ny vecka och har redan börjat slappa:p
Haha nä men har varit ut med hunden och tvätten är igång i alla fall:)
Är ledig idag och hat inga planer, känns lite skönt faktiskt:)

Just nu är det kanonväder ute så jag och Kelly sitter på bron och njuter:)
Fasen vad man börjat längta till sommarn:)


Lördag

Sitter nu hos Gurra och vi ska snart planera lite om a-plog, för som det ser ut nu ska vi fara dit en långhelg om typ en månad.
Annars idag har jag verkligen inte gjort nått!! Har typ suttit i myskläder och håret har stått åt alla håll:p så jag tog på mig ansiktet och drog på mig jeans och linne innan jag for så dom inte skulle bli rädda:p

Kommer nog inte vara borta så länge ikväll utan hem och tillbaka till myskläderna;)

/H


Kollage??

Funderar på att börja göra olika sorets kollage av ex kläder av olika årtal och kanske ett Kollage om Prickigt och randigt..Vet inte funderar i alla fall på att göra 60 tal 70 tal 80 tal och 90 tal, att jag tar ut dom självklara sakerna för de årtionderna och sen ta ut det jag gillar bäst med varje=)
Vet inte skulle vara kul att kunna göra något man gillar i bloggen i alla fall=) Har man tur kanske man hittar något jobb så man får jobba lite med sånt=) roligt det vore i alla fall=)

Men ja kollade lite nu på lite kläder och ska kolla lite mer om det i morgon, om det inte dycker upp nå mer planer=)

/H

Kvällen

Ja har faktiskt gjort lite idag, blev att gå ut med hunden och det på dagen   ja typ det vanliga.
Och sen när Lasse kom hem så körde vi skoter och jag kan säga att det var första gången på ca 5 år!! Fasen vad konstigt det kändes och jag körde som en fegis från början:P
Sen så körde vi över älven och det är ju slask och vatten vid kanterna och vi körde också över annat vatten där några meter längre upp var bara vatten och slask längst upp på ytan, så jag tog ett djupt andetag och sen var det bara att gasa!! Fast det gick bra och ju mer vi körde ju mer gasade jag på=) Har aldrig varit en riktig galen förare men åkte och körde ganska mycket förr=)
Men det var kul att göra det och att umgås med Lasse:D Förhoppningsvis kommer det bli nå mer skoterturer=)


Sen så blev det middag och efter det har vi sett The Voice Sverige och ja sen lite tv och dator=) Har också testat en ny frisyr där sidorna är kammat bak och sen toppen är lockig och kammat bak med en fluff=) HAHA ni fattar kanske inte vad jag menar men jag är inte alltid den bästa på att förklara:P:P

Detta är jag och min kusin, och ja ni ser ju hur jag ser ut:p Då kanske ni fattar varför jag har svårt att förklara saker:p

Imorgon blire att få undan lite tvätt på dagen och sen försöka fixa skjuts fram och tillbaka för kvällen. Först så ska Erik bort efter middan och sen efter tio ska jag till där han är och sen hem på kvällen, vi ska försöka fara hem samma tid så det inte blir att fara runt fyra gånger!! Men ja det kan vara svårt med att få skjuts så mycket under en kväll så kort i förväg..Men det får förska gå=)

/H

Fredag

Ledig idag så jag tog helg igår:) tyvärr e det inte en lång helg eftersom att jag ska jobba på söndag..
Igår var det jobb och sen var jag bara så trött och slut så jag låg nästan hela kvällen.
Nu ska jag i alla fall ut med hunden sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på:)

/H


Onsdag

Idag har jag faktiskt gjort något:P Har till och med varit in till stan i två omgångar:P

Först så for jag in till stan för att kolla synen och beställa glajjer, och dom kommer om två veckor:D:D och jag ser så i fram emot det!! FAN vad jag längtar!! Hoppas att det kommer lite tidigare:D
Sen så for jag hem och jobbade på mitt schema och då ringde Johanna och var sugen på en sväng på stan så jag gjorde klart schemat och sen drog jag=) Var på mycket inredningsaffärer och fasen så sugen man blir på att flytta!!
Blir att ringa runt och kolla i morgon igen, skulle faktiskt kunna flytta i morgon.

Nu så håller jag på att se Top Model Sverige och sen blir det en prom med hunden och sen se klart Arne Dahl som vi började se igår=)

/H

Tisdag

Alltså jag har verkligen måndag idag men ja det e väl bara bra eftersom att då blir veckan kortare och helgen kommer fortare=)
Än så länge idag har jag fixat med papper, ringt runt, boka in ett till arbetspass, varit ute med hunden, duschat och ätit. Nu ska jag byta om och göra mig klar för jobb och bussen min går kl 14:58 så jag behöver inte känna någon stress=)

Ja jag slutar ju kl 21:00 och det är ju alla hjärtans dag idag och vi brukar inte göra något speciellt så vi har hyrt film och köpt lite gott så det blir mys ikväll=)

Hoppas att ni får en bra alla hjärtans dag vad ni nu gör=)

(Google)

 

/H


Måndag

ja idag har jag inte gjort så mycket med tanke på att jag jobbade natt.
Det jobbiga var att när jag kom hem i morse kunde jag inte sova och jag fryste så mycket!! Håller på att bli förkyld och gillar det INTE!
Sen så har jag och Erik flyttat hem till mig idag och nu sitter jag och ser Top Model Sverige, alltså det finns tre tjejer som är så jävla konstiga och ja ni fattar vilka det är om ni ser programmet!! Ena är tennistjejen, som e spydig som fan och den andra e hon som ser ut som Zlatan och den tredje är den ''tuffa'' tjejen..Ja men det är ju underhållning:P

Men nu blire att snart gå ut med hunden och sen slappa innan det e dags att sova=)
Imorgon är det jobb på eftermiddan, mellan 16:00 - 21:00

/H

Söndag

Idag har jag mest sovit och vilat eftersom att det blev sent igår och för att jag ska jobba inatt. Börjar kl 22:00 och jobbar till 07:00 så nu innan slappar man=)

Hade trevligt igår=) Såg en skräck som jag trodde skulle vara jätte hemsk men ja det var den inte, blev inte mörkrädd eller nått, men filmen var bra ändå=)
Sen blev det nån annan film spel, en bra kväll helt enkelt=)
Fick också en ganska rolig present, en Pimpad bob:P Haha den e jätte fin  med en tuta, fjäderar och militärmönstrade tygbitar på ratten, ja riktigt kanon fin=) Ska lägga upp en bild på den så ni får se=) Kände mig som ett litet barn när vi gick hem och jag drog den efter mig:p Och sen var jag ju tvungen att testa tutan några gånger påvägen hem:p haha stakars grannar!!

/H

Göra mig klar.

Nu är det dags för mig att göra mig klar, snart är det middag och efter det drar vi till gurra för en filmkväll=) Blir lite komedi och skräck, så jag kommer väl att skita i brallan:P haha nä men det borde gå bra så länge ingen skrämmer mig i mörker efter:P

Men ja göra mig klar, har verkligen bara slappat idag och mina kläder e inte dom finaste:P
Aja nu ska jag slänga mig i duschen=)

/H

Lördag

Idag har jag försökt sova ut men jag har blivit för gammal eller nått för jag har så svårt att sova efter tio trots att jag la mig vid fem i morse.. Usch!!
Ja det skulle ju bli pulkåkning men det var så många som inte kunde och annat så jag sa att vi sket i det. Så det var surt hade ju sett fram emot att vi skulle vara flera.
Men ja få igår kväll så träffade vi Gustav och Boooba och då fick jag åka lite tröstpulka:) hade jätte roligt och blev jätte varm:p kommer att åka någon fler gång!! Kelly tyckte också det var roligt och hon sprang mest upp och ner för backen så hon har sovit ganska bra idag:) sen drog vi till gurra och spela och surra:) hade jätte kul så födelsedagen blev bra ändå:)

/H


Fredag

Idag blir jag 22 inte 23 som många tror:p och har än så länge inte gjort någe speciellt. Åt lite tårta till lunch e typ det jag har gjort:p

Nu sitter jag på bussen in till stan gör jag ska byta en tröja åsså ska jag kolla synen och beställa dom nya glajjerna:)
Sen blir det en sväng förbi bolaget:)
Sen i afton blir det go middag eftersom att Erik syster har fyllt år och jag idag, så det blir som ett litet firande:)

/H


Fikat

Fikat gick bra och vi blev lite folk i alla fall=) Kanske 16 stycken, alltså typ 10 mindre än vad som var tänkt:P Men ja det blev fika över så imorgon tänker köra på lite lyx och äta lite tårta till frukost/lunch:p Man fyller ju bara år en gång om året:P
Men jag har tagit lite bilder på kvällen som jag lägger ut senare och sen hoppas jag på att Ewe skickar bilderna som hon tog, hon sa att hon skulle göra det så jag hoppas att jag får dom snart=) Jag har så bra kamera på mobilen så jag tänkte vara ta bilder på den, men smart som är så laddade jag den inte först så hade typ noll batteri..men lite bilder hans med=)
Nu har jag just set Livet Blir Bättre med Dogge, och jag kan verkligen inte se det programmet utan att gråta!!

Nu så ska jag tvätta bort sminket och sen sova, är faktiskt lite trött.

Go natt på er=)

/H

Torsdag

Väcktes i morse av att mamma ringde, nytt glasögonställe öppnar idag och har kanonpriser, först tänkte jag inte fara men nu är två glasögon utvalda och ska bara boka en synundersökning och sen klart.

Efter det ska jag handla chokladsås och sen hem och baka:)

/H


Klart

Nu är det städat, presenter är handlade och inslagna, har handlat, plockat undan, ätit middag, handlat igen och nu håller jag också på att tvätta men ja jag tänker inte stå och kolla på maskinen så jag sätter mig och ser det 4 avsnittet av OTH=)
Ja men jag fick bort lite saker idag, i morgon ska det bakas klart och sen kl 18:00 kommer främmen. Är fortfarande inte så jätte sugen på att ha fika i morgon men ja efter det är ju det ett år till nästa:P

/H

Onsdag

Ja nu ska jag bara byta om och sen ut med hunden:) har lite huvudvärk så jag hoppas att den försvinner av lite frisk luft:)
Sen efter det ska jag till syrran och städa, hade tänkt äta innan men jag skiter i det eftersom att jag vill bli klar så fort som möjligt!! Gud vad jag hatar mitt liv när jag skriver om att jag ska städa hos syrran!! Men ja sist skulle vi göra det tillsammans men det blev jag som gjorde mest ändå och sen skulle det diskas undan och än en gång var det jag som gjorde mest, och ja hon låter inte så trevlig ibland, så det är enklare att göra det själv!! Fast ja hon kunde ju ta sitt eget sovrum åsså soffan, hon måste alltid städa soffan innan hon får främmen eftersom att hunden får ligga i den och den löser mycket hår, det började med att hunden skulle ligga på en filt, men jag vet inte hur det gick?!

Aja nu ska jag ta mitt roliga liv och sätta igång:p

/H


Tisdag

Det känns verkligen som om det är onsdag idag, men tyvärr inte..men men det får gå, har ändå saker som måste göras så nu blir det enklare att hinnas med=)
Idag har jag jobbat, och efter det var jag och handla och sen har jag bakat muffins, 40st närmare sagt:P Blev 10 med choklad och 10 med hallon=) Sen på torsdag när dom ska bjudas på så ska jag göra färgad glasyr och godis på så det blir lite roligare=) Sen ska jag göra rulltårta på torsdag också=)
Sen så har jag haft huvudvärk hela kvällen så jag har mest legat=/
Men nyss såg jag tredje avsnittet på OTH och fasen vad jag vill se nästa nu men jag ska sova så jag får se det i morgon istället=)
Sen i morgon ska jag städa hos syrran eftersom att hon vill ju bjuda på fika så jag bakar hälften och sen städar jag innan och efter, Vet att det är konstig uppdelning men ja ni som känner mig eller syrran fattar..Men hon var snäll och skulle ta hand om sitt eget sovrum åsså hade hon plockat bort lite av alla hennes saker så jag inte skulle behöva göra det, så det var ju jätte snällt!

/H

Tidsinställt inlägg!

Just nu är jag på jobbet, så det bli ett tidsinställt inlägg=)
Så jag tänkte att jag skulle visa upp en par örhängen som jag har beställt och hoppas på att dom kommer nu i veckan:D
Det är från rock by sweden (Laila Bagge) och jag tycker att dom är skit snygga och jag vill ha så mycket smycken därifrån men det e ju inte det billigaste heller, men ja vi börjar med ett par örhängen=)

(Google.se)

 

/H


Kväll

Har suttit och sett mammor och minimodeller och jag kan ju verkligen bli galen!! Jag tycker ju att vissa mammer e bra, barnen vill ju göra det och då ska man vara ett stöd och hjälpa, men på vissa mammor verkar det mer viktigt för dom än för barnen. Det tycker jag INTE om!!

Men ja efter det här så ska jag lägga mig för i morgon blire jobb mellan 08:00 - 13:00 som idag, och det kommer nog att bli bra=) efter det hade jag tänkt baka=) Ska ju bjuda lite släkt på fika på torsdag och ja det känns väl som om det e dags att börja snart:p

/H

Måndag

Ny vecka och jävligt trött:p
Idag har jag jobbat och efter det har jag handlat och sen typ inget, har bara frusit och typ sovit. Har ont i kroppen ock är slut!!

Nu håller jag på att judge Judy:) älskar människorna som kommer dit och bara ljuger och tro att dom ska komma undan med det!!

/H


Kvällen

Japp då har man varit ute med hunden och det kändes som om det var ganska varmt ute och ja lite rätt hade man, det var -23,6 och det är ju 10 grader varmare än det har varit på kvällarna den här helgen:P

Var ju som sagt hos faster idag och för ett tag sen så upptäckte jag någe klägg på min klocka och då kom jag på att Line försökte äta upp den tidigare:p haha och för er som inte vet så är Line en bebis så då kanske ni fattar:P
Men ja jag ska torka av den så, ser inte så nice ut.
Tänkte försöka skriva ett lite längre inlägg men jag har verkligen inte gjort något annat idag än varit hos faster så det här får nog duga=)
Jag ska faktiskt snart lägga mig eftersom att jag ska upp och jobba i morgon, ska jobba som personlig i morgon mellan 08:00 - 13:00 känns faktiskt lite skönt att det är ett kort pass..Är smyg slut.

Aja Go natt på er och dröm sött (alltså om mig)
Lägger in en bild så ni kommer ihåg hur jag ser ut och vad ni ska drömma om:P

/H

Söndag

Ja idag så är det söndag och jag är faster nu och har ätit lunch här, nu väntar jag på att Erik ska hämta mig:)
Ikväll blir det slapparkväll som gäller, är trött och i morgon är det jobb på personlig som gäller.

/H


Bröllop

Är på bröllop och vigseln var ju som sagt ute vigsel men det gick bra:) alla tår kvar. Nu är eftergrejen igång och vi väntar på middag:)

/H


Fredag

Ja idag har jag gjort min sista praktikdag och det känns lite konstigt men det blir att jobba som personlig både måndag och tisdag så jag e inte helt sysslolös:)
Köpte också andra kläder till bröllopet så nu kan jag ha mina nya skor:) ska försöka komma ihåg att lämna tillbaka klänning till veckan bara:)
Just nu är det vänner och lite godis som gäller, blir inte så sent för i morgon vankas det bröllop:) det är ute vigsel och jag tror att vi kommer att ha tappat både tår och fingrar innan båda har sagt ja!!

/H


Randigt=)

Idag skulle ju jag handla klänningen till på lördag, eller skulle och skulle jag har gjort det men sen när jag skulle gå för att köpa ett par skor, så hittade jag några andra som var så sjukt snygga och jag ville verkligen ha dom så det var bara att ta till kassan och betala=) dom är randiga och skit snygga!! Har faktiskt en bild åt er, men det är inte den bästa, det vita är mer vit om ni fattar:P
Men ja klänningen passar inte alls till skorna så jag ska se om jag hittar något annat att ta på mig:p Haha ja jag har i morgon på mig sen så e det kört:P Men jag har lunchen i morgon på en timme så det borde gå bra..(ta i trä)
Här är skorna i alla fall:D

Har köpt dom på Din Sko, och trots att dom har högre klack än vad jag brukar ha så kunde jag ändå inte låta bli och jag tror att så fort det blir lite varmare ute som kommer dom har att användas flitigt=)

Sen är det kul att ha lite annars, vi alla behöver ju inte se likadan ut;)

 

/H


Torsdag

Ja god morgon för ett tag sen:p sov längre än vad jag hade tänkt, nästan sex timmar.
Ja men anledningen varför jag sov idag var för att jag har jobbat inatt. Och igår hann jag också vara på praktiken halva dagen så min kropp var inte riktigt beredd på att vara vaken. Men det gick:)
Hunden har fått vara ute och nu väntar jag på att gå till bussen, ska köpa klänning och skor till bröllopet på lördag:)

/H


RSS 2.0