Äntligen helg!!

Nu är det äntligen helg och det känns riktigt bra!! Första halvan av veckan gick fort, men inte nu i slutet=/ Men men nu är det helg och det känns riktigt bra=)

Igår så var min syrra på make up store för en sminkkurs och jag följde med och det var ganksa roligt, hon som sminkade syrran var jätte trevlig och vi pratade om allt mellan himmel och jord:P Men naturligtvis kunde jag inte hålla mig undan från att köra nått(A) jag köte två ögonskuggor (brunaktig och grönturkos) Båda var riktigt fina, men den turkosa är VERKLIGEN INTE jag, men den var himla läcker så jag var som tvungen och jag ska försöka använda den någon dag i alla fall:P

Idag så har jag bara jobbat och sen hem till stugan, och jag har lagt köttet i marinad för ett tag sen och ska snart börja med maten, sallad med fläskfilé står på menyn idag:D

ikväll blir det nog bara att chilla, och i morgon kommer mina kusiner som ska vara här över dagen=)

/H

TRÖTT!!

Idag är jag verkligen trött, kom hem kl 02:00 igår..Men ja det funkar att lägga sig sent ibland! Men sen hade jag så tur att jag fick en lunchlåda av Anna, så jag slapp ställa mig och göra mat när jag kom hem inatt, så då var det bara att slänga sig i sängen=) Men det var i alla fall roligt, trevligt och mysigt igår=)

Idag så har jag jobbat och jag var nog den enda som förs idag, jag vet att jag är konstig!! Men alltså jag vet inte vad dom var med mig, jag frös nästan hela dagen..Men nu är det skitvarmt!! Så jag får väll igen det jag har missat idag:P Sen efter jobbet skulle jag fara och bowla, men det blev inte av, så jag for hem och då hade ett ppaket från ellos kommit, det var min klänning, gardiner och ett överkast, allt var jätte snyggt!! Sen for jag och erik och hyrde film som vi kanske ska se ikväll, haha man vet ju aldrig när jag somnar:P Man blir ganska trött om man går och lägger sig efter kl 02 och börjar vakna kl 06 och sen ska jobba hela dagen och dessutom har haft fullt hela veckan och helgen innan.

Imorgon efter jobbet så ska jag träffa upp Ewe på stan och och sen ska vi på make up store för ewe ska på en sminkkurs sak:P Och sen efter det drar jag och erik till stan där vi ska bo till tisdag, så jag kommer inte att vara mycke vid datorn kan jag säga! men det kommer att vara jätte mysigt att bo i stugan. det enda dåliga är att vi är hundvakt, och jag kan ju säga att jag har träffat gulligare hundar!!

Sen i helgen kommer också två kusiner till stugan (barnvakt) och jag hoppas att det blir bra väder så den äldre får bada, den yngre är bara ett år så det kanske bli mer plaskande för han:P

/H

Tisdag - fika - barnvakt

Idag efter jobbet så träffade jag en kompis i stan på en fika. Vi var verkligen tvungen att träffas eftersom att hon ska in i lumpen på onsdag och då vet man inte när man får träffas nästa gång.. Men vi hade trevligt men det kändes lite konstigt när hon får, kändes inte som om man inte skulle få träffa henne nå mer:P haha jag vet ju att vi kommer att få träffas men det kommer nog att vara ett tag kvar..

Och sen efter det så kom min faster och hämtade mig eftersom att jag skulle ta hand om deras barn, min kusin Pontus=) Och jag hade nog inte varit hit på länge för guud så mysig han var direkt när jag kom=) Sen har vi lekt och myst och sett lite film=) Sen blev det natten för han och jag har just ätit mackor med varm choklad mums;) Det blev ingen middag idag så det satt ganska bra!

Aja nu ska jag slappa framför tvn=)

/H

IKEA igår och sängen idag:D

Som sagt det var IKEA igår och man hittade saker som man skulle ha och lite extra, faktiskt inte så mycke saker men lite större saker (dyrare).. Men jag blev nöjd med det jag köpte i alla fall, det var blandannat en ny golv lampa, sängkläder (vita så lite hotell känsla), Orkidé, glasburkar, nya kuddar på sängen. Sen kommer jag inte ihåg mer eller jo ben till sängen som jag var och köpte idag, och nu väntar jag på att gardiner ska komma och ett överkast, så det kommer att bli lite annorlunda i rummet=)


Så idag så har jag hämtat sängen och sen har jag plockat isär min förra säng och satte in den nya och bäddat  så det kommer att vara ganska mysigt att lägga sig med allt nytt.

Sen i helgen och inatt har man inte sovit så mycke det har blivit sena kvällar och tidiga mornar och man var ju hemma just innan ett i natt och sen skulle man packa upp lite göra sig klar för sängen och  man skulle göra dagens lunch. så jag ska snart lägga mig!!

Imorgon efter jobbet ska jag först träffa en kompis och ta en fika för om en vecka rycker hon in i lumpen så då vet man inte när man träffar henne nästa gång, sen ska jag vara barnvakt åt min kusin och det kommer nog att bli en senkväll imorgon också..

Aja nu ska jag hitta på annat innan jag ska sova!

/H

Idag

Idag så har jag och erik varit tillsammans i två år så det firar vi lite, men jag har också varit på bio idag men en kompis, vi såg Shrek, ganska rolig film var det=)
Och nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag packa kläder som jag ska ha i morgon eftersom då bär det av till IKEA=)
Vi ska dit med pappa och hans fru, det känns lite jobbigt eftersom att dom överplanerar och ja en av dom tror att man inte är äldre än sju år=/ Sen så stiger dom upp sjukt tidigt eftersom att dom e så sega på morgonen och sen klaga över att dom steg upp så tidigt, och ändå är det alltid sist ut till bilen..fråga mig inte hur det går till, men hela morgonen blir dom sur på en eftersom att man inte stiger upp så tidigt, haha men varje gång så är man klar först:P
Men det e så att jag vill till IKEA så man får tåla det och jag hoppas att man får gå själv där och att inte pappa tror att man måste hålla handen osv!!

Aja jag har ju valt själv att fara och det är ju bara att plugga in musik ifall det blir för jobbigt och sen ska ju erik med så det kommer nog att gå ganska bra! Och troligtvis kommer det att gå ganska mycke pengar:P

/H

Älskar dig!

Idag så har jag och erik varit tillsammans i två år och jag älskar honom mer för varje dag=) Igår så såg vi på film och myste och drack gott, och jag fick skjuta iväg korken:P Och vi hade sovmorgon idag, riktigt mysigt! Och ikväll så ska vi se våran film och smälla upp en till flaska=)
Snacka om att man har hittat den finaste! Han gör min dag varje dag och jag älskar han mer än allt annat!

Puss på dig älskling!

Älskar dig!
Frida

Äntligen!!

rubtiken är pga två saker, det första är att katten som varit borta ca 1½ vecka kom hem inatt=) Hon är lite för smal men annars ingen skråma som man kan se i alla fall, hon är däremot gosig nonanting!! Det blir att hon kommer att få bara i vårat rum och ibland i resten av huset, men hon kommer inte att få vara ute mer, men hon kommer snart att flytta till syrran så det ska nog gå bra=)
Men det är riktigt skönt att ha hon hemma!!

Den andra annledningen är för att det är helg och det känns riktigt bra, det har varit lite halvjobbig vecka och det har varit mycke på jobbet och hemma. Men nu känns det skönt att få vara hemma hela kvällen och ta sig ett glas vin=) Egentligen så hade jag och erik pratat om att vi skulle ha en myskväll med go dricka och så, men ja han sitter ute med Lasse och pratar och dricker rom=/ Så det gick ju lite sådär:P

Men jag har ju katten att mysa med och vinet håller jag ju i handen själv så det går bra;)

/H

Falskt alarm!

Det är så att vi har en katt borta=( och hon har varit borta ovanligt länge och ja hon är rädd för hundar och människor men gillar bilar=( Vi har satt upp lappar och det var en person som ringde och sett en katt som liknar våran, men det är så att ett hus nära intill har en liknande katt.. Vi sökte nu jag och mamma men vi hittade henne inte så det var nog inte våran katt som de har sett..Det är ganska jobbigt för man går omkring och är orolig nästan hela tiden=(

/H

Snart helg=)

Nu är det snart  helg och det känns skönt!! För i helgen blir det mys med erik=) Och sen på lördag blir det bio och på söndag blir det IKEA=)

Så ja jag vill som bara ha helg och det är ju bara en dag kvar:D

Ja annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva idag, har inte hänt så mycke..
Så jag ska sluta skriva!!:P

/H

attans:P

jag somnade ifrån tvn, och sov typ över ent imme, inte bra!! så men blev lite för pigg och helst när man skulle duscha också.. aja nu ska jag äta en macka och sen ska jag sova, hoppas bara att jag kommer att kunna somna:/

Aja go natt=)

Jobb - kompis i stan=)

Efter jobbet så for jag in till stan för att träffa en kompis. Vi gick först runt och kollade lite, och jag köpte en bh (skitsnygg) sen så gick vi och fika. Hade riktigt trevligt, och det är ju alltid roligt att komma hem med en påse:P

Nu ska jag bara ligga här och inte göra nått:P eller ja men vet aldrig..

/H

Tisdag - kattvakt

Idag efter jobbet så träffade jag erik i stan, jag skulle tvärhandla en sak och sen skulle vi till min faster eftersom vi är kattvakt. Så var där och myste lite med katten gav den mat och så..

Sen är det så att syrrans katt bor här (som vanligt) och nu har den varit borta en vecka, vilket den inte brukar så nu är man ute och söker den när man kommer hem och på kvällarna. Synd bara att syrran inte bryr sig, men ja jag känner att jag måste söka. Och jag har gjort lappar idag som jag kommer att sätta ut i morgon och hoppas på att det är någon som har sett katten!!

Ja nu ska jag bara slappa och ja slappa lite till, är jätte trött eftersom att det blev en sen kväll igår..

/H

Söndag - lugn dag=)

Idag så har jag bara haft en lugn dag, sov länge i morse vilket var jätte skönt=) Sen så har jag varit hos en kompis idag och chillat och sett Alice i underlandet, riktigt bra film=)

Igår så hade vi jätte trevligt hela familjen, var ute och spelade kubb, gick väl lite sådär:P Sen spelade vi lite dart ute.. Sen åt vi god efterrätt och såg en beckfilm, så vi hade som en ganska bra kväll=)

Fella och mamma peppar till andra omgången av kubb, vi förlorade båda gångerna:P
Fellan tar en pause och spelar lite luftgitarr=)


Nu ska jag se lite Jims värld och sen blir det sängen=)

/H

Lördag och ska snart hem!

Just nu sitter jag i sängen och jag har varit vaken ganska länge, vi skulle inte sova så länge idag eftersom att vi ska hem till mig idag och vi ska packa osv. Men ja Erik sover så än så den planen gick ju bra...eller?
Snacka om att han kan sova mycke och hårt, jag har smsat och rört mig och nu har jag datorn några cm från hans ansikte och han bryr sig inte han sover vidare, och hans väckarklocka har ringt men ikke funkar det heller! Själv har jag sovit dåligt inatt och vaknade ganska tidigt för en lördag=/

Aja jag hoppas att han vaknar snart så vi kan börja komma oss hem, jag vill inte komma hem sent det är så jobbigt men allt då..

Nu har jag också jobbat halva tiden jag ska jobba, så nu är det bara en månad kvar=) Det känns både skönt och inte, skönt att man snart har jobbat färdigt men jobbigt att att jag inte har nått jobb efter och jag måste till AF vilket SUUGGER!!

/H

Bilder - Kalas - Kyrkholmen

Först tänker jag lägga in bilder från ett kalas (kusin 1år) lägger bara upp några bilder=)

Födelsedagsbarnet Kevin=) Söt som stryk:P




Sen så var jag på kyrkgolmen mede en kompis idag och fika och hade riktigt trevligt=)

Kastar mackor (platta stenar som ska stuttsa på vattnet) gick väl lite sådär:P



Aja nu ska jag se lite på tv och sen ska jag sova=)

Go natt=)
/H

Spring spring=)

Har just varit ute och sprungit, ganska skönt är det men det finns en sak. och det är att det bara finns asfalt att springa på och mina knän tycker inte om det så jag kommer nog att börja känna av det snart=/ Men jag har i alla fall varit ute ett tag i alla fall=) Åsså var jag ju så duktig att jag gjorde två saker på en gång, jag for ut och sprang när jag hade ewes skor eftersom att jag måste gå ut dom innan hon kan börja använda dom (hon har sjukt lätt att då skoskav) så det var ju fint fint=)

Aja nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll ska jag försöka hinna lägga in några bilder från tidigare idag och sen på kalase jag var på i söndags=)

/H

Släkten!

Idag efter jobbet så for jag hem och duscha och gjorde mig klar för att fara hem till mamma över kvällen. Det är så att vi ska ha släkten här på middag, och det var så länge sen jag träffade dom så då kom jag hit=)
Jag hade egentligen planer för ikväll men jag är riktigt glad att det blev inställt!! Så nu snart kommer dom och det blir riktigt go mat idag, grillat av både kyckling och kött, potatisklyftor, såser, bakat bröd och goa sallader och efterrätten blir vit kladdkaka= Så ja jag kommer att rulla fram efter kvällen är slut:P Men det kommer att vara värt det!!;)

Aja nu ska jag se om det finns nått som måste göras innan dom kommer!

/H

Måndag=)

Idag har det varit jobb som vanligt men ja det är lite jobbugt när det är så varmt och bilen blir varm och så..Men det går bra=)
När jag kom hem så la jag mig bara framför tvn för jag var trött och kände att huvudvärken börjar komma=/ Det blev lite bättre men det går som upp och ner=/


Vi har ju främmen som bor här och det kan vara lite jobbigt med tanke på att det finns två toer och en dusch och vi är just nu 8 personer i huset.. Men det är kul för det känns lite som hemma nu när det e mer folk här och att det ''lever om'' mer i huset=) Så ja det är ganska bra att ha främmen=)

Aja nu tror jag att jag ska rita länge, var så länge sen!

/H

Blidde bio=)

Det blev så att jag och Erik gick och såg den nya beckfilmen ikväll...Den var riktigt riktigt bra!! Klart värd att se och om man är skvätträdd så lovar jag att man kommer att rycka till:P

Aja nu ska jag göra mig klar och sen blir det sängen för mig för man ska ju upp och tjäna pengar i morgon:P

go natt:D

/H

Söndag - lite trött och kalas=)

Hade jätte trevligt igår och jag drog i snöre så jag kom hem med två gossedjur;) Man träffade folk som man inte hade sett på ett tag, men roligast var nog att träffa kalaspinglan Elin haha:P Men det blev lite sent i säng, la mig inte förrän halv fem i morse, och sen upp idag för att fara på kalas.. Tur att man inte drack så mycke igår:P

Jag har i alla fall varit på kalas idag, det var min kusin Kevin som fyllde 1 år idag=) Sjukt söt är han också=)
Det blir ganska många små barn som är där så det blir lite livat och så men det är ändå himla roligt:D Jag har tagit lite bilder men dom kommer jag kanske att lägga ut sen...som vanligt orkar jag inte göra det direkt:P

Aja  nu ska jag hitta på nått annat=)

/H

Lördag och stadsfesten=)

Idag så sov jag läääänge:P Men det var ganska skönt=) och nu sitter jag här och har just ätit lite och ja jag försöker raggar skjuss i alla fall in till stan, men ja et verkar ju inte gå så bra=/ Jag orkar fan inte cykla in dit, det gör inget om jag måste gå hem men jag vill inte cykla in i alla fall!!
Idag har vi också fått främmen av eriks släktingar, som ska sova här några nätter så det blir mycket folk i huset..aja tur att jag jobbar så jag vet att jag kommer få använda toan någon gång i alla fall:P

Ja så snart ska jag börja fixa håret för det brukar ta ett tag:P Sen ja fixar jag nog resten efter middan=)

Aja nu vet jag inte mer vad jag ska skriva:P

/H

handla igen:P

Haha idag har jag shoppat mer som vanligt:P först köpte jag en liten väst som är jätte svår att förklara men ja den var i alla fall snygg:P Sen så ha rjag köpt leggings och ett linne som var skit snyggt (haha tycker jag i alla fall, ni kan ju fråga Erik:P) Jag tänker nog ha det i morgon=) Längtar faktiskt lite till i morgon men ändå känns det skönt att inte fara dit ikväll, jag är så slut att det ska vara skönt att vara hemma=)
Jag ska i alla fall gå ner och göra middag nu till jag och Eri och sen blir det nog en myskväll med en cider eller två:P

Aja skriver kanske mer sen, nu vill jag ha mat!!

/H

Torsdag - främmen

idag efter jobbet så for vi hem till ur och käka=) Lite skönt att vara hemma nu när man har varit borta ett tag=) Sen så kom min moster och vi for och bokade ett bord hon skulle ha och sen så kom släktingar från st-holm som ska vara här ett tag så man hann träffa dom en stund idag i alla fall:D

Sen måste jag bara säga att maten idag var så sjukt god  haha ville bara säga det:P

Imorgon så skah jag jobba och troligtvis blir det lunch på stan  gott=) Och sen på kvällen vet jag inte vad som händer, inte stads i alla fall, det blir på lördag=) Så det blir väll bara en lugn dag och ja det kommer att behövas jag blir trött så fort på kvällarna när jag jobbar:P

Aja nu ska jag snart sova..

/H

Onsdag - stan

Först måste jag säga en sak, min pappa brukar alltid tro att det tar lång tid att far någonstans han kan plusa på 20-30 min bara för att fara till pite, jag vet   konstigt!! Men idag så skulle jag ringa han kl fyra och påminna han att han snart skulle komma och hämta mig och köra mig till stan. Jag ringde kl fyra och han hade redan farit så han var här fem över typ..och körde mig till stan han trodde att det minst skulle ta 20 min att köra till stan eftersom att det var mycket folk pga stadsfesten, Haha det tog 10 min att köra till stan alltså typ som vanligt, han tänkte som inte att människorna e redan i stan och inte på vägarna!! A han är ju som han är..

Jag har i alla fall varit i stan med en kompis och kolla läget lite på stadsfesten och så har vi shoppat lite, hon hittade en bok, ett halsband och jag tror det var nått mer men jag kommer inte ihåg. Jag hittade då i alla fall en ring som jag velat ha länge och ett par örgängen=)

Nu ikväll så ska jag bara slappa och för jag är så himla trött, får se om jag var hem till ur en sväng i morgon efter jobbet=)

/H

Ja jag vet inte vad jag ska säga:P

Inatt så väckte erik mig och sa att han hade ont i axeln och ja först trodde jag inte att det var så farligt, typ träningsvärk och legat fel, men efter ett tag väckte han  mig igen och han hade riktigt ont, se efter klockan tre i natt har jag varit vaken av och till och försökt hjälpa honom så gott det gick. Men det var synd om honom han hade verkligen ont, han kunde inte sitta eller ligga mer än någon min och sen upp och vandra och så höll det på hela natten och så att jag inte skulle råka röra hon inatt flyttade jag över till en madrass på golvet.. Men ja så man var lite halvtrött idag, men det gör inte så mycket, men erik hat blivit bättre i axeln:D
Sen på jobbet idag så blev det många missförstånd och andra saker så ja det var en kaos dag men det gick jätte bra, men man fick som ingen riktig rast, men men dagen har ju gått fort i alla fall=)

Sen efter jobbet mådde jag lite konstigt så jag hoppade över maten ,men sen fick vi främmen så då gick jag ner och då fikade vi jordgubbar, grädde och någon tryfelgrej, ganska gott faktiskt=) och ja nu så sitter jag här:P

/H

Fick inte med alla bilder=/

Jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder på sakerna jag köpte och fick av Johannas mormor, men jag hittade inte telefon sladden=( Men det kommer att komma bilder så fort jag hittar sladden!!
men jag har några bilder på min snygga ring jag köpte för någon dag sen och idag efter middan for jag och Erik till solbacken för att handla lite mat, men lindex hade inte hunnit stänga (tio min innan stängning) så jag gick in och kolla och jag hittade en tröja som var one size fits all, och jag kan säga att det var lite stor men ja det var fin och mysig och sval=) Och sen hittade jag ett jätte fint och sommrigt armband=)

Ring från Glitter. ( fick inte riktigt någon bra bild.)
Armband från Lindex
Vit/ljus aprikos randig tröja från Lindex

Så det var det nya saker plus det de bilderna jag har på mobilen=)

Aja nu ska jag se en film och äta mitt naturgodis, jag ska helt enkelt chillaxa:P

/H

Halvseg dag...

Idag har det varit en lite halvseg dag på jobbet, men ibland kan det vara skönt på en måndag, men jag var ju trött och jag blev ju bara ännu tröttare en sån här dag:P
Nu ligger jag i alla fall i soffan och skriver lite här medans jag väntar på middan=) Efter det ska jag och Erik och handla, jag ska i alla fall ha naturgodis, för satan vad jag har varit sugen på det hela dagen;)

Så man vet inte det kanske blir lite naturgodis och en film ikväll, skulle faktiskt vara ganska skönt=)
Jag tänkte i alla fall lägga in bilderna på det jag har köpt senare ikväll,,,haha om jag kommer att komma ihåg det:P Men jag ska försöka;)

/H

Så fina saker=)

Idag var jag ju som sagt och hämta örhängen och dom var så sjukt fina och hon är ju så duktig!! Men ja hon får en nästan att få dåligt samvete:P Jag fick mer än vad jag skulle få och på det jag handlade av henne ville hon sänka priset på men ikke fick hon det:P Haha det är ju jätte snällt av henne och hon är så gullig, men ja det kändes bra att jag hade med mig blommor till henne!! Jag köpte mig också en skål av henne som var riktigt fin åsså fick jag en ljusgrej med in på köpet=)
Det kommer bilder på det sen orkar inte fixa det nu, men det kommer!!

Nu så har jag lagt mig i soffan för att chilla lite framför datorn, mammas brorsa är här och vi har ätit middag och han hade med sig fika så det har vi också hunnit trycka ner;)

/H

hmm glömt nått?

Alltså jag tror att jag har glömt bort nått som skulle hända eller vara i fredags, jag har ingen aning vad det är...är det någon som vet om jag har missat nått som jag kanske skulle komma ihåg så är det ju bara att höra av sig!!

Undra om det var att jag skulle träffa någon eller prata med någon?? Jag har ingen aning men det kan ju inte vara viktigt eftersom det är det enda jag har glömt under helgen så:P

/H

snart iväg

Jag ska snart iväg till kyrkhelgen och hämta mina örhängen:D och ja efter det kanske fika på holmen eller nått annat=) Ja jag vet inte mer vad jag ska skriva              eller ja en grej om min älskade söta lilla pojkvän som tror att det är 15 grader inne och man måste ligga nära varandra när det egentligen är ca 26 grader inne och troligtvis varme i sovrummet! Han blir skitvarm när han sover men jag skulle gissa att han är för van med det så han kryper så nära det bara går, visst det är ju gulligt det men ja jag kan inte sova om det är för varmt och i morse svettades jag för det var så varmt!! Haha visst är han gullig:P

Aja nu ska jag väcka honom och säga att vi ska snart fara=)

/H

Lördag

Idag så har jag sovit länge, för länge:P Men det gick bra ändå jag hann med allt jag skulle hinna=) Jag var först till några vänner och matade deras kattungar och busade lite med dom=) sen for jag till farfar och vi åt lite jordgubbar och grädde efter det så träffade jag upp en kompis på stan och vi gick lite på stan och sen åt vi middag och sen for vi hem till mig och ja vi hade trevligt:D Det har varit en ganska bra dag idag och helst med det vädret vi har haft!! Jag hann också köpa en skitsnygg ring idag:D Riktigt nöjd!!

Men nu ska jag fortsätta grilla och sen blir det en myskväll med kanske en eller två cider:P Imorgon så ska jag ta det lite lugnt på dagen och sen ska jag fara och hämta ett par örhängen johannas mormor har gjort:D Sen blir det inte så mycket mer men det räcker för mig:) Jag hoppas också att det bli kanon väder i morgon också!!

/H

Snart är dagen slut!!

Nu är dagen snart slut, jag ska äta någon macka och erik har just startat en film, och sen ska jag sova, jag tror inte att jag kommer att orka se hela filmen:P Men ja så går det om man är borta hela kvällen innan och det blir sent och upp tidigt och jobba och sen efter det hade jag några saker som man skulle göra och å blir man lite trött:P Och i morgon har jag också några saker jag ska göra men det kommer nog att gå ganska bra, jag  e ledig på kvällen  så det kommer att bli skööönt:P

Idag så for jag och erik in på stan för jag skulle hämta en sak på indiska men då hann jag köpa en sak jag såg igår, cykelbyxor:P Och sen gick jag snabbt in på gina och köpte två linnen som var på rea, jag provade dom inte utan bara chansade:P Men för det priset kan man göra det:P
Men nu har jag provat dom och dom blev ganska bra=) Jag köpte en storlek större så dom är lite mysiga;)

Aja men nu ska jag se film och äta och sen blire natt för mig=)
Och i morgon så ska jag förbi katterna och sen ska jag till farfar och efter det ska jag träffa en kompis och vi ska äta middag och så.. Sen på kvällen blir det nog att glo igenom några hyrfilmer och kanske dricka nått gott;)

Go natt
/H

Fredag

Går kvällen var jätte trevlig, jag träffade utt ewe och kusin och sen så åt vi middag och så. Jag och Ewe kollade lite på drakbåts innan vi for och hyrde film och köpte lite godis och drog till Anna och såg film hela kvällen och in på natten=D Har också fått sett Ewew nya place och det såg riktigt bra ut. Ewe behöverhjälp att måla men jag kommer nog inte att hjälpa i helgen, har annart som ska göras=/ Men ja gårkvällen var jätte bra, men jag har varit trött idag men så går det när man har roligt, tiden går fort;) Rätt sätt att spendera en kväll på:D:D

Nu så ska jag packa inför helgen och sen ska jag och Erik ner till stan och jag ska köpa en grej som jag lagt undan och lite sånt, och sen ska vi till stugan på en myskväll och sen ska vi till örviken och mysa ännu mer med små kattisar:D

Aja nu ska jag skynda mig=)

/H

Torsdag=)

Hejsan hoppsan:P

Idag så har det varit en lugn och skön dag på jobbet..Och när jag kom hem for vi och hämmtade sakerna från nellys, så nu har jag min väska=) Skit snygg!!

Jag har just kommit ut från duschen och håller på att göra mig klar för jag ska snart ner och lämna löne papper och sen ska jag träffa syrran och kusin och kolla in hennes nya place:D Sen ska jag umgås med henne ikväll, det kommer att bli en riktigt härlig kväll=) Helt enkelt ett skit bra sätt att spendera en torsdag på:D

/H

RSS 2.0