Nyårsafton:D

Idag är det nyårsafton och den började med värk och ont i huvudet men det har gått över nu som tur e=) Men sen idag så har vi varit och handlat lite gott till ikväll och varit ute med Kelly. Och för er som inte vet vem Kelly är så är det jag och Eriks hund:D Hon är jätte fin och det verkar gå bra med katter och så, vilket vi hade som ett litet krav. Så det verkar som om hon får stanna=)

Nu så håller vi att göra  oss färdiga inför ikväll. Kvällen kommer säkert att bli kanoners med härligt främmen, go mat och go dryck=)

Men nu ska jag börja plocka fram allt jag ska ha på mig ikväll=)
GOTT NYTT ÅR:D

/H

Onsdag:D

Ja jag var ju på bio idag, men ja det blev lite stressigt eftersom att jag försova mig så jag missade bussen jag skulle åka och jag försökte hinna med en annan buss men den var tio min för tidig så det gick jú inte så bra.. Och ja jag kollade runt om någon kunde köra mig, medans jag började gå mot stan (KALLT).. Fick inte tag i någon och jag hade hunnit ganska långt och då kom det en bil så jag upp med handen och jag fick åka med till stan, väldigt snällt av henne!! och jag kan säga att  jag tycker inte att man ska lifta och det var första gången jag gjorde det och det kommer nog aldrig hända igen!

Så jag såg 3D första gången idag och det var ganska kul att se, filmen kanske inte var den bästa men det var ändå kul=) Och sen har följde jag och syrran med mamma på solbacken en liten stund och nu sitter jag hemma och försöker få tillbaka värmen.. Har ätit lite tidig middag och nu väntar jag på att vi snart ska fara bort, längtar=)

/H

NU ska jag sova

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig annars kommer jag att vara hur trött som helst i morgon och det vill jag verkligen inte! Jag ska ju som sagt först på stan med syrran och gå på bio, det e en barnfilm men jag vill se den och få är Fellan så snäll som följer med=)
Och sen ska jag åka mycket bil i morgon och ja jag vill inte sova i bilen helt enkelt.

Ja som sagt, jag ska smörja in tatueringen och sen ska jag sova=)
Go natt och sussa sött=)

/H

Jaha

Ja det blev inte så mycket tvätt idag eftersom att det finns ingen plats kvar att hänga på efter första tvätten. Så det blir att fortsätta i morgon..

Men nu har jag inget att göra och det är verkligen ingeting på tv idag, och jag har ingen film så jag e lite uttråkad just nu!

Men men något ska man väll kunna hitta på och jag hoppas i alla fall att jag kommer att somna ganska tidigt ikväll för i morgon så ska jag först på bio med syrran och sen ska jag åka bil hela kvällen, kommer nog att bli ganska sent i morgon så jag behöver sömnen!

Men nu ska jag försöka hitta på något så jag inte somnar redan nu:P

/H

Jag ska måla hela värden=)

Har målat nästan hela dagen, men nu är jag hemma igen och det gick ganska bra att måla. En färg var lite jobbig den ville inte det vi ville:P Men annars gick det bra och det blir stor skillnad i hennes rum! Förr hade hon mossgröna vägger med en vägg där det var gröna träd och krämvit bakgrund. Och nu är halva rummet svart andra halvan vit och en vägg ska det vara zebrarandig tapet..läckert blir det;)

Nu så har jag just fixat håret inför middan (mössfrilla idag igen) och nu väntar jag bara på maten, medans blir det väll att plocka ihop lite tvätt. För efter middan blir det tvätt och städar kväll=/ Men det måste göras innan i morgon!

/H

Tisdag (en dag kvar)

Idag är det tisdag och jag är skit trött, såg något historieprogram igår på tvn som var för intresant!, men jag får skylla mig själv!
Jag ska snart fara hem och hjälpa syrran att måla om hennes rum och det kommer att gå bra nå så jävulst:P
Rummet ska bli svart och vitt och en vägg ska vara zebrarandig (tapet)

Sen efter det e klart så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, jag vet i alla fall att ikväll så ska jag och Erik städa..ja det e mina planer för idag=)

/H

Ung och bortskämd

Nu har jag sett klar alla avsnitten av programmet ung och bortskämd, och snacka om att från början kan dom verkligen ingenting, jag fattar inte hur föräldrar inte har lyckats bli utbrända eller att dom inte har slängt ut ungen! Men det var en bra vinnare och fel 2a och 3a Tjejerna borde inte ha kommit så långt, helst inte en av tjejerna men se kan man förstå att hon är bortskämd när hennes pappa inte ens vågar säga till henne att man kan faktiskt städa, eller att han måste prata bebisspråk med henne. Hon är ju ändå 23 typ och ja bebisspråket borde ha slutat för länge sen! Och när hon är så pass gamal ska hon kunna tåla att höra sanningen!

Men nu har jag sett det i alla fall, och jag rekomendrar den lilla serien till er andra, den finns på svts hemsida och det är på 8 avsnitt=)

Men nu ska jag se lite annat och sen ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll, för i morgon drar jag hem på morgonen för jag och syrran ska måla hennes rum=) Kommer att bli kanoners och jag kommer garanterat ha färg på händerna, armarna, ansiktet och håret, men väggen kommer att bli skitsnygg;)

/H

Attans:P

haha jag råkade somna framför tvn, det suger ni kommer jag att vara pigg ikväll=/ Fast ja jag somnade inte helt för jag hörde tvn i bakgrunden och det var med i min dröm och det blev lite konstigt:P

just nu sitter jag och snackar jag med Ewe, och snart ska vi äta middag och jag hoppas på att det är något gott för jag e ganska hungrig och less jumat så jag vill ha något annat!

Men jag har haft mössa hela dagen så nu måste jag fixa håret innan maten, när jag är hos Erik är jag så duktig att jag inte har mössa när jag äter=) haha men aldrig hemma, men dom är vana:P

/H

Måndag

Idag har jag och Lasse varit och handlat färg till Fellan, i julklapp fick hon tapeter och vi skulle köpa färg efter då vi vet exakt hur hon ville ha det, så imorgon ska vi göra om hennes rum=) Tur att man har Lasse för jag kan verkligen ingenting om färg eller ja jag vet hur man målar:P
Men jag har i alla fall just kommit hem och just nu kollar jag mailen och skriver lite här och sånt=)

Men jag måste bara berätta om inatt. Det var så att jag skulle gå på toa och mittemot Eriks rum är hans systers rum och dörren var lite öppen men det var mörkt därinne och jag trodde att hon sov och helt plötsligt så stog hon i dörröppningen och jag höll på att skita ner mig, GUUD så rädd jag blev!! Men som tur var så skrek jag inte, för så hade jag nog väckt hela huset:P

Aja nu ska jag göra annat=)

/H

Annandagen

nu har man ätit det sista julbordet, ÄNTLIGEN!! jag brukar äta mig mätt på julskinka och bröd. Så det känns bra att det börjar bli vanlig mat igen=)
Idag så har vi haft/har främmen av moster och morbror. Dom kom vid två och då fikade vi och sen ha vi spelar och pratat lite och sen blev det middag och nu sitter vi och jäser i soffan:P
Jag ska snart gå upp och packa ihop lite saker som jag ska ha med mig till Erik. Jag ska tillbaka dit ikväll..
Jag vet ej vad som händer ikväll, det blir nog någon film och lite mys=)
/H

Juldagen

Först så kan jag väll säga att julafton var ganska bra, jag hade ingen julkänsla men det var ändå en bra dag=)
jag var däremot ganska trött, så jag somnade framför tvn igår när vi såg sunes jul.Men men det e mycket runt jul och då blir man lite trött:P Jag har ändå några bilder från igår, men jag kommer inte att lägga upp dom nu eftersom jag ska göra annat nu i julhelgen=)

Jag kn säga att jag fortfarande ligger i sängen och jag kanske har varit vaken lite mer än en timme..Men men det e väll så det ska vara ibland=) Men nu ska jag stiga upp och göra mig klar, för i afton är vi bjudna till min morbror och moster på middag, så vi far typ om 45min och jag har inte ens borstat tänderna, så jag ligger lite efter:P

/H

Torsdag

Helt sjukt att julafton e i morgon!!!

Men nu ska jag i alla fall hem och slå in julklappar, hoppas hoppas att jag får någon julkänsla!!

Inatt hade jag tänkt lägga mig i någolunda tid, men ikke gick det jag pajade ryggen igår och kunde inte sova för det tog så sjukt ont!! Så jag har varit vaken hela natten men jag har lyckats få några timmar nu i idag=) Det var ju lite fel tid att paja ryggen men men finns inte så mycket att göra åt..

/H

Natt

nu är det mitt i natten och jag ligger och ser på tv, jag vet att jag borde lägga mig men jag kan inte sova.. Men jag ska se ett program till sen ska jag sova!! Jag tänkte stiga upp ganska tidigt i morgon, jag ska hem till mig och slå in julklappar, har bar slagit in en så länge, så det e imorgon eller aldrig:P Men det ska jag göra i alla fall=) Hoppas hoppas att det går bra, ibland e jag en jävel på att slå in julklappar och ibland går det lite sämre:P

Men i afton har vi alla fall gjort pepparkakshus, och jag kan erkänna att jag har gjort snyggare hus:P Ska försöka komma ihåg att ta en bild på alla hus, det blir ganska mysigt när alla hus är uppställda=) Men det gick fort för alla idag att göra klart husen, så vi var nog inte så inne i det kanske. Men nu är det gjort och dom står framme=)

Men nu ska jag se det där programet och har jag tur så somnar jag medans=)

/H

Onsdag och bara två dagar kvar.

Nu är det bara två dagar kvar och det känns helt sjukt..såg en julfilm igår ihopp om att få mer julkänsla, men de gick INTE=( jag vill verkligen ha julkänsla men som vanligt brukar det komma dagen efter jul och då blir jag nere för jag har missat julen..

Men i alla fall idag har jag inte gjort något typ..jag har skottat och jag har duschat, haha typ det jag har gjort idag..fast sen var det ganska sjukt för telefonen har ringt hur mycket som helst idag och jag fattar inte varför alla lyckas ringa samtidigt..

Aja nu ska jag byta om och göra mig klar innan middan=) Och ikväll blir det att göra pepparkakshus=)

/H

Tisdag

ÄNTLIGEN är jag klar med julklappar, jag köpte den sista idag och det känns riktigt skönt=) Jag var nämligen på  stan i dag med en kompis och då passade jag på att handla sista julklappen och sen tog vi en fika=)
Jag har också haft ett möte idag som gick väldigt fort, men det finns inte så mycket att prata om innan jul och så..
Och nu sitter jag bara här och gör inget..eller jag håller på att bygga pussel som är i 3D, inte lätt!!
Men det e bra för då fördriven man lite tid=)

Alltså det känns vekligen som om det inte är jul på fredag, det e sjukt!

Jag hann förresten spendera 30kr på mig själv idag, köpte mig en sjal=)

/H

Måndag

Ja jag har ingen aning om vad jag ska skriva, förutom att jag inte har gjort något idag..Guud så tråkig jag e!!
Men ja jag har inte packat upp mina kläder än men jag måste göra och jag ska göra det idag!! Annars kommer rummet bara bli en enda stor röra!
En sak som är ganska skönt idag är att tatueringen inte kliar alls lika mycket idag och det är väldigt skönt!
vilket har gjort att inatt har jag sovit som en stock=)

Men nu ska jag ta mig en sen lunch..hoppas att något händer idag så jag kan skriva mer ikväll:P

/H

Nästa hem

Nu är vi hemma oss Erik, vi har typ just kommit hit och egentligen ska jag packa upp men jag orkar inte göra det just nu..
Ikväll ska jag typ bara sitta framför tvn och slöa, eller jag ska sitta och slå mig lite på axeln. haha ja konstigt låter det men det är för att tatueringen börjar läka och då kliar det som F!!Jag fattar inte hur jag har kunnat låta bli att klia..

Men nu ska jag kolla om det är någon bra film som går ikväll och sen ska jag försöka ta tag i att packa upp!

/H

Söndag

idag har jag sovit väldigt länge och då menar jag länge!! haha men det var skönt och det är det söndagar är till förr=)
Men nu ska jag upp och göra klar och packa för vi ska till Erik idag och bo där en ett tag..Eller ja under julhelgen kommer vi nog att fara ganska mycket fram och tillbaka..Men nu så är det bara att snygga till sig och packa allt som ska med!!

Skriver mer sen=)

/H

Lördagkväll

Man hann ju nästan bli orolig för sina föräldrar, det var typ ingen sikt och det var länge sen vi kom hem och dom kom hem nu..Man hann ju bli lite nervös men tur att dom e hemma nu och man vet att Lasse är en bra förare=)

Men nu ska vi sen en film, får se om det blir jägarna, den låter lite halvdålig men har hört att den ska vara bra. Vi börjar se på den och om den suger så byter vi=)
Vet inte mer vad jag ska skriva det är därför jag babblar:P

Ha en bra lördag=)

/H

Lördag - Julegröt

Idag så sov jag först lite förlänge men det gick bra jag hann göra mig klar innan vi skulle iväg till morbror och moster..Vi skulle dit för att äta julgröt, vilket vi göra varje år, fast vi brukar alltid vara här hos oss. Men det bleb lite skilnad i år eftersom att morbror och moster bor på mammas gamla barndomshem och dom ska flytta så vi ville hinna vara nästan hela släkten där en sista gång. Men det var fullt hus och vi hade inte rymts och vi var alla. Men mysigt var det och vi hade det jätte trevligt..Trevligare än när vi skulle hem i alla fall för då såg man bara några meter framför sig..
Efter några gånger då vi fått stanna pga all snörök så frågade Ewe hur vi ville bli begravda, och ja sa bara att jag tror inte vi har något val utan det kommer att bli i snön..Men fel hade jag och tur för det, för vi tog oss hela vägen hem=)

Ikväll blir det bara att mysa framför en film, vi skulle göra det igår men Erik somnade så nu jävlar:P

/H

jaha vad ska man göra?

Ja jag sitter nu och försöker få tag i syrran för jag vill att hon ska komma hem med bilen, eftersom att det kommer att bli så stressigt runt middan så vill jag ha bilen så mamma kan köra mig in till stan tvärt, för annars kommer inte jag att hinna äta middag..
Men syrran svarar inte så nu blir det nog ingen middag för mig idag...
Men det e klart varför skulle det vara enkelt???

Fredag

Ännu en dålig dag och det jobbigaste är att jag vet inte vad jag ska göra åt det!! Men nu är det ju helg och jag längtade till helgen tidigare men nu gör jag inte eftersom att det jag skulle göra blir inte av alls, tyvärr!! Så nu så e det enda jag ska göra i helgen är att fara till min morbror och äta julgröt med släkten..jippi
Om jag ska vara ärlig så skulle jag kunna ligga i sängen hela helgen, inte göra något utan bara ligga där!!
Men det kommer man inte att få så det e bara att göra det man ska göra!!

Men nu ska jag ut och skotta, och sen göra mig klar för att fara in på stan och köpa en ram och sen hem och äta middag och sen till pappa för att göra lite saker..det känns som om det är lite brått, men man får ta det som det kommer.

/H

kvällen

Kvällen är inte så bra pga olika saker och sen är man uttråkad också..Så ja jag kollar lite på tv och bara sitter, kvällen största grej är att tvätta tatueringen..
Nä men man får hoppas att morgondagen blir bättre!
Jag ska i alla fall till stan och köpa en julklapp, och sen på kvällen ska vi förvi pappa och eva, Och ja sen händer nog inget mer i morgon..

Men nu ska jag fortsätta göra det jag inte göra..

/H

jasså duu:P

Det blev ingen stan idag, min kompis blev sjuk så nu e jag hemma..Jag ska egentligen städa men jag känner verkligen inte för det, men ja jag har hela dagen och kvällen på mig så någon gång kommer det att bli klart:P haha när men jag måste städa!!
Någon som vill göra det åt mig?

Sen så tappade jag humöret lite när byxorna jag har beställt inte passade, jag måste beställa jeans för att jag har så långa ben, och nu när dom kom så passar dom inte så jag måste byta storlek, så det kommer att ta ett tag innan jag får dom andra, så jag är fortfarande utan jeans=(

/H

Torsdag

Idag är det torsdag och det känns som om det här veckan bara flyger iväg!! Inte för att det gör mig så  mycket eftersom att jag längtar till helgen, och nu är det ju snart helgen här=)

Men idag så ska jag in till stan för att träffa upp en kompis och ta en fika=)
Jag skulle egentligen ha stigit upp tidigt idag för att börja städa och jag ställde väckaren men jag hörde den verkligen inte, det hade ringt var tionde min i två timmar..haha jag kan verkligen sova som en stock..Men det var ganska skönt för jag var verkligen trött och behövde dom timmarna!!

Men nu ska jag plocka undan lite och sen göra mig klar för stan, kommer att bli kanoners=)
Skriver sen.

/H

Onsdag

Idag så har jag varit barnvakt till kusinen, och vi har haft en bra dag=) Först så var vi till mammas jobb och åt julbord, killen blev ganska poppis där kan jag ju säga:P
Sen så for vi hem och då har vi mysigt, och lekt=) Mamma började städa och då ville han skura golvet så det har han också gjort:P
Sen har jag skämt ut mig idag, det var så att när vi gick hem så såg pontus våra skuggor på marken och sa det och då gjorde jag några rörelser vilket han tyckte var kul, och sen började han skaka sitt huvud för att se vad som händer med skuggan då, och sen så upptäcker jag att grannen står bakom, vilket var lite pinsamt, för mina rörelser var inte snygga:D

Sen så har jag ätit middag och suttit och pratat och nu sitter jag här och jag är skit trött och skulle kunna somna när som helst! Men jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till!

Imorgon så ska jag på stan med en kompis och ta en fika och bara surra=) Kommer att vara ganska skönt, och sen ska jag städa rummet och sen har jag inga mer planer

/H

Tisdag - UMEÅ:D

Idag är det tisdag (någon min till i alla fall:P) Men jag och Elin har varit till umeå idag eftersom att jag skulle göra min tredje tatuering..Det tog ont så in i hell!! Men jag blev riktigt riktigt nöjd med resultatet och då tänker man inte så mycket på smärtan som var=) Kommer att lägga upp en bild på den sen när plasten är av och så=)
Men vi hade i alla fall en jätte trevlig dag med en go lunch sen tatuering och sen blev det stan och middag=) Elin hittade en jätte jätte fin kofta som verkar vara jätte mysig!! Skulle nästan vilja ha en själv;)
Vi gick runt och kollade lite och sen så åt vi och efter det så gick bilen hem igen=)
Det har varit en jätte bra dag och jag är så glad att Elin kunde och ville följa! Och jag hoppas att vi gör det någon fler gång=)

Inatt ska så jag i alla fall försöka sova på mage så gott det går, eller ja jag komme nog att vakna varje gång jag rullar över eftersom att det kommer nog att ta ganska ont! men jag kommer i alla fall somna tidigt ikväll för jag är hur trött som helst. Sova bara ca 3 timmar natten till idag och sen full rulle hela dagen.
Imorgon ska jag upp ganska tidigt pga att min söta kusin kommer hit i morgon=) Hans mamma ska klippa sig och få kommar han hit, vilket alltid uppskattas från min sida=)
Vi kommer att fara till mammas jobb och äta lunch där, dom ska typ ha ett litet julbord, så det kommer nog att bli mysigt=)

Men nu måste jag lägga bort datorn så jag kan sova=)
Go natt

/H

...

Så bra fantasi har jag idag:P

Men det gick i alla fall ganska bra på stan, Dom förlängde min klocka fast medans så mumlade han om att jag borde ha fått länkarna, för dom skickar alltid med dom..men ja kundservice är inget dom har lärt sig i alla fall..Men jag fick min klocka förlängd och jag ska inte säga vilken affär det är men du kan köpa pennor och klockor där:P

Men nu håller jag på att skriva ut lite bilder till i morgon, jag har också köpt färg till skrivaren vilket behövs..Har just ätit men jag gick när syrran började snacka för som vanligt var hon så trevlig mot mig!! haha nästan kul om någon skulle tro att hon var snäll mot mig!

Jag har också köpt en till julklapp idag så nu är jag snart färdig, har kvar en eller två stycken nu=)

/H

Måndag - stan tyvärr!!

Måndag igen, och tyvärr så måste jag in till stan, jag vet att det inte är likt mig att säga så men idag e det sant! För att Annledningen jag ska in till stan är för att jag ska förlänga en klocka jag köpte förra veckan..Var in på den affären i helgen och efter en väldigt kaxig attityd av hon i kassan så är man inte så sugen på att gå tillbaka och bli arg igen!

Alltså det är så att om dom tar bort några länkar på en klocka så ska man få med sig dom hem, och då om man vill förlänga klockan ska man ta med sig länkarna och sen fixar dom det. Men i det här fallet så fick inte jag några länkar och jag visste inte heller om att jag skulle få med mig dom (trodde att dom sparade dom) Men då när jag var dit och berättade att jag inte fått med mig dom så blev hon inte glad och sa att dom alltid skickar med dom. Men jag ska att dom kanske har glömt skicka med den här gången och dom kanske ligger här någonstans. Men nej dom kollade i EN låda och dom låg typ inte där och då betyder det att jag ljuger och att jag har länkarna hemma..Och jag kan inte lämna tillbaka klockan eftersom att den har inte alla länkar..Hur sjukt är inte det här på en skala, och efter ett tag blir jag arg!!
Men det konstogaste är att om jag ni vill förlänga min klocka och det skulle vara så att jag har fått hem länkarna så skulle väll man ta med sig dom..det tycker jag e helt självklart!!
Men jag ska in idag för då jobbar killen som sålde den till mig och jag ska prata med han och jag kommer att bli ganska arg om dom inte kan hitta någon länk!!!!

Sen måste jag upp på solbacken och köpa färg till skrivaren, måste skriva ut bilderna som jag ska ha med mig i  morgon till UMEÅ:D Helt sjukt att det är i morgon!

/H

Söndag - Fika - Lussetåg=)

Idag är det söndag, och än så länge har det varit en bra söndag=) Sov ut idag, kanske lite för länge:P Och sen for vi till Pappa och Eva och fika go fika=) Vi spelade lite spel och pratade om att möjligt, till och med magsjuka , och jag har ingen aning varför vi pratade om det, men det gjorde vi i alla fall:P

Och nu har jag nästan nyss kommit hem och jag antar att jag ska äta snart och sen ikväll ska jag ner till koppar och se syrran gå lussetåg:D:D:D Älskar när dom har lussetåg på koppar på kvällarna, så otroligt mysigt!

Det är väll vad jag har och ska göra idag=)
Får se om jag slår igång en film efter maten, är så sugen på att se A Walk To Remember!

/H

Lördagnatt

Nu är det minninasse och Erik ligger breve mig i soffan och sover..Det blev så att vi såg en till film ikväll som hette Cop Out, riktigt rolig, rekomenderar den starkt!! Eller ja jag såg filmen Erik såg halva och snarkade halva:P

Sen så kan jag ju säg att troligtvis kommer det vara något i det här inlägget som är felstavat, men jag har inga glajjer på mig och jag har datorn som är kopplad till tvn..Så då vet ni det i alla fall:P

Ja vad ska jag mer skriva, har inte så mycket att säga faktiskt, ikväll blev det film, godis och vin, tummen upp!
Och nu så sitter jag och väntar på att telefonen ska ringa..Då är det mamma, Styvpappa, pappa, styvmamma och En av deras kompisar som vill hem..Dom är på någon 50 års fest ikväll, så jag kan lova att dom kommer att vara glada när dom kommer hem;)

Aja nu ska jag hitta på något annat roligt=)
Sov gott när ni nu ska sova=)

/H

Running Away - G.Love

Här får ni en skön låt att lyssna på ikväll, textar den däremot inte:P





/H

Lördag - stan

Idag har jag då varit inne i stan med en kompis trevligt trevligt=) Vi köpte lite julklappar, så nu har e jag nästan färdig:D Och sen tog vi oss en fika..Det var mycket folk på stan men vi hade tur och fick ett bord=)

Sen kom Erik och hämtade upp mig och då for vi och handlade lite lördagsgodis och sen till pappa och spela lite spel innan hundarna skulle ut..Sen drog vi hem och åt mat och nu har vi just startat en film som vi ska se - det blir Final Call - En ganska bra film=)

Aja nu ska jag vara social med killen min=) Skriver sen=)

/H

Fredagnatt

Nu är det i alla fall natt och jag ska snart hoppa i säng, håller på att måla naglarna och jag vill inte ha grå färg på mina fina vita lakan så jag får sitta uppe ett tag till=)

Idag var första gången jag såg en liten bit av idol på väldigt länge, och det enda jag kan säga är att av dom två så var det rätta som vann..Tycker inte alltid om hennes röst, ibland så skär den i öronen! Men sen vet jag inte riktigt heller om det var rätt att vinnaren skulle få vara kvar efter ett återfall..men men inte jag som gör reglerna..

Ja ikväll så har vi bara ätit god mat och myst framför tvn=) Vi har sett filmen bröderna Karlsson och det var faktiskt ganska bra=)
Men sen så har jag ju hunnit blivit tvär arg...tyvärr.. Men ja vad ska man säga föräldrar..ibland är dom   ja vad ska man säga    värre än barn??
Men man får försöka prata med dom och säga till att vissa saker kan man inte göra eftersom att man måste tänka på konsekensera av singa handlingar..enkelt   i det här fallet väldigt enkelt!

Aja nu ska jag måla klart naglar och sen ska jag sova, ska upp i morgon för jag ska in till stan och träffa en kompis, julhandla står på listan=)
Funderar på att klippa mig kort..får se..

/H

Fredag

Dagen suger faktiskt idag! Men ja det finns inte så mycket att göra åt! Just nu så sitter jag och kollar efter jobb, men tyvärr så ser det lite grått ut!!

Men men man får bara fortsätta kolla=)
Men ja jag e hemma hela dagen och jag kommer nog bara att kolla efter jobb och vila!

Får se om jag skriver sen, det e bara det att jag inte har så mycket att skriva om just nu..Eller ja jag ska göra lunch nu -intresant eller hur:P

Blir en bild istället för text!

 

/H


Nu J*vlar!!

Nu ni ksa ni få se bilderna som jag skulle ha lagt upp för länge sen!!

Först så kommer min nya klocka, bilden är lite halvdålig men färgen på klockan är rätt!
Visst är den snygg!!

Nu kommer lite bilder från då jag, Ewe och Erik bakade=)
Gissa bilken pepparkaka Erik har gjort:P
Som ni ser så blev det en liten miss där i mitten:P
Ewea pepparkakshus=)
Man blir ju lite trött efter man har bakat=)

Så nu finns det lite bilder=) Ska bli bättre på att lägga upp bilder!

/H

Torsdag

Idag är jag hemma eftersom vi har hemläxa, och jag har haft problem att komma på vad jag ska skriva om så jag har inte börjat med den än..Läxan är att vi ska ha ett mål som vi vill uppnå (kan vara vad som helst) sen ska vi skriva vägen dit och dela upp det i delmål..Det är ju på ett sätt en enkel läxa, för det behöver ju inte vara någon livsgrej eller så.. Men alltså jag kommer inte på något mål!!
Låg vaken igårnatt och tänkte på det och jag kom verkligen inte på nått!

Annars kan jag ju skriva att man inte ska tänka på läxa innan man ska somna, eftersom jag har sovit piss inatt så jag stängde av väckaren och sov tills jag vaknade, och jag känner mig ganska pigg nu och det är första dagen utan huvudvärk=)

Men nu ska jag försöka komma på det där målet!

/H

Onsdag

Först så tänkte jag bara säga att jag tycker lite synd om mig just nu:P Haha nä men jag är förkyld, har ont i huvudet och har värk, jag lovar att jag har kännt mig piggare!!

Med det sagt så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, har varit på möte igen idag och imorgon har jag inget men på fredag ska jag tillbaka, och tro det eller ej men vi har faktsikt fått en läxa!! Helt sjukt och den ska redovisas på fredag..Hela veckan har jag sagt att det är lite dagis, för vi mest bara leker och har tävligar men nu fick vi läxa..men ja det finns inte så mycket att göra åt..

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag hoppas att jag ska få låna ett 3D pussel av syrran, jag vet att jag e tråkig, men det är ju en utmaning i alla fall:P

/H

Tisdag

Idag så är jag tröttare än igår!! Jag är förkyld och trött man annars är allt helt okej..Jag har en bra dag och jag vet inte känner mig bara glad typ:D
Idag har jag varit på ett till gruppmöte och det var väll helt okej men det var lite roligare igår men men
Och morgon ska vi typ göra samma sak idag så ja vad ska man säga, lättare att stiga upp och fara dit mer än vad jag trodde!

Jag köpte en julklapp till en kompis idag så det känns ganska bra så nu är det inte så många kvar:D Och sen köpte jag en klocka till mig själv, försökte ta en bild på den med webcam men datorn lyste så bilden blev inge bra, så jag får ta ett annat kort sen med kameran=)
Alla andra bilder kommer också upp snart! Lovar:P

Men nu ska jag göra annat, typ hosta, nysa och snyta (känns som om jag gör det hela tiden nu)

/H

Lät Du Henne Komma Närmre - Melissa Horn

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
men det var jag som lät henne komma in
och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min

Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
och dina händer ber mig sova över
som ett sätt att säga – tack för ikväll

Lät du henne komma närmre
Va hon vackrare än mig
Det finns dagar då jag tänker
Mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter
Jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken
Men det är inte mig du ser
Den där platsen är nån annans och jag måste hitta ut
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då

Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig
Det finns dagar då jag tänker
Mer på henne än då på dig
Jag går bredvid men halkar efter
Jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken
Men det är inte mig du ser
Den där platsen är nån annans och jag måste hitta ut
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig
Det finns dagar då jag tänker
Mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter
Jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken
Men det är inte mig du ser
Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut

/H

Måndag igen

Nu är det måndag igen och det känns faktiskt ganska bra=) Jag hade ju gruppmöte idag och ska ha det varje dag hela veckan, och jag var ju inte pepp på det men idag var det faktiskt ganska roligt=) får se hur det blir resten av veckan..
Men sen så är det nu bara en vecka kvar innan jag ska tatuera mig och jag längtar SÅ mycket!!!
Och den här veckan kommer nog att gå ganska fort eftersom att jag har någon att göra varje dag, vilket jag vanligtvis inte brukar ha=)

Jag hann också köpa kläder idag, det blidde en kofta och en tröja fin fint=)
Koftan kommer nog att användas mycket i vinter!

/H

Söndag och halvdöd!!

Jag kan säga att idag är jag halv död!! Jag orkar inte göra så mycket, förkylningen har börjat och jag skulle tro att jag har lite feber också! Så idag har jag bara legat och slappat och det kommer jag också att fortsätta med! Imorgon blir det gruppmöte halva dagen hos jobbcoachen och jag längtar inte så mycket, men jag vill i alla fall vara pigg då..

Igår så gjorde jag inte så mycket, jag och erik vad hundvakt och vi körde Ewe fram och tillbaka till fest, vi passade på att hämta pappa och Eva som hade varit borta på någon julmiddag typ..Sen så handlade vi lördagsgodis och for hem och slängde oss framför tvn..Det var typ gårdagen  eller ja två saker till, jag hjälpte ju Ewe att sminka sig och sen såg jag och Erik en tjej som blev utslängd från MAXI..hur man nu lyckas göra någon så man blir utslängd ur en matbuttik..två gånger...Ja men så kan det gå och tjejen var ganska arg..men men

Aja nu ska jag halvdö framför en film!!

/H

Hemma för ett tag sen=)

Jahapp nu är man hemma=) Har varit hemma en stund, kom hem 03:00. så vi bakade som hela kvällen och natten:P Men vi har haft jätte kul och gott blev det också=) Vi gjorde pepparkakor, lussekatter och knäck ( personligen är jag king på att göra knäck:P) Det kanske gick lite snett ibland men det var lugnt vi fixade det alltid;) Jag kommer att lägga in lite bilder i morgon, orkar inte göra det nu inatt..Men en sak måste jag bara skriva, det var en sak som Ewe sa som stämmer så J*vla bra  -  Frida, det går oftast dåligt när vi ska göra något tillsammans, men roligt har vi...Det stämmer så bra, för det blev lite knäck utanför och lite konstiga pepparkakor, men kul hade vi=) Men sen behöver vi ju inte gå in på hur eriks pepparkakor såg ut, vi hade lite låg humor där ett tag så, ja  vad ska man säga:P

Men nu ska jag sova och jag ska sova ut i morgon och sen ska vi vara hundvakt i morgon också..Och bilderna ska upp och nu ska jag sova - Go natt=)

/H

Fredag

Nu är det äntligen fredag, och ens jag inte jobbar så känns det skönt att det är helg..först så är ju erik hemma på dagarna:D Men sen så har den här veckan gått så fort för jag har haft något att göra varje dag så det ska bli skönt att inte göra något:P

Idag hade jag i alla fall tänkt stiga upp tidigt, men ja det gick ju som det gick, vaknade typ för en- två timmar sen=/ jag håller ju på med stor rensning på rummet, och det går bra för nu har jag bara kvar att plocka bort lite saker och sen ska det torkas och dammsugas sen e jag klar=) Men jag ska skynda mig för jag hade egentligen tänkt vara klar nu..men men
När jag e klar så ska jag i alla fall till Ewe för vi ska ju julbaka idag..kommer att bli kanoners=) Erik kommer också till Ewe, så vi blir tre, vet inte om Fellan ville med vi får se hur det blir=) Men det kommer i alla fall bli skitkul och jag lovar att kameran ska med!!

Aja men nu ska jag ju som sagt skynda mig;)

/H

Due Date

Nu har jag kommit hem och jag kan säga att filmen var bättre än vad jag trodde=) Den var helt sjuk och fantastisk rolig!! Jag fattar inte hur man skriver en sådan film, halv sjuk tror jag att man måste vara eller bara hög:P haha men det var bra i alla fall=)
Innan filmen så hann jag köpa en julklapp till syrran åt mamma, och lite saker till mig själv. Jag ska testa göra minst ett julkort i år..får se hur det kommer att sluta:P

Men nu ska jag göra annat, hade=)

/H

torsdag

Torsdag idag, och ja vad ska man säga, golvet blir hemskare och hyllrona blir finare:P Men snart kommer det bli kanoners=) Men det e bara så jobbigt för efter man har städat ett tag så blir jag så less!! och då blir jag seg..Men det e snart klart=)

Men nu ska jag göra mig klar för jag ska snart in till stan och träffa en kompis, vi ska på bio ikväll=) Kommer att bli trevligt trevligt=) Due date heter filmen, och jag tror den kan vara ganska bra=)

Aja nu måste jag skynda mig!

/H

Onsdag

Tänkte bara säga att det gick jätte bra på stan idag, Ewe hittade kläder och skor, och vi hann köpa lite julklappar också=) Det känns bra att man har hunnit så många som man har, annars brukar jag alltid vara ute i sista minut!!
Sen så har vi också handlat till på fredag då vi ska julbaka=) Det kommer att bli riktigt roligt och mysigt, kanske lite kaos också men det får man ta:P

Men nu så ska jag sova, för imorgon så ska jag rensa ännu mer på rummet och sen ska jag på stan och träffa upp en kompis så jag behöver sova!

Go natt

/H

Onsdag

Idag är det onsdag, och just nu håller jag på att byta om och göra mig klar för stan..Det e ett tag kvar innan jag ska fara men ja jag e ute i tid:P Jag ska träffa Ewe på stan, jag ska följa med och vara smakråd, och vi får se om vi hittar någon julklapp åt pappa, det skulle vara jättebra!!
Efter stan så ska vi fara och handla till fredan, så vi ska julbaka:D

Sen ska jag fortsätta på mitt rum idag, jag håller på med en riktig storstädning!!!!!

Aja men nu ska jag göra mig klar, snart får vi främmen och då måste man ju se lite mer påklädd ut än bara underkläder:P

/H

RSS 2.0