Leo's Lekland

Ja nu är jag hemma och jag har hunnit varit ut med Kelly på en prom också=) Det var jätte jätte kul att vara på Leo's, därmot så blir det ganska varmt när man är där:P Men det är ändå riktigt roligt!! Och jag är glad att jag fick följa:D

Sen kom ''Leo'' ni vet själva lejonet fram, och jag lovar att jag skulle inte vilja vara den som är Leo, haha men att stå och dansa och ha barn som drar i en dräkt osv, men alla barn älskar han ju så det e ju bra:P


Men nu ska jag i alla fall sitta här och kolla runt lite och en blir det middag och jag ikväll så ska jag se Sveriges värsta bilförare, sista avsnittet idag så det e ju ett måste;)

/H

Torsdag

När jag vaknade i morse såg jag att jag hade fått ett sms av syrran och sagt att min brev hade kommit (har bett henne hålla koll på ett viktigt brev eftersom att jag inte är hemma) Och jag blev glad så jag bad henne öppna det, då visade det sig att det var fel brev, det var det här skattebrevet, men det var goda nyheter så jag e ganska nöjd ändå:P Men nu längtar jag ju ännu mer till sommaren!!

Just nu sitter jag och äter frukost och gör mig klar, för om en stund kommer fastra mine och hämtar mig, för jag ska följa henne och hennes son till Leo's Lekland:D:D:D Det är galet kul att vara där så jag e glad att dom ringde och frågade!!
Får se mer vad som händer idag, jag ska knuffa på Erik lite i ryggen så att det blir helt bestämt med fest i helgen:P ja men jag skriver nog när jag kommer hem, och då ska jag skriva på min dator så ni får er någon bild;)

/H

Onsdag

Alltså jag har verkligen svårt med dagar den här veckan, igår trodde jag att det var måndag och idag känns det som om det är torsdag, så ja mina veckor e lite konstiga:P
Men det är i alla fall onsdag och jag har inget planerat som vanligt=l Guud vad tråkigt det måste vara att läsa just nu eftersom att det inte händer något i mitt liv just nu.
Men jag har i alla fall planerat lite till helgen och jag det verkar som om jag får min fest:D Jag var så festsugen förra helgen så jag sa till Erik att det måste bli fest den här helgen och det verkar som om det blir det:D
Jag ska också på bio och gå en liten sväng på stan, så ja det blir en bra helg i alla fall=)

Men nu ska jag glutta runt lite på datorn och sen får vi se vad som händer=)

/H

Tisdag

Ja än så länge har det inte hänt något idag, men jag har faktiskt lite planer i alla fall=) För det första så ska jag tvätta klart (får tvätta i omgångar eftersom det inte rymms att hänga all tvätt) och efter middan idag så ska jag dra till syrran och ta ut hennes och min hund. Jag och Erik märkte igår att Kelly har lite överskottsenergi eftersom att hon var vaken mitt i natten, vilket hon bara är om det gäller grisöra eller gå ut och gå. Så jag hörde av mig till syrran idag och frågade om jag fick låna hennes hund för att trötta ut min:P Så jag ska dit sen.

Och eftersom att jag städa och så igår så har jag inte så mycket att göra idag, jag ska ta en dusch snart och sen blire också en ansiktsmask, det var alldelend för länge sen så det är dags för det igen!! Och ja det var det, och jag hade faktiskt tänkt vara duktig och lägga in en bild, men jag sitter vid Eriks datorn och orkar inte slå igång min så får det va. Ni får ha lite fantasi helt enkelt:P

/H

Måndag

Måndag igen och det känns faktiskt ganska okej=) Jag vill att veckorna ska gå fort så våren och sommaren kommer fortare!!
För ett tag sen var jag ut med Kelly och jag har gett henne och mig lunch:P Så nu ska jag tvätta och städa, för det behövs verkligen!! Så jag passar på att göra det när ingen är hemma, då kan det faktiskt vara ganska skönt att städa=)

Sen idag vet jag inte vad som händer, kanske njuta av det städade rummet;) haha nä men jag vet inte, vi får se=) men nu ska jag ta tummen ur och sätta igång!!

/H

Söndagkväll

Först så vill jag bara säga att gårdagen var jätte rolig och mycket hände som jag aldrig hade kunnat lista ut:P Och min styvmamma var jätte jätte trevlig och det var inte alls stelt, det var en annan person som var lite jobbig men ja det gick bra=) Och det var synd att jag missade några kompisar som var ute på krogen men hade ändå inte velat missa gårdagen:P

Och eftersom att vi somnade i morse så har dagen varit ganska tröttsam och min rygg är inte min bästa vän riktigt men men. Vi har varit och gjort lite efterfix från gårdagen och sen for vi förbi pappa och Eva och fikade lite och pratade på, och sen resten av dagen har jag legat och frysit under täcket och sätt olika program på datorn..haha typ det vi har gjort idag, men som sagt det blev sent igår=)
Fast jag har faktiskt en sak som jag måste få klaga över och det är min armbåge, jag vette fan vad jag har gjort med den men jag har sjukt ont och har haft den några dagar men värst är det idag och jag hoppas SÅ mycket att det går över snart, för det tar ont non stop!!

Så nu har jag gjort en liten uppdatering och klagat lite;) Men nu ska jag och Erik se lite klipp och sånt och sen blir det natten för oss båda=)
Go natt på er:D

/H

Lördag

Ja idag är det lördag och jag har legat och dragit mig så länge som det bara gick, jag skulle nog kunna ligga i sängen hela dagen:P Men i afton/kväll så ska jag, Erik och Ewe hjälpa till ( = göra allt ) på min styvmammas 50 års fest, och ni kanske undrar om jag längtar och då kan jag säga att jag inte längtar alls!!
Det känns som om styvmorsan bara kommer att vara sur mot oss och att vi inte kan följa hennes schema, ja vi har fått ett schema. Men en sak är att jag tror att hon är tidsblind!! Men jag hoppas att det mesta rullar på och at det inte alls blir så hemskt som vi alla tre tror att det blir!! Men vi ska ha med oss någon kortlek så medans vi väntar på att köra hem folk så hinner vi spela lite och så=)

Men nu ska jag äta lite och sen blir det att göra sig klar och ja vid fem tiden så börjar kvällen=l

/H

Kvällen

Har just sett Så ska det låta och nu har jag börjat se Criminal Minds medans Erik är i duschen, få se om vi startar en film sen när han e klar=)
Vi var i alla fall i stan tidigare och Erik köpte sig en skitnsygg jacka och han klippte sig också så han e som en helt ny person:P Och jag hittade lite underkläder och en ring som passar några örhängen som jag köpte från någon dag sen=) Jag hade velat hitta mer men men jag får se det som att jag sparar pengar;)

Men det var en bra eftermiddag och kvällen kommer nog också att vara bra=) men nu ska jag fortsätta se=)

/H

Fredag = min lördag

Ja för ni som inte förstår rubriken så har jag lördag idag eftersom att i morgon har vi fullt upp!!
Så idag är det min lördag=) Äns å länge kanske det inte har varit den bästa lördag för jag har legat med huvudvärk och en kropp som är helt slut, det känns typ som om jag har blivit överkörd! Men ja efter jag hade varit ut med Kelly blev det bättre och nu ska jag snart slänga mig i duschen=)

Har funderat på ett möta upp Erik i stan idag för han slutar tidigare idag och då skulle vi kunna gå en liten sväng på stan=) Får se, jag gör mig färdig ifall att=)

/H

Kvällen

Ja vad ska jag säga, ikväll så har jag typ legat framför tvn eller datorn, men det var ganska skönt eftersom att jag är trött=l Jag har bland annat sett Sveriges värsta bilförare och nästa vecka är det sista avsnitten och jag hoppas verkligen att det kommer att komma en till säsong, för jag älskar verkligen det programmet och det får mig alltid att skratta:D Och sen måste man ju bara gilla Adam Allsing;)
Sen har jag också sett Of The Map som är en ny serie och andra avsnittet var igår, och det är faktiskt ganska bra, jag gillar att det är lite annars=)

Förresten så har jag glömt skriva om vad jag hittade i ett skåp i morse, ett yoghurt paket, typ halva kvar..haha det var nog någon som var trött i morse och råkade lägga fel:P Men jag hittade den efter kl två så den hade stått lite varmt till för länge så jag fick slänga den,  men guud vad jag skrattade:P

Men nu ska jag försöka hitta något att se innan jag lägger mig=) Imorgon har jag noll planer men jag har en jobbig lördagkväll och söndag dag så det gör inget om morgondagen e lugn=) Jag hoppas bara att det inte blåser och ikväll ska jag be till Gud, Moses och Mohammed och hoppas att någon av dom kan göra så att det slutar blåsa:P

/H

Tröttelitrött!!

Jag är slut i kroppen, det känns som om jag inte alls har sovit inatt men jag tycker att jag har sovit ganska bra, det är förkylningen som håller på, jag blir alltid som tröttast i början för då får jag huvudvärk.. Men men det finns inte så mycket att göra åt..
Sen måste jag bara säga att jag är så less att det blåser så sjukt mycket!!! Kan det inte vara vindstilla någon timme på dagen, det är inte alls kul att gå ut med hunden när man typ måste hålla i mössan bara så att den ska sitta kvar..

Men jag ska inte bara klaga utan jag hade en jätte trevlig lunch och vå åt våfflor och det var jätte gott=) haha så det har inte varit jobbit hela dagen;)

/H

Torsdag

Ja igår var man hem och firade syrran som fyllde år, och det är så roligt att fira henne för hon vill verkligen fylla år och hon är skiner upp som en sol när man säger ordet presenter:P Igår så ville hon leta presenten som hon fick av jag och Erik haha, hon är ju så söt!! Men hon verkade i alla fall vara nöjd över det hon fick=)

Idag så har jag som legat halvdöd nu på förmiddan eftersom att jag har en förkylning som har börjat sätta igång och jag är helt slut i kroppen=l Men nu ska jag hoppa in i duschen och då kanske man känner isg lite bättre=) Sen efter det ska jag bbort en sväng och äta lunch och sen får vi se vad som händer mer av dagen=)

/H

Onsdag

Det blir ett kort inlägg idag men jag tänkte mest bara skriva vad som kommer att hända för mig=) Nu håller jag på att göra mig klar för jag ska snart fara till stan och träffa upp en kompis och ta en fika och så=) Och sen efter det kommer mamma och hämtar mig i stan och då ska vi fara och lämna in min telefon och sen hem till Erik för att hänta Kelly och Kamera, sen bär det av till Ur där vi ska fira min syster yster som fyller 16 år idag:D Det är det som händer idag och jag tycker att det är jätte kul att hon fyller år (bara det att hon fyller lite mycket:P)

Här är hon när det är julafton, så som ni ser gillar hon att få paket;)

Men  nu måste jag skynda mig=)

/H


I thought that I was doing well, but I just want to cry now.

Jaha idag har det som inte hänt så mycket, jag for och handlade lite stödsaker och efter det har jag bara suttit vid datotn och lyssnat på musik och spelat harpan, visst är jag lättroad:P Men jag har ätit middag, fast jag var lite slö, orkade inte värma den, men det gick att äta ändå=) Och efter maten har jag placerat mig framför datorn igen med musiken på..jag vet att jag har tråkig blogg just men det händer inget just nu=l

Men nu ska jag slå ingång tvn och krypa ner under täcket och ligga där någon timma=)

/H

Tisdag

Ja tänkte ta några längre promenader idag också men det blåser ju så sjukt mycket och då är det inte roligt att vara ute, man går ju bara och tittar ner hela tiden. Men jag ska snart ut igen för det ser lite bättre ut ute nu så då kanske man vill vara ute lite längre=)
Idag har det i alla fall varit en konstig dag, Erik försov sig i morse så jag fick ta hunden och jag har så svårt att somna om efter för jag blir så pigg, så då är man vaken ett tag på morgonen och sen sover man någon timma på dagen så allt blir som fel..Men det är ju inte så ofta Erik försover sig så..

Men nu ska jag byta om innan det börjar komma hem folk, sitter i mjuksbrallor och en halvskitig tröja:P haha jag kan nästan säga att jag har varit snyggare:P

/H

Snorig som F!!

Nä nu ska jag lägga mig, man blir så trött att vara nere man blir bara snorig och rödögd, inget bra kommer från det;P

Tänkte bara säga go natt på er alla:D Ha bra drömmar inatt, det tänker då jag ha i alla fall;)
Natti natti:D

/H

Så jag inte gör sönder något!

Idag har jag varit ute med Kelly två gånger på en längre promenader och dom har inte bara varit för hennes skull. Jag tycker om att vara ute och gå, det är som terapi. När jag är ute och går lyssnar jag ibland på musik och mitt huvud blir bara tomt och det är så skönt att bara för den stunden så finns det inget runt om en. Men ibland så behöver jag musik som tröst nästan, om jag är ute och går för att jag e nere eller ledsen så kan musik hjälpa! Men ibland vill jag inte ha någon musik och jag vill bara gå fort, det är som att jag vill få iväg från allt, att nästan springa ifrån allt, och när man kommer hem så är man svettig och trött och oftat känns det bättre..

En promenad kan vara mycket för mig, det kan vara terapi, tröst, få bort lite ilska så man inte gör sönder något hemma (önskar att jag hade sådan där boxarsäck!!) och ibland är det som att ta en pause från sitt eget liv.
Ibland funderar jag på att man ska skriva varje dag för att få ut allt och jag trodde att bloggen skulle bli lite så men det blev inte alls så, man kanske skulle behöca skaffa sig en dagbok:P haha kanske en sådan man hade när man var liten med lås på och en nyckel som gick till alla dagböker  haha nja tror inte att det är något för mig trotts att jag har ett kanonställe att gömma nyckeln på;)

/H

Måndag igen=)

Har just kommit in från en prom med Kelly=) Det är ju som ingen sol ute men det är ändå väldigt härligt ute så vi gick lite längre än vad jag hade tänkt=) Och nu har jag just gjort min lunch, haha det låter som om jag har lagat något utan det det är fil och banan, men det är faktiskt gott!! Så nu ska jag äta lite lunch och sen hoppa in i duschen..

Sen vet jag inte mer vad som händer idag, ska packa upp mina kläder och göra mig hemma här=)

/H

Packa pappas kappsäck!!

Typ det gör jag nu, förutom att det är min egen väska:P Har packat hundens saker och nu håller jag på att packa min, vi ska nämligen flytta till Erik idag och bo där någon vecka=)
Vi har i alla fall nykommit hem från Eva och Pappa och det var riktigt trevligt där, trevligare än vad jag trodde att det skulle vara=) Kom till och med ihåg att några bilder och några ska jag lägga ut snart=) Jag ska också lägga ut några fin och roliga bilder på Abbey som jag tog när hon var här sist=)
Men det får bli sen för nu ska jag packa färdigt!
Packar för fullt;)


/H

Söndag

Nä nu är det dags att slänga sig i duschen och börja göra sig klar!! Ska snart börja fara och fira födelsedagskvinnan och vi ska handla innan och lämna hunden hos Eriks föräldrar.. Så ja det är väl dags att börja ta tummen ur och sätta lite fart=) jag måste komma ihåg att så in presenten, jag brukar alltid glömma det åsså blir det stressigt för det ska jag hinna göra det nästan i bilen..Men inte den här gången då ska jag göra det i lugn och ro så det blir lite snyggt i alla fall=)

Men nu har jag inte tid längre..

/H

Lördag

Ja det blev att vara hemma idag, vilket var lika bra det har ändå så fullt upp i morgon så.. Men idag har jag i alla fall sett Godzilla för första gången, och ärligt, den var inte alls speciellt bra men jag tyckte att jag borde ha sett den! Men ja och sen i slutet och det är det vanliga ''åsså levde dom lyckliga i alla ...'' Och då började jag kolla på datorn i stället och sen märker jag att jag missade dom sista sekunderna som ska betyda något, så om någon såg eller har sett filmen får ni gärna säga vad som händer riktigt i slutet:D haha ja suttit och sett en hel film som inte alls e så bra åsså missar man slutet, bara jag som gör sånt:P

Och efter filmen har jag bara legat framför datorn och snart är det dags att hoppa i säng och sova!! Imorgon ska vi upp och handla lite saker åt hunden och sen ska jag göra mig klar för att fara och fira min styvmamma, och efter det så blir det hem och packa och sen hem till Erik, slänga i oss middag och sen drar han och tränar och jag ska packa upp och sånt.. Ja där fick ni en genomgång om vad som händer i morgon=)

Bjuder på en bild från när jag och Erik var i norrfällsviken en helg=) Och så här hittar man ofta mig, under täcket och med datorn på magen, bland det bästa som finns!!!

/H

Fredag

Jaha nu är det fredag igen och en ny helg börjar. Jag vet i alla fall lite saker jag ska göra i helgen. Idag kommer i alla fall johanna förbi vilket ska bli jätte roligt för det var så länge sen. Sen vad som händer mer i helgen är att min styv mamma fyller 50 på söndag. Sen blir det säkert något mer också..men nu ska Jag ut med Kelly. /H

Torsdag

Idag har jag inte gjort så jätte mycket men jag har ändå fått lite saker gjort=) Först så gick vi ut med Ewes hund idag eftersom inte Ewe hinner hem på lunchen. Sen så har jag varit in till stan och hämtat papper, fått papper påskrivet och skickat papper:P haha ja det var samma papper hela tiden;) Och sen har jag köpt en sak till min styvmamma som fyller 50 på söndag, vi ska köpa en present till också, men det får nog syrran göra:P

Sen så har jag väl inte gjort så mycket mer, tvättat det sista så nu är det äntligen klart=) Och just nu sitter jag och ser Sveriges Värsta Bilförare vilket alltid är lika bra!!
Slå på tv4 NU!!

/H

Tv-Kväll

Det blev en riktigt tv-kväll från mig med två program efter varann som jag vill se=)

Först så har jag sett Grey's Anatomy

Och nu ser jag ett nytt program som börjat idag och det är samma skapare som från Grey's Anatomy och den här serien heter Of The Map och är också en sjukhus serie, eller ja förutom att dom inte har ett sjukhus:P Det är sjukvårdare som jobbar i landet ingenstans och ja det är inte som hemma och det verkar faktiskt ganska bra=)
Sen så finns det lite ögongodis i den här serien också;)

/H

18:33

Ja nu har man ätit och plockat bort och gett hunden mat så då var det klart för idag. Nu hade jag tänkt lägga undan lite kläder och sen blir det nog en liten sväng med hunden och sen blir det nog att slänga sig framför tvn. ../H

Onsdag

Har nu städat och tvättat, eller jag håller på att tvätta och ja snart ska jag hjälpa mamma att vara barnvakt..
Jag har också försökt planera att träffa en person som här här i Skellefteå i veckan. Men ja det går ju som det går, hon har mycket som hon ska göra och jag har också lite planer så ja det går som inte ihop och man vill ju träffa henne en stund också, men ja jag vill inte ta ifrån henne tiderna då hon ska träffa familj och vänner så då backar jag hellre undan lite=) Så vi får se men jag hoppas att vi hinner träffas=)

Men nu ska jag ner och hjälpa mamma och sen vet jag inte, tror att jag ska duka fram lite till middan och så, sen ikväll blire det att göra inget tyvärr men men det gör inget..

/H

Onsdag

Har nu städat och tvättat, eller jag håller på att tvätta och ja snart ska jag hjälpa mamma att vara barnvakt..
Jag har också försökt planera att träffa en person som här här i Skellefteå i veckan. Men ja det går ju som det går, hon har mycket som hon ska göra och jag har också lite planer så ja det går som inte ihop och man vill ju träffa henne en stund också, men ja jag vill inte ta ifrån henne tiderna då hon ska träffa familj och vänner så då backar jag hellre undan lite=) Så vi får se men jag hoppas att vi hinner träffas=)

Men nu ska jag ner och hjälpa mamma och sen vet jag inte, tror att jag ska duka fram lite till middan och så, sen ikväll blire det att göra inget tyvärr men men det gör inget..

/H

Tisdag

Ja just nu håller jag på att göra middag och jag önskar att jag hade mina hörlurar så man bara kunde lyssna bara på musik och inget annat. Annars idag så har Abbey varit här och Kelly har varit med ewe på hennes jobb, vi bytte hund för dagen. Men nu ska jag fortsätta med maten

Månsag

Idag så har faktiskt jag gjort något haha:P Men först så sov ju Abbey här så vi körde hem henne på dagen och sen for vi in till stan och bytte ett halsband åt kelly inann vi for till mormor=) Vi hade köpt med oss så vi kunde göra våfflor och det var riktigt riktigt gott!! Åt med skagen på  mums:D Sen så pratade vi bara lite och se innan det var dags att bege sig hem och nu har jag varit hemma en stund och har tänkt lägga mig och se lite tv eller något=)

Vet inte mer vad jag ska skriva om dagen, visst den har varit bra och jag är faktiskt lite trött men ja det blir en myskväll och det känns skönt=)

/H

Söndag

Ja inte har jag varit speciellt bra på att skriva men ja jag har helt enkelt gjort annat=) Igår var det faktiskt helt okej på grabba grabba, vi hade kul, snackade, spela och drack=) Vissa drack mer men så kan det gå:P
Men det var i alla fall ganska kul=) Och det kändes skönt att i alla fall få vara på en mini fest, det var så länge sen jag festade över huvudtaget!!

Och idag så har vi firat min styvpappa Lasse som fyller 52år:D Nog för att vi har sagt att han fyller 53 typ hela dagen, haha men det är inte så lätt att komma ihåg:P Men det har i alla fall varit och är lite folk här och sen har det varit fika, tårta, GO mat och efterrätt:D en ganska lugn men bra dag och jag tror att Lasse är nöjd i alla fall:D

Men nu ska jag och Erik gå ut med hundarna=) Vi har Ewes hund är till i morgon för hon ska jobba så ja då blir vi med en extrahund=)

/H

Lördag

Idag så har jag och mammat tvär varit in till stan, det var vissa saker som skulle köpas och några saker som skulle bytas=) Men vi hade en trevlig dag, köpte ett nytt halsband till Kelly men det var alldelens för stort, så jag ska byta den på måndag=) Och sen tog jag och mamma en fika och det blev riktig skvaller under fikat kan jag säga haha men ja det e så det ska vara:P Men nu är jag hemma och ska snart äta middag. Ikväll blir det grabba grabba men jag fick följa eftersom att det var jag som ville ha en fest att börja med så ja..Jag är kanske inte riktigt den gladaste nu men ja det är min vanliga tur!! Men jag ska ha med mig hunden, så om det blir skit tråkigt så tar jag henne på en prom=)

/H

Kvällen

Just nu är Erik ute med huden och jag ligger här farmför datorn och ska snart lägga mig och sova=)
Idag har det väl varit en ganska bra dag, har bara varit lite trött och haft ont i huvudet. Men det blev en längre promenad idag också, måste passa på när det är så bra väder=)

Men ikväll blir det som sagt ingen sen kväll för i morgon går bilen mot bygdsiljum kl: 09:00. Det är Fellan och tre av hennes kompisar som ska dit och åka, och Erik skulle köra dom dit så jag följer med och håller Erik sällskap=) Ingen av oss åker så jag ska ha med en kortlek åsså blir det säkert någon prom=) Det låter ganska tråkigt, jag vet men tro mig det kommer inte att vara så tråkigt som en annan gång då jag var i bygdsiljum med en fd bekant, satan så tråkigt och jobbigt har jag inte haft många gånger i mitt liv!! haha så jag e glad att jag slipper det:P

Men nu ska jag sova=)
Go natt alla:D

/H

onsdag

Jaha jag har just gjort mig klar och nu väntar jag på att jag ska få främmen. Och efter det blir det att fara och handla lite med mamma. Sen har jag nog inga mer planer för idag. /H

Tisdag

Ja idag har jag faktiskt varit lite duktig:P Jag och Fellan har varit ute och gått med Kelly på en långpromenad och passade på att att fara förbi mammas jobb och säga hej och få sig lite lunch=) Sen får vi och handlade lite mat till idag och lite stödhandling=) Hem och säga hej till resten av familjen och sen ringa om någon försökrings sak (har försökt att gå tag i dom ett tag), så nu är det löst och sen beställt lite papper och så.
Sen blev dte att göra middag och plocka undan efter och nu håller jag på att tvätta=)

Ja så lite duktig känner jag mig, och helst eftersom att jag har inte sovit mycket alls inatt så jag kommer nog att somna ganska lätt ikväll:D

Nu ikväll så är Erik borta och tränar och sen skulle till någon polare och ja syrran är borta och pappa är ute och håller på med sin skoter och mamma har främmen så stackars jag e ensam:P haha nä inte alls farligt jag tänkte så igång en film och njuta av att ha en stor säng själv:P

Våran egen lilla Kelly Kajsa:D

/H

Kvällen

ja det blev kladdkaka men ingen ANTM, kom på att jag ibte har någon tv:P men jag har i alla fall legat och sett rederiet=) ganska roligt att se det igen och jag tycker nästan att man ska köra repriser på tv, tror att många skull se det!! Aja nu ska jag fortsätta och se nästa avsnitt=) Det är sjukt många som har varit med och spelat in rederiet man kommer typ ihåg hälften:P



/H

Måndag

Idag så har halva dagen varit en slappar dag och sen har det varit lite fram och tillbaka..Vi har varit och handlat en till bädd till Kelly och sen blev det lite tuggben och så. Sen så har Erik köpt ett par nya skor=) Sen har vi handlatr lite små saker och så och slängt sopor, ja men lite små ärenden=) La mig och sola en stund också så nu är man mjuk i kroppen igen=)

Sen har vi ätit och Eriks har gjort en kladdkaka och det var länge sen, det kommer att bli riktigt gott=)
Men nu ska jag ut med hunden och sen ska jag se ANTM och ja efter det vet jag inte vad jag ska göra, vi får se:D



/H

Söndag

Ja nu är det söndag och jag och Erik har flyttat hem till mig igen, och det bästa med det är sängen, men säng är större:D Erik är och tränar nu så jag sitter här vid datorn och gör typ ingen nytta alls:P och det är väl typ vad jag har gjort hela dagen:P Förresten var filmen Psalm 21 inte alls så bra, visst man kan se den men efter typ halva filmen har gått så börjar den tappa, blev lite besviken faktiskt!

Men nu ska jag fortsätta göra onödiga saker:P
Ha en bra söndagkväll=)



/H

Myskväll=)

Det gick ganska bra på stan, jag hittade en kofta som är jätte härlig och snygg! Och sen hittade jag ett jätte snyggt halsband från Gina. Har både koftan och halsbandet på mig nu:P Sen hittade jag en liten väska på glitter som jag har kollat på ett tag men har inte riktigt kunnat bestämma mig, men ja jag köpte den idag i alla fall och jag tror att jag kommer behålla den för den är verkligen jag och den är snygg det e bara jag som har konstiga tankar ibland:P

Men jag skickar in bilder sen, då ska jag passa på att sätta om en bild på min nya klocka. Men ja i alla fall dom kommer sen, sitter nämligen vid eriks datorn nu så..
Sen har vi varit och hyrt film så det blir filmkväll ikväll=) en av filmerna är Psalm 21 så nu håller jag tummarna för att den ska vara bra, har hört det men ja jag har lite svårt med religiösa filmer där folk kanske är lite för religiösa..Sen har vi ätit riktigt go middag, oxfilé med hasselbacks potatis och pepparsås, Galet gott!!

Så det blir myskväll ikväll och kanske lite gott att dricka=) Ha en bra kväll:D

/H

Lördag - stan

Ja snart blire stan med Malin, hon skulle ha ett par nya skor och jag vill ha nya kläder så två flugor i en smäll:P det gick ju så dåligt sist och ja jag hoppas att mitt humör vänder innan vi kommit in till stan, för ja jag var glad när jag vaknade men ja det hann ändras tyvärr!! Men ja jag håller tumamrna på att jag hittar nått=)

Sen vet jag inte mer vad som händer idag, vi tar stan först och sen ser vi=)

/H

16:28

Ja idag har varit lite konstig, man har sovit varit vaken ett tag, sovit lite till och ja så har det som hållit på..Det har i alla fall varit gubbar här och fixat taket så nu e det klart=) Sen har jag varit ute med hunden och det är så skönt ute att jag har SÅ mycket vårkänslor!! Jag vill har vår NU!!

Men nu så håller jag på att göra mig klar, vi ska snart fara och handla och hem till mig tvärt för att hämta lite saker. I afton så blire att se ett nytt program som börjar idag och sen vet jag inte så mycket, det är en ganska lugn dag idag=)

/H

00:11

ja jag kom hem från Ewe för vid typ halv elva. Det var en bra kväll, vi var ute och gick, vi for förbi ica och handlade lite saker för vi skulle göra scones till kvällsfika=) Och det var riktigt gott och jag åt verkligen för mycket, men det var det värt;) Sen har vi som mest bara suttit och pratat och nu kollar jag runt lite på datorn innan det blir natten för mig=)
Imorgon så kommer det gubbar och ska kolla på taket, och vi har ingen aning om när dom kommer så det är bara att stiga upp klockan 08:00 och börja vänta! Och sen så ska dom in genom vårat sovrum för dom ska till vinden så trotts att någon annan är hemma och kan släppa in dom så vill jag nog inte sova när det kommer in okända gubbar in i sovrummet, inte riktigt min grej:P
Får se om vi far hem en sväng i morgon, kanske ska hämta en jacka och så och sen kanske en liten sväng på stan, jag har inte bestämmt mig om stan än, det får vi se i morgon!!

Go natt på er och sov gott:D

/H

Torsdag

Idag har jag varit på stan en sväng och satan så dåligt det gick!! Jag hittade inget! Det är en sådan dag då jag verkligen är tjock och ful som F, alltså mer än vanligt. Så jag är lite besviken att jag inte hittade något men men..Kanske far förbi i morgon och hoppas på att det går bättre då=)

Ikväll så hade jag så tur att Ewe var ledig så jag och hon ska ut på prom med hundarna=) Det blir kanoners:D

/H

19:37

^ e klockan typ nu..

Jag har varit ute med Kelly nu och sastt min tillrätta framför datorn där jag typ kommer att spendera min kväll:P
Men det känns ganska bra att inte göra så mycket, då kanske huvuvärken går över helt=)
Jag har i alla fall löst vad jag ska göra i morgon då det är städparty här hemma, så det känns bra=)
Sen kanske det blir en lite sväng på stan i morgon, Erik ska gymma så jag passar på att fara in till stan och lämna nå papper och sen kanske kolla runt lite=)

Men nu ska jag kolla lite på vänner=)

/H

Onsdag

Ja det finns en annledning att jag inte har skrivit, det är för att jag inte har mått så bra, har haft migrän och feber så igår var jag liggandes hela dagen, INTE kul!! Men idag känns det bättre jag har fortfarande lite feber och huvudvärk men inte så att man blir liggandes! Just nu håller jag på  att tvätta och plocka undan lite, passar på när hunden och Erik är ute:P
Sen försöker jag komma på vad jag ska hitta på i morgon afton=l Eriks mamma ska ha städparty och Malin ska träna och Erik och hans pappa ska på bio så nu e det bara jag kvar,så jag måste hitta på något!! Vill inte vara hemma när det e städparty:P

Men ja nu ska jag fortsätta plocka lite=) Om någon e ledig i morgon kan den ju höra av sig=)

/H

RSS 2.0