Riktigt bra helg!!

Ja inatt kom man hem, klockan var halv 1 när vi körde in på uppfarten.. Och sen packade vi in några saker från bilen och gjorde oss färdig för sängen, men jag kunde inte sova så jag kollade på tv ett tag innan jag somnade. Sen steg man upp typ tio i sex i morse för man skulle hämta systrarna i Luleå..Så jag kan lova att man var trött!!!:P

Men vi har i alla fall haft riktigt riktigt trevligt i helgen!! Och vi vill så gärna göra om det!! Och sen är det så fint där och en sån avslappnande miljö=) Sen hade dom också en jäkligt god drink på krogen;) Det kommer att komma bilder på det.. Men jag orkade verkligen inte idag:P För idag har jag sett på tv och halvsovit och sen har jag spelat lite spel.. Och sen har jag inte gjort så mycke mer...

Förresten så kom katten hem idag som vi har haft borta ca en månad..Det ringde en person från kvarteret ovanför förra veckan som sa att våran katt brukar komma till deras tomt då och då..Och ja idag hittade vi henne så nu är katten hemma igen:D:D Men hon var riktigt smal=/ Men ja vi får göda upp henne!!

Aja nu ska jag och Erik se lite Crimenal, köte första säsongen på rocks i helgen:D

/H

Lång jobbig rolig dag!!

Idag så var det bara att stiga upp tidigt eftersom att jag började jobba kl 7 inne i stan..fast jag var inte så farligt trött som jag trodde att jag skulle vara eftersom att jag somnade efter kl tolv i natt och klockan började ringa 05:10..Men men det gick bra i alla fall, jag jobbade till halv fyra och sen for jag till Leos när jag skulle möta upp en kompis.. Vi hade jätte kul och var där någon timme, vi år middag där också=) Men snacka om att man känner sig ganska ung där, typ kanske   6 år gammal:P haha det var riktigt kul i alla fall, Nästa gång ska kameran med!!



LEOS LEKLAND:D

Idag har jag också pajat knäet, inte kul och jag har så sjukt ont, mycket mer än vad jag brukar ha!! Jag ligger nu med knäet högt och mamma har smörjt in det och jag har pillerburken breve mig..Och jag ska jobba i morgon, och jag ska inte jobba så långt bort men erik ska köra mig så jag inte går så mycket på knäet..eftersom att vi ska bort i helgen och det kommer att bli så att vi kommer att gå mycket..men ja det kommer nog att gå ganska bra!

/H

Tisdag

Imorse så steg man upp kvar över sex, eftersom att jag och erik skulle köra mina systrar till luleå flygplats. Dom ska till Turkiet en vecka. Så vi körde dom dit lämnade av dom och sen hem igen, kändes lite jobbigt men det gick ganska bra=) Jag sov ett tag i slutet eftersom jag inte ens jag har sovit 4 timmar i natt=/

Sen när vi kom hem så sov jag lite till, sen har jag suttit vid datorn och försökt föra över lite bilder från syrrans dator till min..gick lite sådär..gav som upp:P

Imorgon blir det jobb mellan 07:00 - 15:30, och efter det ska jag till Leos med en kompis, så snacka om att jag kommer att vara trött i morgon kväll:P Men det e bra att få jobba!!!

Förresten idag fyller min farbror år (tror det är 43 år) Han tycker att han fyller 20 men mig lurar han inte:P haha Grattis i alla fall gammle  man:P
Min farbror Ingemar och min kusin Teo=)

/H

Väntan på bussen=)

Idag efter det mötet så satt jag och väntade på bussen, och breve mig så satt en flicka och hennes pappa.
Pappan säger till flickan: Tänk att du fyller fyra idag
Flickan: mm
Pappan: Visst vet du om att det är din födelsedag idag?
Flickan: Jo, jag fyller fyra.
Pappan: Precis!
Flickan: Men jag är ju tre år..
Haha jag tyckte det var hur gulligt och charmigt som helst=)
/H

Trött

I helgen har jag inte skrivit något, men det beror på att jag har haft fullt upp med bröllop och konfa.. På bröllopet så var dom i alla fall jätte fina!! Och jag allt var trevligt och maten var hur god som helst!! Det kommer att komma lite bilder på det sen, men jag har bara inte fått som än.
Sen igår så konfade sig lillsyrran så då var min i kyrkan och jag kan säga att det var fullt!! Men men det gick bra och vi hade lite främmen efter och åt paj och tårta=) Det var också en bra dag. Men man var ganska trött igår kväll kan man säga!! Och i morse hade jag ett möte kl 9:00 i stan och jag har inte sovit mycke inatt, så jag fick ta igen det senare på dagen:P
Sen idag så har jag varit och köpt mig en systemkamera:D:D Nöjd som faann!! Och sen har jag fått mina glajjer idag:D:D Dom är jätte fina men det känns alltid konstigt med nya glasögon!! Men jag e nöjd!!!
Aja kort och gott vad som har hänt som senaste dagarna=)
/H

Leos Lekland=)

Idag har jag och Pontus varit på Leos:D Vi har haft jätte kul och det är ganska roligt att få vara barn hela dagen=) Vi har lekt och lekt och lekt lite till:P Och sen när vi kom hem så myste vi framför en film, en liten stund i alla fall efter ett tag så somnade vi:P Sen så åt vi pizza till middag och jag kan säga att man har varit poppis idag, jag fick höra många gånger att han älskar mig och då kan jag ju säga att när man hör en jätte söt 3årig kille säga det till en så smälter man!!
Men sen var han också ganska rolig, efter han hade sagt till mig hela dagen att han älskade mig och självklart sa jag ju samma sak tillbaka. Men när hans mamma sa till han att hon älskade honom, så sa han - Jag älskar då bara Frida.
Haha jag lovar att vi skrattade!!

Ikväll så har vi hämtad stolar till på söndag  då vi får främmen. Och sen har jag fått en present av Erik och det var två skitsnygga Elvis muggar:D

Imorgon så ska jag först på stan med en kompis och sen ska jag hem och fixa mig och sen ska jag på bröllop=) Men jag tror inte vi kommer att vara där till sena natten, men sen ska man ju till kyrkan på söndag så då ska man ju upp tidigt, men men det finns inte så mycket att göra åt..

/H

städningen gick lite halv dåligt!!

Ja jag som skulle städa, jag har börjat och är nästan klar, men jag orkar rent inte städa längre!! Jag har hållit på med andra saker medans jag har städat eftersom att det är så tråkigt (typiskt jag) .Men sen har jag så sjukt ont i huvudet så när jag håller på att städa så svartnar det för ögonen åsså blir jag jätte varmt, och det gör ju inte städningen roligare!!

Aja jag längtar till i morgon i alla fall..LEOS LEKLAND:D Och efter det ska Ewe fixa en nagel åt mig som gick sönder för ett tag.. Just nu ser det ganska roligt ut, alla naglar är snygga och perfekta förutom en högra långfingernageln, den e skit ful!! Men ja jag ska ju bara träffa min kusin i morgon och jag tror inte att en 3åring bryr sig så mycket om hur naglarna ser ut:P

Jaa städningen..,jag kanske gör resten i morgon...blir nog så..jo det blir så jag orkar fan inte längre;)

/H

Torsdag

Idag så har jag legat i sängen och tyckt synd om mig själv:P Har en förkylning på G och sen en jävla mensvärk!!! INE roligt!!

Men just nu så håller jag på att städa inte heller så kul men nått som måste göras=/ Men jag har fått upp mina nya gardiner idag i alla fall=) Snälla Erik strök dom åt mig=)

Igår så kollade vi upp vilka kläder erik ska ha på bröllopet i helgen då min faster och farbror gifter sig och dagen innan kollade jag upp vad jag ska ha på mig..Men det som är att jag har ingen aning hur jag ska ha håret eftersom att jag har råkat lagt bort locktongen..men men..
Det är förresten inte det enda som händer i helgen syrran ska konfa sig på söndag så då är det  full rullning här hemma!!

Imorgon så ska jag vara barnvakt till kusin min, Vi ska på leos lekland:D Har aldrig varit där så jag längtar ganska mycke:D:D

Jag köpte förresten två tunikor igår och ett par örhängen, allt var riktigt snggt och jag vill verkligen bara använda allt NU!! Åsså beställde jag nya glajjer igår som jag också vill ha NU:P

Aja nu ska jag fortsätta städa=/

/H

Hemma igen

Jag kom hem för ca 2 timmar sen, det var roligt att träffa fanny igen och det verkar gå bra för henne och hon verkar tycka att det är ganska roligt=) Vi snackade hela  tiden om  alla möjliga saker=)

Sen när jag kom hem så spöade jag erik i ett spel två gånger men sen sög det för då vann erik nen gång:P Sen nu ska kanske vi ska se lite på rena rama rolf innan det blir natten för mig=)

Imorgon ska jag ju till en kompis, och jag märkte nu att det går ganska dåligt med bussar så jag kanske måste vänta 2 timmar i stan innan nästa buss kommer   INTE kul!! Ska kolla om jag kan åka bil in till stan i alla fall så man slipper vänta!!

Aja go natt på en stund=)

/H

Varm lördag kan man säga!!

Snacka om att det har varit varmt idag!! Men jag klagar inte det är ganska skönt att det finns kvar lite sommarvärme=)

Nu ska jag snart äta surströmming GOTT GOTTI GOTT GOTT:D det var så länge sen vi åt det!! Sen efter det ska jag träffa fanny som har fått permis i helgen:D och jag tror att jag kommer att vara där några timmar så jag har inte gjort några planer inför kvällen...

Imorgon så ska jag till en kompis på dagen och ja vi ska se någon film och kanske spela loite wii (kan erkänna att jag aldrig har spelat wii)  Sen i morgon kväll vet jag inte vad jag ska göra men vii får väll se vad vi ska hitta på..

/H

Fredag - mycket!

Idag så var det sista dagen på jobbet..och ja vet inte vad jag ska säga om det som jag inte redan har sagt... Men jag har i alla fall lämnat in min telefon idag så den ser jag väl nästa gång om ca en månad=/ Sen så har jag köpt ett par sandaler idag, ganska snygga men jätte sköna!!:P Sen så var jag och bokade en syn undersökning idag medans erik var där och kollade synen. Och om vi redan visste å behöver han glasögon, och han har faktiskt beställt ett par idag=) Det var jätte snygga!!
Sen så har min katt jävel var äcklig idag, hon hade tagit in en mus och satt inne och åt på den och det var min syster som upptäckte det. Och det fanns några delar kvar av musen så det plockade erik bort, USCh vad jag hatar möss!!!
Nu ska jag sitta här ett tag se blir det myskväll med gubben framför tvn och se en fyra för tre:D
/H

Torsdag - nya naglar!!

Idag efter jobbet så slappade jag bara och ett tag efter middan så for jag till ewe, Hon skulle fixa mina naglar för att få öva för snart ska min faster gifta sig och då ska ewe göra hennes naglar. Och det som skulle göras var ju att sätta dit lösnaglar, eller ja bara det vita skulle sättas dit.  Och jag säger bara SAATAANN vad mina naglar är långa nu, nästan för långa:P Alla som vet hur ewe brukar ha sina naglar så ser typ mina ut nu!!:P Men hon var jätte duktig och ens om det här inte riktigt är min grej så är det ju alltid roligt att ha testat=) Men jag kan säga att det är lite halvsvårt om man inte är van!! Skriva på datorn tar väldigt mycket längre tid, eftersom att jag inte kan skriva med topparna på fingrarna längre:P Och jag kan nästan inte öppna snusdosan, INTE bra;) Men jag kan i alla fall klara mig själv på toa och knäppa byxorna:D

Imorgon är sista dagen på jobbet, känns konstigt... Men efter det så ska jag lämna in min mobil på lagning och sen ska jag till AF och sen till se och synas. Erik ska kolla synen och jag ska boka tid för att göra det åsså ska dom få kolla på att par glasögon som jag vill byta glas i=)

Go natt

/H

Middag sen elin

Nu är jag hemma hos mig och ska snart äta middag, vad vet jag inte än men vi får väll se vad jag kokar ihop:P

Ikväll någon gång ska jag i alla fall till Elin som har fyllt år och dålig vän som jag är så har jag inte gett henne sin present=/ Men idag ska hon få den och jag lovar att jag kommer att ta kort på henne!! Mer säger jag inte hihi:P

Aja mot kylen:P

/H

Måndag igen

Idag är det måndag igen  och det är min sista jobbarvecka sen blir man arbetslös igen=/
Jag har i alla fall haft en jobbig morgon, först såg jag att min telefon hade total dött och sen märkte jag att jag har glömt bra skor hemma som jag vill ha när jag jobbar.. Så ja det sög ganska mycke eller ja mest telefon!!

Erik verkade i alla fall gilla sin present, vilket jag var jätte nervös för!!!!! Hans present var i alla fall att jag och han ska fara till norrfällsviken (breve höga kusten) och bo i en stuga några nätter=) Det är jätte mysigt där och ja jag längtar då i alla fall=)

Aja nu ska jag dra till jobbet.

/H

GRATTIS ÄLSKLING!!

Idag så fyller Erik 20 år och ja GRATTIS ÄLSKLING!!

Vi var ute igår och hade verkligen trevligt!! Och sen när vi kom hem så åt vi och spelade lite, så vi la oss någon gång i morse:P
Så idag har vi sovit typ hela dagen sen har vi spelat lite mer och nu håller man på att göra sig klar, för om ett tag ska vi hem till Erik och fira han med hans familj. Det blir kräftor till middag:D Sen blir det väll efterrätt och grattis och sånt sen ska vi hem och ha en riktig myskväll!!

Jag är faktiskt lite nervös att han inte ska gilla det han får från mig, men ja jag tror att han ska tycka om det i alla fall, men man vet aldrig:P



GRATTIS!! JAG ÄLSKAR DIG!!

/H

Jaduu

Jag är så sjukt dålig på att skriva på bloggen, men det finns ju så mycket annat göra:P Nä men ibland orkar man bara inte skriva varje dag..

Men nu så bor vi hos Monnika i örviken eftersom att vi tar hand om deras små katter som äter mycket, busar mycket och gillar att bli kliade, mycket:P Men dom är söta=)
Igår vi hade vi en ''svensexa'' för min farbror som ska gifta sig om ca två veckor vi spelade spel och pratade osv.  Hade det trevligt helt enkelt.
Och idag så har jag sovit ut så bra som det gick med tanke på att hur mycket dom vill bli kliade:P

Snart ska vi i alla fall fara och handla och hämta upp kameran som jag glömde hemma. Och sen ikväll så ska vi till Gurra och sen ska vi på Olles, vi ska fira Erik lite eftersom att han fyller 20 i morgon:D

Aja nu ska jag äta lite sen byta om innan vi ska handla=)

/H

Onsdag tror jag:P

Idag så har jag jobbat som vanligt och tänkt lite mer på Eriks present.. det är så sjukt svårt att komma på nått!!
Sen idag så har jag och erik hämtad bilen som vi ska ha i helgen. Det är så att vi ska vara kattvakt åt min jobbarkompis/mammas barndomsvän så vi ska bo hos dom..
Sen så hann jag sova lite efter middagen.

Sen har jag sett lite på Sally (så jävla bra!) Och sen kom åskan så då pasade jag och Erik på att spela lite spel, det gick lite bättre för mig än han:D
Och nu blir det sally igen och sen sova=)

/H

Tisdag

Igår så kom vi hem från stugan, vilket känns sjukt skönt eftersom hundarna har varit ett rent helvete!! Man ska verkligen inte ha hundar som hugger vem som helst för ingen annledning.. Men om ägarna inte fattar att det är nått fel på det så kan man inte göra så mycket åt det.. Men ja man försöker i alla fall få in i deras huvud lära dom att ha pli på hundarna eller inte ha nå hundar alls!!

Idag efter jobbet la jag mig och sov och det behövdes!! Och ikväll så ska jag bara ligga här för det var så länge sen jag gjorde det!!

Ja i söndags så fyllde Elin 20 år GRATTIS igen:D Visst känns det jobbit!! Man börjar känna isg lite gammal:P
Och igår  så drog min kompis Fanny drog in i lumpen och ska vara där nio månader..Visst är det ganska kul, men jag kommer också att sakna henne!! Haha men jag har sagt till henne att jag skulle inte tycka att det var en dum idé ifall hon skulle raka bort håret:P Haha

Aja nu ska jag se lite SALLY (king) och ja kanske göra mig ett glas o´boy:P

/H

RSS 2.0