Tisdag

Vet inte varför jag inte har skrvit tidigare idag, blir bara så ibland..
Idag så har jag i alla fall varit och handlat fellans julklapp och jag hoppas att hon kommer att bli skitnöjd=) Handlade också lite vite tulpaner och en vit ängel till mig själv, jag köpte också lite julklappspapper saker=)
Nu ska jag se lite på tv samtidigt som jag ska städa lite, jag ska försöka få någon ordning på mitt rum, det behövs!!

/H

Färg

Nu håller jag på att färga håret, äntligen!! Jag skulle egentligen ha gjort det för några veckor sedan, me ja av olika annledningar så blev det inte så..Men nu håller jag äntligen på=)
Och medans färgen är i håret så ska jag plocka ihop lite på rummet=)

Imorgon så ska jag och mamma fara och handla min julklapp till syrran, jag behöver någon som kör mig och någon som har lite kunskap inom det jag ska handla så då får mamma följa och sen vet jag inte vad jag ska göra i morgon, kanske slå in dom:P

/H

Ändrade planer, som vanligt:P

Det blev lite ändrade planer som vanligt:P Haha jag märker att det ofta händer mig..Men det blev så att jag inte hjälper kusinen att flytta för det blev lite stressigt så jag stannade hemma för att göra middag istället..Men sen så skulle jag egentligen boka en klipptid, men jag skulle bara klippa topparna och luggen så då bad jag fellan göra det och hon var nervös, me det gick kanoners, så nu behöver jag inte riktigt göra det än=) Så man spara lite pengar:P

Får se om jag färgar håret och ögonbrynen ikväll, så då blir man ju het igen:P

Men nu ska jag byta om och plocka bort lite sen ska jag börja med middag=)

/H

Måndag

Sov lite för länge men jag vaknade pigg så det känns ganska skönt för det var ganska längesen=) Just nu så håller jag på att plocka ihop lite saker, och packa upp från erik, och sen ska jag julpynta lite..Får se om jag förgar håret idag också=)
Sen någon gång idag kanske jag ska hjälpa min kusin att flytta, och ja ikväll så vet jag inte vad jag ska göra..får se=)

/H

Bless The Broken Road - Rascal Flatts

 

Bless The Broken Road - Rascal Flatts

I set out on a narrow way, many years ago
Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart, they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true

That God blessed the broken road
That led me straight to you
Yes He did

I think about the years I spent, just passing through
I'd like to have the time I lost, and give it back to you
{ From: http://www.elyrics.net/read/r/rascal-flatts-lyrics/bless-the-broken-road-lyrics.html }
But you just smile and take my hand
You've been there, you understand
It's all part of a grander plan that is coming true

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart, they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true

That God blessed the broken road
That led me straight to you

But now I'm just rolling home into my lover's arms
This much I know is true

That God blessed the broken road
That led me straight to you

That God blessed the broken road
That led me straight to you




Jag älskar den här låten och det här e min tredje vecka som jag nöter den:P Jag tror att det e många som har hört det och få får ni höra den igen och ni som inte har hört den, varsegod å njut=)

/H

1 Advent

Idag är det första advent och skulle egentligen julpynta men jag tror att jag göra det imorgon på dagen då ingen e hemma, då e det lite enklare=)
Idag så har jag varit hos en kompis och sett film, och det har passat jättebra eftersom att jag e sjukt trött idag!! Och sen var det meningen att vi skulle fara och lyssna på julmusik jag och mamma men det blev inte så eftersom mamma var så slut..lite tråkigt men så är det! Men jag sitter och lyssnar på lite julmusik nu, inte lika mysigt som det skulle ha varit men alltid nått=)

Så jag vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske se någon film...Eller ja en sak vet jag vad jag ska göra, jag ska skicka en önskelista till pappa och Eva, och om det inte skickas idag så får en av dom psykbryt och jag kommer att få höra det till nästa jul..Så listan ska skickas idag!!

/H

Lördag - städa

Det blev sent igår, lite för sent!! Jag for runt tolvtiden till Ewe för att lämna tillbaka hunden, och då började vi prata och ja det blev sent och jag kunde inte riktigt somna när jag kom hem. Och idag så skulle jag försöka stiga upp lite tidigt i alla fall för att jag och Fellan skulle städa farfars gamla lgh, men jag sov för länge men det var lugnt blev inte så stressigt.. Men sen har vi städat idag och jag kom just hem, det gick fortare än vad jag trodde att det skulle göra, men vi hade king teamwork och ja vi hann med en fikareast då vi mest bara satt och skrattade:P Men nu e det klart och det känns skönt=)

Men nu är Erik påväg hem till mig och hämta en bil och sen kommer han tillbaka, för vi ska byta boende idag och vi har jätte mycket packning så då kör vi en egen bil=) Så nu ska jag packa och sen hem, det spelar egentligen ingen roll vars vi bor, trivs hos båda, men det jag har ju så mycket bättre säng än han, dom e typ lika sköna men min säng är större och mitt täcke e större, så inatt kommer jag att bre ut mig:P

Jag vet inte mer vad jag ska göra ikväll, jag var och hyrde filmer igår och har inte sett någon än (började se annat igår) så det blir nog någon film idag och sen kommer jag nog att somna ganska tidigt, eftersom att jag har kanske sovit fem timmar inatt och sen har jag städat nästa hela dagen..
Får se om jag skriver mer ikväll, annars skriver jag i morgon=)

/H

Fredag - Helg

Nu är det helg och jag känner inte så jätte stor skillnad förutom att Erik e hemma på dagarna=)
Idag så skulle jag vara hundvakt åt min systers hund, men eftersom att hon har fått nackspärr så är hon hemma från jobbet idag och ja då har hon ju hunden hemma..Så det får bli någon annan gång helt enkelt=) Men om hennes nacke bara blir värre så får jag ju hämta hunden eftersom att det tar ont när hon e uppe och gå och om hunden skulle dra lite så får hon ONT, så vi får se om hon ringer i morgon eller ikväll..

Så ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, eller jo snart ska jag ut och skotta, så Eriks pappa slipper det när han kommer hem. Och sen har jag väll inga mer planer, Erik kanske ska bort ikväll så ja jag ska väll sitta hemma, f*n vad tragiskt det lät:P


Det var länge sen jag slängde upp en bild så här har ni en=)

Meeen nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, Hade=)

/H

Torsdag kväll

Nu i afton/kväll så fölljde jag Erik och Malin och hämta Malins nya tv, jag förstår att hon har längtat eftersom att hennes tv är inte stor:P Men nu så ser jag på Byggfällan och städar lite medans. Men jag blir så arg när jag ser byggfällan, fattar inte hur vissa människor tänker!! Sen gråter jag alltid lite också men det gör jag inte bara i byggfällan:P
Jag håller också på att tvätta så jag e lite duktig just nu tycker jag:P haha

Imorgon så ska jag ta hand om Ewes hund, pga att hon ska på stan i morgon efter jobbet så då tar jag hunden hela dagen, då har jag ju någon att mysa med:P
Sen har jag nog inga mer planer för i morgon förutom att jag ska göra middag men det händer ju lite nu och då=)

/H

Torsdag

Jahapp nu har jag varit hemma typ 30min och under den tiden har jag hunnit äta lite fil till lunch och snackat med Elin, och troligtvis ska hon med till Umeå när jag ska tatuera mig:D Det bli kanoners=)
Sen har jag varit på ett möte idag som började bra men sen fick jag veta att vi skulle ha någon gruppgrej då vi ska prata om ens mål och motivation, INTE kul..hatar sånt!! Men det finns inte så mycket att göra åt=/
Men sen så har jag shoppat lite idag, jag köpte lite underkläder=) Och allt blev billigt så då blev man ju lite gladare=)

/H

Kväll'n

Ja det blev så att efter middan så följde jag eriks mamma och handla, och då passade jag på att köpa en ny mascara och öronproppar:P Haha jo jag köpte öronproppar, eftersom att jag har haft sånna problem att sova på sista tiden eftersom att erik rör sig jätte och mycket och snarkar väldigt mycke och högt!! Så jag ska göra som gamla och använda öronproppar för att kunna få sova en hel natt!
Sen har jag pratat med pappa idag och ja jag hann bli arg och så men dte e ju ganska vanligt och jag han höja min röst ganska mycket!! Men sen berättade han också att farmor har opereras idag och jag hoppas att det gick bra, vet inte när hon kommer hem från umeå, men jag ska ringa om någon dag och kolla hur det e med henne=)

Imorgon ska jag på ett möte med min jobbcoach och sen vet jag inte vad jag ska göra, men om det snöar i morgon ska jag försöka komma ihåg att skotta innan eriks pappa kommer hem så han slipper skotta, glömde bort det idag så imorgon ska jag försöka komma ihåg det, helst nu också eftersom att han är jätte sjuk..

/H

Onsdag

Dagarna går verkligen för fort, för jag har gjort absolut inget i veckan och ja jag börjar bli less!! Tur att erik e hemma ikväll så jag kan få vara lite jobbig:P Men det e faktiskt ganska tråkigt att inte göra nått! Imorgon ska jag i alla fall på ett möte och det gör ganska stor skillnad i min vardag:P

aja nu har jag inget mer att skriva för att jag inte gör så mycket...

/H

??

Skulle ens förra kompis ljuga bara för att man skulle få fel uppfattning om en annan person?? Och varför skulle någon göra det, alltså sjunka så lågt?
Man får hoppas på att det inte händer/hänt en själv!!

/H

Tisdag:D

Okej som ni kanske har sett att jag e glad idag:P jag har ju bokat tid till min nästa tatuering och jag längtar och önskar att det vore i morgon jag ska göra den!!
Men vad jag mer har gjort idag är inte så mycket..men haha jag tycker att det räcker, det enda jag har kvar att göra idag är att jag ska posta ett brev..STORA planer:P

Jag pratade med syrran för en liten stund sen och vi ska har en julkväll, då vi ska baka och sånt, och det kommer att bli riktigt mysigt=) Vi ska göra det nästa fredagg kväll=)
Och nu på fredag ska hennes hund komma hit eftersom att syrran ska och handla efter jobbet och då tar jag gärna hunden:D

/H

:D:D:D:D

Som ni ser är jag hur glad som helst!! jag har just bokat en tid för min tredje tatuering:D:D Jag e så glad och jag längtar så mycket!!

/H

Kvällen

Nu så sitter jag och ser ANTM vet ej vad jag ska göra efter..
Men idag så skulle jag ju börja på min önskelista och jag har kommit en bit men jag det e svårt!!
Jag har också hittat lite bilder och idéer till min nästa tatuering så jag har gjort lite saker idag i alla fall:P
Vet nog också vilken studio jag ska göra den på..får se jag ska ringa dit i morgon=)

Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra, eller jag ska nog beställa eriks julklapp, börjar bli dags..Ja det e vad jag vet att jag ska göra i morgon=)

/H

Måndag igen

Nu är det måndag igen och jag har/haft inga planer för idag=/ Så jag jag sitter här hemma och gör typ inget..Men jag ska i alla fall försöka skriva en önskelista som ska till pappa och det ska vara inne senast i helgen..Och jag har riktigt svårt att skriva önskelistor!!

Och idag får min farmor veta om hon måste operera armen, jag hoppas på något sätt att det ska bli bättre snart, spelar ingen roll hur det ska bli bättre bara så att hon slipper ha så ont!

/H

Hemma

Nu har vi just kommit hem från julbordet. Det var trevligt och jag blev mätt, men inte lika mätt som Erik:P
Men vi satt inte lika länge som vi brukar göra, eftersom att min farmor (som bjuder) har brutit armen. Och hon har jätte ont, det var i fredags det hände men jag fick veta det idag..Hon hade varit ute och gått och skulle gå över någon plogkant och det gick helt enkelt inte så bra. Armen är bruten ganska långt upp och det är helt av och lite splitter..hon kanske måste operera, så hon hade väldigt ont!!
Sen så var vi en man kort idag eftersom att pappa e hemma och har magsjuka, så ja det har hänt lite saker i helgen:P

Men nu ska jag ta mig ett litet glas vin och chilla lite;)

/H

Söndag - julbord

Nu har jag snart gjort mig klar, ska bara sminka mig. För sen ska vi till Arken och äta julbord med pappas sida av släkten. Alltid mysigt=) Som jag skrev tidigare så gillar ju jag inte julbord så mycket, men jag äter julskinka och det blir oftast mest det:P

Efter det vet jag inte vad jag ska göra..Kanske ligga hemma och bara slöa, eller kanske jag och Erik ser en film eller nått..Jag har ingen aning om vilken tid vi kommer hem, men några timmar brukar vi  äta i alla fall=)

Men nu måste jag sminka mig=)

/H

IKEA

Idag har vi då varit på Haparanda och över till Finland. Hade jätte trevligt=) Men jag var trött men det känns inte när man är inne på affärer:P Men något konstigt hände, jag handlade typ inget, bara lite små saker men ja det gick inte mycket pengar idag, vilket är bra nu när det e julklappar och sånt..Men ja när jag gick där inne så insåg jag att jag hur mycket saker som helst och väldigt mycke saker från ikea..Så jag jag var lite vuxen när det gäller shopping, vilket INTE händer ofta:P Men det bästa köpet var nog en kudde som jag ska ha på sängen, den var halvstor gå och en en ängel på..Men den var jätte fin och vill bara bädda sängen just nu=)

Men nu ska jag och erik äta någon godis och se några avsnitt av full frys sen blir det sängen för oss!! Jag sov inte ens tre timmar inatt så jag e ganska trött!! Men lite mys och sen sova..

Imorgon så ska vi fara och äta julbord med släkten på pappas sida, Farmor bjuder oss varje år på Arken, jag gillar inte julbord så mycket man vi har alltid trevligt=)

/H

Nytt skal:D + IKEA imorgon:D

Har fått mitt nya skal och det var riktigt snyggt!! och jag är jätte nöjd, jag tog en snabb bild men dom blev inte så bra men jag lägger ut dom ändå=)




Sen så blir det IKEA i morgon, det blev bestämmt i början av veckan och imorgon far jag Erik och Malin och det kommer att bli kanoners;D

Men nu så har jag ett glas vin som väntar=)
Trevlig fredag på er alla=)

/H

Fredag

Ja först så hade jag tänkt sova lite längre idag eftersom att jag inte kunde somna igår som vanligt=/ Jag var i alla fall hos ewe igår till ganska sent och när jag kom hem var jag hungrig så jag åt lite frukt och såg lite ski tpå datorn. och ja sen kunde jag helt enkelt inte somna..Men sen så ringde mamma i morse och frågade om vi skulle gå på stan efter hon hade jobbat..Yes säger jag och tänker att jag hinner ju sova lite till i alla fall. men jag sov väldigt för länge eftersom att jag har lärt m ig stänga av väckarklockan i sömnen (INTE BRA) Så mamma ringde när hon for jobbet och jag hoppade upp från sängen och sen gjorde jag  mig klar fortare än vad jag någonsin gjort:P men det var i alla fall jätte trevligt på stan=) mamma köpte julgardiner, kjol och en tröja och jag som inte hade tänkt shoppa något köpte en kjol och en tröja, det var skitsnyggt och det kommer att användas!! Vi tog också en fika och satt och prata om AF, haha det finns nog ingen som gillar AF:P

Men nu är jag hemma i alla fall och jag är skit trött och har lite ont i huvudet, men det var värt det=)

/H

Torsdag

Först så kan jag ju skriva att annledningen varför jag inte skrev något igår var för att jag hade en jätte dålig dag!! Och jag orkade helt enkelt inte skriva.

Men idag så har jag hunnit duscha och gjort mig klar för jag ska snart fara till Leo's med en kompis=) Kommer att bli kanoners!! Och det e bra då kommer jag inte ha svårt att somna ikväll:P För sist vi var där så lekte vi som om vi var 7 år igen:P Det kommer i alla fall bli jätte roligt:D Och jag vet inte när jag kommer hem!

/H

Tisdag

Jag vet att jag har varit dålig idag, men jag helt enkelt gjort annat idag än att sitta vid datorn! Först så kan jag säga att jag sov lite för länge, men ja vad ska man säga, jag måste verkligen skärpa  mig!!

Sen så har jag varit hundvakt medans Ewe gjort annat. Så vi har mysigt lite och så=) Sen när Ewe hämtade henne så följde jag med en bit, för jag skulle ändå till ICA. Men då började vi ställa oss och prata och jag hade verkligen inte kläder för det och jag började frysa som F!! Och nu sitter jag och ser på tv och jag har mycket kläder på mig, tjocksockar, mössa, filt och ett duntäcke och jag fryser fortfarande!! INTE kul!! Det är kallt!!

Men nu ska jag krypa ihop och fortsätta se tv=)

/H

Kväll'n

Just nu sitter jag och ser halv åtta hos mig, det e så roligt, helst för att det finns alltid minst en konstig person som är med, och sen är ju Helge Skoog fantastisk !! Men det e tur att jag just komme från middagsbordet för annars blir jag ju så hungrig när jag ser matlagningsprogram:P


Helge Skoog


/H

Ny vecka, nya tag!!

Nu är det ny vecka igen och det känns faktiskt ganska helt okej=) jag har haft möte idag som gick snabbt men bra;P efter det har jag sökt lite jobb har varit runt på ställen och kollar läget om lediga platser..Gick väl både bra och dåligt..Sen handlade jag lite små saker som ja lite sminkgrejor och annat=) Och nu är jag hemma igen och ska snart slänga mig in i duschen så jag hinner duscha innan alla andra kommer hem. Ganska skönt att duscha när huset är tomat, man behöver inte vara orolig att någon ska höra en sjunga, och man behöver inte vara orolig att någon kommer in just när man har släppt handduken:P Haha det e helt enkelt bästa att vara ensam hemma när man ska duscha:P


/H

Farsdag

Idag är det farsdag och jag har firat båda papporna=) Det blev först middag hos pappa och lite efterrätt=) Jätte god mat var det och jag åt lite för mycket:P Sen satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord=) Efter det drog vi hem för att Lasse, Fellan hade gjort en jätte god tårta, jag brukar inte gilla tårta men den här var riktigt god!! Vi pratade gav presenter och så. Sen blev det packning eftersom  att det e dags att bo hos erik ett tag nu=) Så jag sitter nu hos erik och har lite ångest över ett möte jag ska ha i morgon=/ Men men..Nu ska jag hitta på något annat innan sängen=)

/H

Hemma från en festar kväll=)

Nu är man hemma efter en festar kväll=) det var en ganska bra kväll och jag det jätte trevligt och det var kul att komma ut på krogen, det var ju ett tag sen=) Vi var i alla fall först hos Boooba där vi drack, snackade och faktiskt kolla lite på tv:P men det var en komedi och för oss blev den ju bara roligare och roligare:P Men sen drog vi till All star, det var första gången jag var där. Och ja det var en nice miljö och så och bra ställen att sitta och snacka och man kände igen folk..Men det var en sak som jag inte gillade, det var utbudet av dricka, dom hade inte så mycket att välja på och då folk som jag som inte dricker öl har då väldigt mycket mindre att välja mellan. Dom hade typ inte alls många cidrar eller alko-läsk. och det var dyra priser på många öl..Men ja det var i alla fall en trevlig kväll=) Jag möte däremot på en konstig kille i kön till graderoben:P haha han var som underlig och efter ett tag blev han bara ännu konstigare, men det e ju så på krogen:P Sen fick jag en blick från en annan kille och ja den var fan lite obehaglig typ..

Men nu ska jag sova för i morgon är det farsdag och då ska det slås in presenter och först fira Tomas och sen på kvällen så firar vi Lasse=) Det blir nog kanoners och jag kommer nog att vara ganska mätt på kvällen:P

Go natt=)

/H

Lördag

Idag har jag verkligen sovit ut, först för att jag inte kunde somna igår och sen för att få några timmars sömn eftersom att det är fest ikväll=) Först ska vi till Boooba och sen drar vi till All star=) Det blir nog kanoners och jag e faktiskt ganska peppad=)
Just nu så sitter jag här och skriver lite medans nagellacket torkar, och sen ska jag sminka mig och göra middag, byta om och sen drar vi=)

Jag har som vanligt problem att jag inte vet vad jag ska ha för kläder, men troligtvis blir det väll hel svart som vanligt:P

Aja nu måste jag fortsätta göra mig färdig=)

/H

Hemma

Nu har jag varit hemma ett tag, har hunnit äta middag och vara social med mamma och lasse=) Filmen var i alla fall bra, klart sevärd!! Mycket bättre än vad reklamen visar, ja det var väldigt bra helt enkelt!!
Nu så förösker jag och Erik välja ut en film som vi ska se, och ja det går lika bra som det brukar göra:P Men om ca 30 min så har vi hittat någon:P

Imorgon, blir det sova och äta på dagen och sen på kvällen blir det förfest någonstans sen blir det i alla fall allstar=)

Men nu ska jag ta tummen ur och försöka hitta en film=)

/H

Fredag

Först så kan jag säga att jag sov länge idag men det är inte så konstigt med tanke på min migrän och feber jag hade inatt, det var inte kul jag hade så ont i huvudet  så att jag inte kunde sova=( Men någon gång i morse så somnade jag och ja då blev det ju som bara att jag sov länge dag, men det behövdes!

Men nu så har jag just kommit ut ur duschen och håller på att göra mig klar för att fara in till stan och träffa en kompis och vi ska på bio=) Jag hoppas att filmen e bra, den heter the social network och jag tror den e bra i alla fall=)


Men men nu ska jag fortsätta göra mig färdig=)

/H

kväll

Ja jag har verkligen inte gjort mycket idag. Jag är fortfarande trött och har fortfarande ont i huvudet så  jag orkar helt inte göra något..Det enda jag typ har gjort är att jag har skrivit lite saker om lillsyrran. Hon har något skolprojekt om att hon ska skriva om sitt liv och på en sida så ska någon nära henne skriva en sida och då gjorde jag det, och ja jag visste ju att en lärare skulle läsa det och då blev det ju skit svårt att skriva, då vill man ju göra bra ifrån sig!! Och sen hade man ju så mycket man ville skriva men ja jag tror att det blir bra=)

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv sen blir det natt för mig=)

/H

Torsdag

Idag så har jag sovit ganska mycket eftersom att jag e helt slut, tror att jag håller på att bli sjuk=/ sen så kan jag säga att min katt skrämde mig i morse, jag vaknade av att jag hade något som andades i mitt ansikte och hade hår i ansiktet men det var bara katten som ville mysa och sova under täcket, men jag trodde där ett tag att katten hade dragit in en råtta, INTE kul:P haha men ja bara kissen=)

Men ja sen vet jag inte vad jag ska göra idag, troligtvis inget eftersom att jag har ont i huvudet och är trött..Men jag har i alla fall beställt ett nytt skal till mobilen=) och igår skrev jag klart en önskelista=) Vi har lottjulklapp hos pappa och hans syskon med respektive och det e en present som ska kosta ca 400 kr, och jag vill ha ett kort där det står vars pengarna är skickade, alltså jag vill att dom ska skicka det till dom som behöver det mer=) Jag har skrivit några förslag på vars dom kan skicka dom=) ja tycker att det e en ganska bra sak att önska sig=) min styvmamma tycker inte det men hon tänker inte så mycket på andra, så jag var inte så förvånad, men skit i henne:P

/H

Äntligen

Nu har jag erik varit förbi ewe och lämna hennes mobil som hon hade glömt och lämnade också av en väckarklocka eftersom att hon inte har någon. Sen så for vi till Willy's för jag skulle handla snus. Jag hade köpt två dosor på konsum men jag ville ha en stock, men det e ju klart att konsum inte har det det, och självklart var det en kärring i kassan. ja det blev bara fel och jag blev less. Men då medans vi for till ewe så for vi och köpte en stock snus, och ja det är 90 kr billigare på Willy's än på konsum, så jag tror jag ska börja handla snus där oftare!

TUMMEN UPP!!

Men just nu så håller jag på att tvätta och jag ska lägga mig framför tvn och glo lite medans=)

/H


Grr!!

JAG HATAR KONSUM IBALND!!



Dom verkar då inte gilla mig!

/H

Skottat typ:P

Ja det blev ingen mormor pga vädret, om det är bättre i morgon så far vi då, men tyvärr så verkar vädret hålla i sig. Nog för att jag gillar när det snöar och är vinter men det behöver ju inte betyda att vädret ska vara såhär:P Men jag har hjälpt mamma att skotta typ:P det e så att vi kör ju bilen fram och tillbaka på infarten för att packa snö så inte så mycket grus kommer med när man ska skotta. Och vi har ganska stor uppfart rymmer i alla fall 6 bilar, så det blir mycket fram och tillbaka och det fick jag göra..Haha men det e inte lätt när man har någon spegel man kan se igenom och en mamma som går runt bilen:P haha men det e ju bara att hänga ut huvudet så funkar det=) Men man känner sig ganska dum när man bara kör fram och tillbaka men men..

Nu ska jag i alla fall tvätta eftersom att lasse har vaknat och sen kanske jag tar en prom ner till konsum och köper snus, kommer väll att se ut som en snögubbe innan jag kommer hem:P

/H

Onsdag

Idag gick det bättre att vackna telefonen var ställd och den hade batterie:P Jag vet fortfarande inte om vi ska till mormor idag, beror på mamma och mormor, om mamma vill köra i vädret som är idag eller inte och sen om vi får för mormor..Får se hur det blir mamma e nog snart hemma=)

Om det inte blir mormor idag vet jag inte vad jag ska göra, jag tänkte kanske tvätta fast det blir inte förän om några timmar eftersom att Lasse sover (han jobbar natt)  och våran tvättmaskin låter och rör på sig väldigt mycket:P Ja så om det inte blir mormor får jag väll bädda sängen, hitt på nå och sen tvätt:P

/H

Myskväll typ:P

Haha nu ska jag typ ha myskväll:P haha själv i alla fall:P Jag har på mig tjocksockarna och gjort varmchoklad och nu ska jag snart se desperate housewives, så lite mys e det:P


Kanal 5 kl 21:00

/H

Blir ingen mormor

Det blir ingen mormor idag utan jag och mamma far dit i morgon och fikar=) Så det blir kanoners=) Just nu så har jag hållt på att överföra pengar till ett annat konto så jag ska kunna köpa ett nytt skal till min mobil, men tur att man har mamma som kan hjälpa mig med alla siffror:P Så jag hoppas att jag kan beställa skalet i morgon=) Jag kan säga att det är skitsnyggt:P

Sen så kan jag säga att ikväll så blir det att tända ljus, för det e mörkt ute och jag fryser så det blir det så mysigt med ljus=) haha jag längtar faaktiskt lite:P



/H

Tisdag

Ja jag som var så duktig och hade ställt väckarn på telefonen så jag skulle vakna tidigare idag. jo men tjena fick ju slut batterie på telefonen så jag sov för länge idag också=/ Och sen hittar jag inte min laddare så ja det suger i alla fall!!

Idag kanske jag ska fara förbi mormor, får se om mamma kanske for direkt efter jobbet eller inte. Annars har jag som inga planer, eller ja jag ska ju tvätta..

allt för mig just nu, för nu måste jag söka min laddare!!

/H

Biggest loser + snus

Kom just tilbaka från konsum, har varit dit och handlat snus, lite choklad och julmust, haha ja jag vet det e mycket, men jag har min vecka och jag kunde inte hålla mig, och dessutom så kommer jag troligtvis att hälla bort halva julmusten eftersom att jag brukar aldrig kunna dricka upp hela:P Men sen blir jag så less på konsum ibland! Jag vet att det är dåligt att snusa, men dom kan väll ändå se till att dom har varor hemma. Det är ofta slut så man får ta något annat, och man blir ganska less!!

Jag håller också på att se slutet på Biggest Loser, jag har aldrig riktigt tyckt att det programmet varit bra, men ja nu gör jag det, jag ser inte varje avsnitt, men lite då och då=) Men jag halv gråter alltid när dom står på vågen:P Men jag blir ju både glad och ledsen för deras skull!! Haha men sen att jag halv gråter är verkligen halvgråter, jag gråter bara från ett öga, hah ajag vet inte varför det blir så, men när det blir lite snyft snyft så gråter jag bara från ett öga:P

/H

Måndag

Först så kan jag säga att jag sov alldelens för länge!! Men jag glömde ställa om väckarn i morse efter erik hade stigit upp,, måste försöka komma ihåg det imorgon=) Men ja idag har jag som bara hunnit med att kolla mailen och sånt, och kollat lite om jobb, jag e ganska less på att vara arbetslös!! Så om någon vet någonstans dom behöver personal så är det bara att höra av dig till mig:P

Aja men nu ska jag fortsätta kolla runt, håll tummarna!

/H

Ljus=)

Nu har jag tänt lite ljus har lagt mig i sängen och ska kolla lite saker på datorn. Jag älskar att tända ljus, jag blir så lugn=) Och det är nästan det bästa med vintern:P



/H

Katt?

Är det någon som är sugen på en söt katt, så vet jag en väldigt söt katt som behöver ett nytt hem. Hans husse och matte har flyttat och kan inte ha honom längre. Han är 1 år och kastrerad, han bor just nu hos min syster och han är väldigt fin. Hon har en hund  och katt och det funkar, man ser att han inte är van men det funkar bra.
Är du/ni sugen på en katt eller känner någon som är det så är det bara att höra av er här på bloggen eller mail [email protected]. Har ni några frågor fåt ni självklart också höra av er.




/H

Söndag

Jag kan säga att det är ganska härligt att vakna och se att det snöar=) Och jag vill ju tända ljus direkt, men jag väntar nog tills det blir mörkt ute=)
Sen så har jag som kommit på en grej, att när jag drömmer och erik e med i drömmen så är det 9 av 10 han är otrevlig..hahaha jag vet inte varför det e så men han e bara det:P Inatt så drömde jag att vi hade tre barn och vi skulle på någon festival och barnen skulle med. Men Erik skulle träffa polare och festa på festivalen istället, så jag tog med mig hans syrra. Så jag och Eriks syster går på festivalen med jag och Eriks tre barn och Erik hade fixat skjuts hem och mitt inatten när vi bär sovande barn och vi ska träffa Erik och våran chaffis. Och när vi kommer dit finns det bara en plats kvar eftersom att erik tog med sig sina fulla kompisar till bilen istället, och när erik ser oss bära grejos och barn och vi inser att vi kommer att måsta gå hem med allt mitt inatten så skrattar han åt oss..Sen vaknade jag..Men alltså han e aldrig trevlig i mina drömmar, tur att han e det i verkligheten i alla fall:P

/H

En bra kväll=)

Jag har haft en bra kväll trotts att det inte blev som planerat. Men Erik stannade också hemma eftersom att han kände sig lite slut så jag satt inte hemma själv i alla fall:P Vi gjorde go middag alla tre och sen for fellan till polarn. Jag och erik hyrde Beck - Levande begravd, väldigt bra film!!
Och ja vi har bara mysigt i hop i soffan=)

Nu så sover erik och det e dags för mig med att hoppa i säng=)

Imorgon så har jag inga planer alls, eller jo jag kanske ska beställa hem nå grejor till telefonen, haha men ja det e ju inte så mycket planer det inte:P

Go natt=)

/H

Ändrade planer.......igen

Ja det blir nog ingen fest för mig ikväll, blir nog att vara hemma. Jag vet inte hur erik ska göra, han kommer nog i alla fall vara där ett tag i alla fall, sen får vi se vad som händer..

Och jag har inte så mycket att skriva om idag eftersom att jag sov länge och sen så har jag suttit lite vid datorn och sen så var vi just och hämta syrran och hennes kompis i stan. Ja det e typ det som har hänt idag:P Och kvällen består av middag och frågetecken:P

/H

Filmkväll=)

Nu har främmandet farit hem och jag och erik ska ha filmkväll, myspys=) Hade en ganska trevlig kväll och det var roligt att få träffa min jobbarkompis man, han är lite speciell men väldigt trevligt=) Så dagen och kvällen  har varit ganska bra trotts vissa saker..Men det slutar ju bäst, men myskväll med älsklingen:D Det var länge sen vi hade det så det e efterlängtat!!
Så därför ska jag inte skriva nå mer idag:P Skriver mer i morgon, jag har ju inget att göra på dagen så jag hinner nog kasta in ett inlägg innan fest på kvällen=)

/H

Fredag

Nu är jag hemma efter ha varit och ätit lunch på arenan med syrrorna och sen varit och fixat fardags presenter=) Och ja presenter jag ger till båda mina pappor=) Förså så kan jag säga att lunchen var god och att det var som trevligt, och det var roligt att jag fick med mig Fellan också=) Och sen känns det riktigt skönt att ha fixat klart farsdags sakerna, jag och Ewe brukar alltid vara i sista minuten:P
Sen så har jag köpt mig en datamus vilket var på tiden:P Jag har ju bara haft datorn i snart två år:P

Men nu så ska jag städa för vi får främmen ikväll av en gammaljobbarkompis och hennes karl=) Trevligt trevligt=)

Förresten är det någon som är sugen på att skaffa katt? Kanske en 1årig kille? Hör av er på  något sett då! Min syrras jobbarkompis har flyttat och kan inte ha med sig katten tyvärr. Jag kommer att lägga upp ett inlägg om det senare när jag har fått en bild på honom=) Men jag kan säga att han är jättefin!

/H

KING:D

YEES det har löst sig om lördan=) Jag trodde att det bara skulle vara jag och folk jag inte känner, Johanna ska också dit och hennes kille=) Så det blir ju kanoners, någon att prata med=) Tur att jag skickade ett mess till henne annars hade jag nog inte farit på lördag..Och sen ska det ju bli roligt att träffa henne eftersom att jag inte gör det så ofta:D

Aja jag tänkte bara säga det=)

/H

Onsdag

Idag så har jag varit seg och inte orkat skriva.Först så var jag på stan idag med en kompis och hade det trevligt=) Jga köpte mig en jätte jätte fin snöglob/speldosa..kommer att komma upp en bild på den sen=) Och sen när jag kommer hem fick jag en jävla migrän så jag la mig och vila ett tag och sen har jag inte gjort så mycket mer, pratat med syrran och så=) Och nu sitter jag och ser Grey's anatomy..

Och ja det var väll varit en okej dag förutom migränen. å i morgon så ska jag följa mamma till jobbet och hjälpa henne och träffa en gammal jobbarkompis=) Jag skulle egentligen bara dit och äta med dom och prata lite men mamma undrade om jag kunde komma lite tidigare och hjälpa dom med lite saker och jag har ju som inget annat att göra så=)

Aja nu ska jag fortsätta kolla på Grey's=)

/H

Hemma från stan=)

Vi hade riktigt trevligt på stan och vi hittade det vi skulle hitta vilket alltid gillas!! Syrran hittade ett par jeans som var snygga=) Sen så hittade jag ett par skor, eller ja syrran hittade ett par skor till mig och dom var jätte snygga=) och sen köpte jag en ny mössa och lite smink och ett nagellack=)
Mina nya skor från Din Sko=)


Och vi kom hem för kanske 20-30 min sen och nu sitter jag ochser ser på Sveriges värsta familjer=)

Och sen ska jag slappa resten av kvällen, har lite huvudvärk och har haft det några timmar nu så jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll.

/H

Bakningen klar=)

Nu har jag bakat för idag i alla fall:P Blir nog mer senare i veckan=) Det blev brytbullar med timjan, riktigt goda är dom!! Och sen blev det en kladdkaka i långpanna som är jätte bra som extra fika, Dom tar inte lång tid att göra och inga kosntiga saker i och man skär upp den i bitar och sen fryser man in dom och när främmen kommer är det bara att plocka fram, så det är faktiskt lite mer som en choklad kaka=)

Och medans jag bakat har jag gjort mig färdig för jag ska snart fara till stan=) Ska ju som sagt träffa syrran där, hoppas att vi hittar några jeans till henne, haha kanske inte allt för dyra men:P Nu kan jag ju också säga en sak att min syrra är en av dom bästa jag vet!! Och vi står ganska nära varanndra och haha ja hur ska man säga hon älskar kläder och pengar, men lite mer kläder:P Så det räcker alltid inte riktigt till, och hon får inte så mycket perngar i månaden för hon spara mycket och så, så klart att mamma och pappa hjälper henne. Och hon gillar det inte riktigt, Så jag betala vissa av hennes saker, och tillbaka får jag en glad syster haha:P Vi har gjort så ett tag och ibland så är det ju typ bara en tjuga för att hyra film med en kompis och ibland är det mer,MEN det är hon värd:D

Men nu måste jag börja packa ihop mig för snart går bussen=)

/H

Tisdag

Just nu ligger jag i sängen och ser djurpoliserna, ett bra program men man kan bli ganska arg på alla idioter:P
Aja men jag ska snart göra mig färdig och sen ska jag äta lite och sen baka, och lite senare idag så ska jag in till stan och träffa upp lillsyrran, hon ska ha ett par jeans och jag behöver/vill ha ett par skor:P


Så det är väl typ mina planer för idag=) helt okej=)

/H

snart sängen för Frida

Nu ska jag snart sova men första ska jag se lite ANTM som jag missade tidigare ikväll. och sen så kan jag säga att  middan blev god och till efterrätt blev det kladdkaka=) Så det var riktigt en go middag idag=) Imorgon hade jag tänkt baka lite, först i alla fall matbröd får se om det blir nått mer också=)
Sen vet jag inte mer vad jag ska göra imorgon, kommer väll på något=)

Go natt på en stund=)

/H

1/11 - 10

Känns verkligen konstigt att skriva 11, fan det e ju snart jul:P men lite längtar jag till julen faktiskt det e ju ganska mysigt=)
Idag så har jag varit på möte och sen skulle jag hem och då var det ett tag kvar innan bussen skulle gå, så jag gick en på h&m och jag snybblade över ett par byxor och jag höll upp dom och dom såg ganska långa ut så det var ju bara att gå och testa och se på fan dom passar!! Snacka om att jag e hur glad som helst att jag har hittat ett par byxor:D:D:D jag har sökt byxor i någon månad nu så jag e ganska glad att jag hittat ett par:D:D

Så det e det bästa som har hänt idag och jag gissar på att det kommer att vara det bästa som kommer att hända denna vecka:P haha det e stort för mig att hitta byxor:P

Men nu ska jag snart börja med middan, blir hemmagjorda kycklingburgare idag, riktigt gott!

/H

RSS 2.0