Söndag och full rulle hela dagen=)

Idag har det varit full rulle hela dagen! Först så for vi och köpte blommor, och sen snabbt hem till mig och hämta lite saker och bytte om. Sen drog vi till min farbror som fyllde 40 idag=) Där åt vi en go lunch, hann inte med fikat eftersom att vi skulle dra vidare. Då blev det lövångers revyn, och så galet bra den var!! Jag skrattade hur mycket som helst och jag ångrar att jag inte har varit och sett den varje år. Men nu var det den sista gången och jag hoppas att dom kommer att hitta på något annat så dom inte slutar totalt! Det var i alla fall hur roligt som helst och om det finna biljetter kvar och ni kan bonska så tycker jag verkligen att ni ska se den, klart värd pengarna!
Efter det drog vi förbi några som bor utanför stan, skulle bara göra några ärenden och sen hem och hämta Kelly och sen till min moster som bjöd på middag, tacos=) Det var gott och jag åt lite för mycket, men man ska ju göra det ibland=) Sen få for vi hem och då var klockan nästan åtta. Så ja det har som varit något på hela dagen, men en riktigt bra dag har det varit=)
Råkade somna framför tvn ikväll, vilket jag inte är speciellt förvånad över:P Men Erik hade däremot varit inne i rummet och gått och han hade stått i trappen och ropat, men jag hade inte alls hört honom, jag var nog ganska trött för så bra sover jag inte ens på natten:P

Men nu ska jag kolla runt på datorn lite och sen blir det sängen för mig=)

/H

Lördag

Nu är jag hemma, jag har varit och städat klart lägenheten så nu är det klar, det gick fort och det känns skönt att det är bortgjort=) Nu så ligger jag bara och slappar framför tvn, snart ska jag ska jag hoppa in i duschen. Ikväll blir det inget speciellt, vilket kan vara ganska skönt, det blir att göra middag och det kanske blir någon efterrätt och sen tror jag bara att det blir att slänga igång och en film=) En bra lugn lördag helt enkelt=)

Det var ganska kul när vi städade, när syrran tvättade fönstrerna så var det två spindlar som vaknade till liv. Och vi båda är rädd för spindlar så vi visste inte vad vi skulle göra. Men jag försökte he lite vatten på dom så dom skulle glida ner för fönsterkarmen och ut, men dom jävlarna höll sig kvar. Så vi sprutade lite rengöringsmedel på dom men jag vågade inte gå så nära så ja det hände inte så mycket. Men då ryckte Fellan in och gick närmare och dränkte dom i rengöringsmedel och då föll dom ner. Så om dom inte tog av kyla så dog dom av förgiftning:P haha vi löser allt=)

Passar på att bjuda på en bild på Kelly=)

/H

Hemma

Jag har varit borta länge idag.. trodde jag skulle vara hemma vid kanske åtta, men det blev lite mer på stan att göra än vad jag trodde. Och jag har köpt skorna och jag hade tur, jag hittade dom på en annan affär och då var dom på rea:D Dom är däremot lite förstora men ja det e dom värda! Jag har inte hunnit tagit någon bild på dom men jag hittade en bild på dom. Så här ser dom ut:
Jag älskar dom!!

Sen på stan så skulle vi ewe byta några lampor och kolla på en ny lampa och så, så jag det tog en stund med allt. Sen så köpte vi lite mat och for hem och åt.. Sen så lutade vi oss tillbaka en stund innan vi gick ut med hundarna, men då i början skulle dom ju leka en bra stund, sen blev det en prom och nu ligger Kelly och sover:P Men det e bra att dom får springa av sig lite=)

Men nu ska jag slänga mig framför tvn en stund och sen ska jag sova, ska upp i morgon för jag har lite saker som jag ska göra..

/H

Helg

Nu är det helg och det känns skönt trotts jag inte gör något speciellt på veckan. fast jag är lite sur, vilket jag inte var tidigare idag, men jag fick ett mail som jag inte gillade! Men men
Jag ska i alla fall snart till stan, ska kolla på dom där skorna igen, Ewe ska med för hon kanske ska handla också. Och efter det så ska vi ut med hundarna på en promenad=)
Sen ikväll vet jag inte vad dom händer, men jag skriver säkert dåoch köper jag nå skor så kommer jag visa bild på dom sen=)

/H

Hemma

Nu har jag hunnit vara hemma ett tag, har hunnit äta middag och kollar mailen och så. Det gick bra för Anna att hitta saker på stan, hon hittade allt hon skulle hitta=) Så några påsar fick hon med sig hem:P Och jag var så duktig, för en gångs skull, jag handlade inget. Men jag hittade ett par skor som jag bleb riktigt sugen på!! Men ja jag ska försöka spara pengarna, men vi får se, dom var inte så dyra och jag skulle behöva ett par skor till.

Just nu så håller jag på att Sveriges värsta bilförare, sjukt bra program men man blir lite rädd när man inser att dom finns i trafiken:P

/H

Torsdag

Först så måste jag säga att den här veckan har gått riktigt fort=) Idag så har jag varit ute med Kelly på en långpromenad, riktigt härligt ute=) Och nu har jag just ätit en sen lunch och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för stan. Min faster ringde tidigare idag och frågade om jag skulle följa med på stan och vara smakråd, vilket jag inte tackade nej till!

En sak som var ganska roligt var när jag kollade på mobilen tidigare och såg att jag hade missat ett samtal av faster och hon hade lämnat ett röstmeddelande, och jag lyssnade på det och det fick mej verkligen att skratta. Hon ringde medans hon och hennes son lekte och hon glömde lägga på så jag hörde dom prata och dom lekte med modelera och gjorde handavtryck.. Jag blev lite förvånad först:P

Men nu ska jag hoppa in i duschen göra mig klar.

/H

Kvällen

Nu är det dags för lite kvällsfika och sen tror jag att det inte kommer att bli så sent ikväll, har redan hunnit somna framför tvn:P
Förresten så kan jag säga att lägenheten var jätte fin och ser nästan nystädad ut, så det var inga problem, och vi har hunnit halva lägenheten om inte mer, så vi ska bara dit en gång till sen e vi klara=)
Efter vi hade städat for jag, Erik och Eriks syrra på frasses och åt  middag, var riktigt länge sen jag åt där och jag var hungrig så det var ganska gott=) Sen har jag sett på tv och sovit:P

Imorgon har jag inga planer alls så vi får se vad som händer=)
Go natt på en stund=)Förresten börja se stylisterna, skitbra!

/H

26/1-11

Först så kan jag säga att jag har blivit förkyld och den förkylningen kom utan förvarning, jag har sjukt svårt att sova eftersom att jag måste andas med munnen och jag är så dålig på det! Så idag är jag lite trött men det ska gå bra=)
Jag har en kompis här nu, vi ska ute med Kelly först och sen ska vi sätta oss framför tvn och se en film och bara slappa=)
Efter det kommer mamma och hämtar mig, så ska vi fara och hämta en nyckel till en lgh som jag och Fellan ska städa..Det är min moster som känner dom som ska flytta ut och dom ville ha någon som städade ut den så då gör jag och syrran det=) Så idag ska vi hämta nyckeln och kolla in lägenheten och se hur det ser ut. Och när man ska städa någon främlings lgh så vet man inte riktigt vad man ska vänta sig, men jag väntar mig i alla fall det värsta haha:P

Men nu ska vi ut med hunde, jag skriver nog mer ikväll=)
Ha en bra dag=)

/H

25/1-11

Idag så har jag haft som en vanlig dag, det har alltså inte hänt så mycket..
Men jag har haft lite tur idag, mamma skulle komma förbi med mina glasögon som jag glömt hemma, och med sig hade hon också en semla=) Mums!

Sen så har jag och Kelly varit ute idag och det var riktigt härligt ute=) Och nu kom jag och Erik just tillbaka från en promenad, vi var förbi ICA eftersom att nu är det den tiden på månad man blir så sötsugen:P



Jag hade inte så mycket att skriva idag så jag bjuder på en härlig sommarbild istället=)
Jag kan säga att jag längtar till sommaren Väldigt mycket!

/H

Oj Oj

ja ojoj vad jag har varit dålig på att skriva!! men nu *piip* :P
Först så kan jag säga att begravningen var jätte fin och alla talare hade så fina ord. Det är så att min farfar var en av dom finaste människa som någonsin funnits och en inställning var han tyckte att det inte fanns några problem, utan allt gick att lösa=) och det kan ge många roliga historier=)

I helgen så har jag hunnit vara in på stan, och där köpte jag en skitcool ögonfransböjare. Själva gummisaken som är runt blir varm, vilket ger ett bättre resultat. Och jag lovar den funkar! Ett riktigt bra köp, kostade bara 79kr och den är värd mer!
Sen så har jag varit på fest vilket var helt okej=) Och igår var jag hos farmor och farfar och fikade och åt middag=) Min faster, farbror, kusin och Ewe var där så vi blev många. Vi var ute i snön och lekte lite och ja bara hade det roligt=)

Och idag så har jag varit igång hela dagen=) Jag har varit hos vetriären med Abby, Ewe skulle jobba så jag gjorde det. Så vi började med en promenad in till stan och sen vara hos vet. vilket hon tyckte var riktigt spännande och roligt eftersom att det fanns så många hundar där som hon ville hälsa men fick inte:P Så jag e lite öm i handen:P Sen har jag varit hem med henne gett henne lunch och ätit själv och sen tillbaka till stan på möte och fara förbi apoteket och köpa lite saker och sen hem och ut och gå med Kelly. Sen har jag ring lite om olika jobb och ja nu sitter jag här. Så jag har varit igång idag vilket känns bra förutom att jag e trött (bara 4 tim sömn inatt)

Så nu har ni lite om vad jag har gjort sen sist jag skrev=)
hoppas ni orkar läsa:P

/H

Natti Natti

Nu ska jag snart försöka sova för i morgon ska jag upp 07:30 senast! För jag ska på farfars begravning som börjar kl10:00. Så om jag inte skriver i morgon så vet ni varför. Det blir i alla fall först begravning sen ska vi på Arken och äta smörgåstårta och sen hem och gå ut med Kelly och sen vidare till min farbror där släkten ska äta middag.. jag tycker alltid att fika efter en begravningen känns konstig men jag tycker att det känns ännu konstigare att vi ska samlas och äta alla ihop efftersom att ja, vi ska passa på medans vi är så många men det känns fel att vi ska göra det samma dag.. men men

Sen blev det två till som sover här inatt. Min kusin knubbe och hans tjej. Dom kom för typ lite mindre än 2 timmar sen. Dom hade fått plats på kvällsflyget så då slipper dom stiga upp tidigt i morgon för att ta sig till Arlanda. Och i morgon på morron ska min farbror fara till flygplatsen och hämta upp min andra kusin och hennes man, ja vi i släkten kommer från alla håll och kanter:P

Men nu måste jag försöka sova!
Go natt alla=)

/H

Nu blir det film=)

Nu blir det film godis och vatten=) Ja tycker att det känns som om det e fredag idag så då har jag min egen lilla fredag;) Jag ska se A Walk To Remember, galet bra film!! Så nu ska jag krypa ner under filten och bara mysa=)

Har på mig  min favorit halsduk, den är så sjukt mysig=) Mamma är så bra på att sticka=)

kunde inte låta bli:P

Jag kunde inte låta bli, jag köpte godis.. Inte bra men jag var så sjukt godissugen, och erik skulle köra iväg sopor så det passade som bra för då kunde vi bara svänga förbi affären=)
Så ikväll så blir det film och godis för min del, egentligen ganska okej=)

/H

Torsdag

Alltså det känns som om det är fredag idag, vilket suger eftersom att det bara är torsdag och det betyder att jag kommer att vara själv i morgon också. Alltså att vara själv hela dagarna kan ibland vara skönt, men mot slutet på veckan så hinner man bli ganska uttråkad! Helst idag för då ska Erik och träna efter maten så man hinner inte prata med han så mycket idag..
Men men idag har jag i alla fall städat, och damsugat upp Kellys rester av en tugg godis som bara blev till smulor. Jag hade ut Kelly och lekte lite, men hon orkar inte länge hon gillar mest att halvsova på dagarna:P
Vårat främmen som ska sova hör till i morgon har kommit. Det är Lasses syster och hennes man som kommer från st-holm. Men dom stannar bara ett dygn eftersom att dom kommer hit för att vara på farfars begravning som är i morgon.

Om man är någon i min familj så är man van att det är folk här, det är släktingar och vänner som kan komma förbi lite nu och då. Och jag tycker att det är ganska mysigt att det är så, och sen är det ganska avslappnat. Vissa av min släktingar brukar komma hit och sova bara för att dom vill umgås en helg=) Men dom vi har främmen av nu är jätte trevliga, men min farbror kan vara ganska jobbig. En sak är bra det är att han är sig själv, men ibland kanske han skulle vara lite mindre sig själv, eftersom att han gärna avbryter folk, pratar gäna och mycket och kan säga inprincip vad som helst och det kanske inte alltid är så bra..Men han är sig sjävl och man får ta han med en nypa salt=)


Men nu ska jag sminka mig och fixa håret och sen blir det nog att ta ut Kelly en sväng innan middan=)

/H

Det har hänt igen!

Var just in på Aftonbladet och kollade runt lite. Och nu har det hänt igen, föräldrar som kanske inte tänker längre än nästan räcker när dom sitter vid datorn. Det var en kvinna som suttit och spelat på facebook medans henne 13 månaders son var i badkaret. Hon hade kollat till honom en gång och efter tio minuter skulle hon kolla till honom en andra gång och få låg han under vattnet och gurglade. Han fick åka helikopter till sjukhuset men när dom kom fram så hade han tyvärr hunnit avlida. Mamman berättade att sonen var självständig och gillade att vara själv. Men också att han kunde få kramper och han fick inte lämnas själv. Mamman har också sagt att det var dumt. Nu så står det mellan 16-48 års fängelse.

Jag fattar inte hur det här kan hända fler gånger, man läser ju om det lite nu och då tycker jag. Och jag fattar inte när datorn började komma före ens eget barn!! Och pojken var bara 13 månader och kunde få kramper. Så hur själv han än ville vara så skulle man alltid ha koll på honom och speciellt när han badar!! Jag vet att man kan fastna vid datorn men ALDRIG om man har ett litet barn som badar, då kan datorn vänta!
Jag vet inte mer vad jag ska säga förutom att jag blir så arg! Jag hoppas att hon får det straff hon förtjänar!

/H

Onsdag

Jahapp vad ska jag skriva idag då? haha nä men jag gör ju inte så mycket på dagarna så det känns som om man skriver samma sak varje dag..
Men en sak som är annorlunda idag är att jag har ätit mannagrynsgröt, det var sjukt länge sen jag gjorde det sist och är jätte gott! HAHA där ser ni att det inte händer så mycket på dagarna:P

Igår såg jag och Erik klart första sagana som ringen filmen och ikväll blir det att strarta den andra. Det tog oss tre kvällar att se klart hela,vilket inte är så konstigt för vi börjar alltid för sent på kvällen och Erik ska ju upp på morgon så.. Ja men ikväll så ska vi försöka börja se den tidigare=)

Förresten nu kom jag på en sak jag kan skriva..Det var så att när jag gick ut med Kelly så stannar man ju ofta för hon ska nosa typ överallt. Och medans hon stod och nosade så ser jag lite längre bort och där var det någon som hade gjort nr2. Och det såg fan ut som en människa hade gjort det, annars var det än väldigt stor hund (har alldrig sett någon stor hund här)  Jag tror att det är en människa som har haft lite kris och bara satt sig vid sidan av gångbanan och ja  tryckt:P

/H

Stjärntecken

Ni kanske har hört det nya om stjärntecken? Det är så att nu kan dit stjärntecken ha ändrats pga att jorden har ändrat position än vad den hade för 3000 år sedan så man fastställde stjärntecknerna. Så det stjärntecken du är född i kanske inte är samma som du har idag.



(bild: NSD)
Själv har mitt stjärntecken ändrats och för mig gör det inget, men för vissa kan det inte vara så kul! Helst för dom som har tattuerat in deras förra stjärntecken eller för dom som verkligen tror på allt det stjärntecken har att göra med.

Nu är man inte vattuman längre utan man är Stenbock 
(Bilderna: Google)

/H

God morgon

God morgon på er=)
Jag känner faktiskt att jag har varit ganska duktig nu på morgon..inte för att jag e vaken tidigt, det spelar ingen roll, utan det är för att jag har gjort bort dom tråkiga sakerna redan:P
Först så har jag varit ut med Kelly, det är ju egentligen inte tråkigt men vid sju på morgon borde man bara ligga i sängen:P Sen så har jag varit hem och gjort frukost och skrev under lite papper som jag sen gick och postade. Sen hem igen och fixade med lite mer papper, äta och nu sitter jag här..
Det enda som kände konstigt var att gå och posta ett brev på morgon (skulle hinna dit innan dom tömde lådan) Men annars brukar jag vara den som har brevet i väskan och postar det när jag kommer ihåg det..
Men det gick inte den här gången eftersom att försäkringskassan skickade papper till mig försent!!
Men men ingen är ju förvånad om försäkringskassan gör fel, det är ju ingen där som skulle erkänna det ändå!

Guud vad jag fick mycket skrivet den här morgonen:P men nu ska jag kolla lite runt på datorn och sen får vi se vad som hännder=)

/H

Lite allt möjligt=)







Ut på prom=)

Nu ska jag snart ut med Kelly innan det blir film=) Har också just sökt två jobb ikväll så nu är det bara att hålla tummarna=)
Ja jag gjorde faktiskt inte så mycket idag eftersom att jag har haft migrän och då försöker jag alltid sova. Så idag har jag legat åt fel håll i sängen och haft en kudde över huvudet och sovit:P haha men ja nu är migränen borta=) Sen har jag och Ewe planerat till våran födelsedag, vi måste bjuda släkten på fika så vi har pratat lite och planerat dag och vad som ska bakas..Så lite nytta har man gjort idag:P

Men nu ska jag ut med hunden och sen blir det sagan om ringen och lite kvällsfika=)


/H

Måndag igen

Jaha nu är det måndag igen och jag tycker att veckorna går så fort! Men bra är väll det jag är faktiskt lite less vintern, det gör inget om sommaren redan kommer i morgon=)
Idag så har jag så har jag inte gjort så mycket, jag har skottat och varit ute med hunden och gjorde mig nyss något att äta...så ja inte mycket det inte:P
Jag har faktiskt inga planer för idag men ja jag hade ju tänkt baka  får se om jag orkar:P jag är nämligen skittrött efter helgen, det blev inte så många timmars sömn..

Aja nu ska jag äta och sen får vi se vad som händer=)

/H

Söndag

Idag så har jag ju faktiskt varit i kyrkan på gudstjänst tro det eller ej:P men det var så att man ska tacka eller vad det nu heter efter en nära har gått bort och då dens namn läses upp i kyrkan.. Då vi var där men sen var det en kille där som kom från Etiopien som hjälper gatubarn där och det var ju faktiskt ganska intresant att höra vad han hade att säga=)
Sen så for vi och handla lite fika eftersom att vi skulle få främmen och vi har typ inge fika hemma för ovanlighetens skull:P Det var Anna (faster) och Pontus (kusin) som kom förbi för att få träffa Kelly dom var lite nyfikna på vad hon var för en hund:P Och Ponrus tyckte att hon var mjuk och söt=) Sen så hade dom varit så gulliga och farit på Arken innan och handlat lite leksaker till henne:D riktigt gulligt gjort tycker jag, och en av sakerna var en boll som såg ut som en baseball fast den var i tuggbens material och den blev riktigt poppis;)

Och nu har jag legat här framför datorn en stund men nu är det dags att gå ut med Kelly=)
Ikväll så kommer nog jag och Erik sagen om ringen och få kanske det blit tvåan i morgon. Vi har bestämmt att vi ska se alla tre filmer, men inte på samma kväll:P

Aja dags att pallra sig ut nu i det kalla vädret=/

/H

Lördag:D

Idag så är det lördag och jag och Erik har varit inne i stan en sväng och vi båda hittade jeans=) Och sen köpte Erik en film och jag köpte min en blus eller vad man ska kalla det:P Den var i alla fall skitsnygg, den var vit och hade spets längst upp vid axlarna och det var trekvarts ärmad..köpte den på H&M..Det kommer nog upp en bild senare=) Ja men nu har vi just ätit middag och ja den var väll halvgod och nu så tror jag att det bli att slänga sig i soffan en stund=) Det är så ett Abbey är här eftersom att Ewe har blivit sjuk. Så mamma sa att hon kunde vara hundvakt sen for mamma bort och kommer hem inatt..Så det blir jag och Erik som får ta hand om henne, vilket det brukar bli när mamma ska ta henne=/ men men finns inte så mycket att göra åt!

Men nu blire tv=) Hoppas att alla har en bra kväll:D

/H

Natti Natti=)

Nu så ska jag snart försöka sova=) Imorgon blir det troligtvis stan för Eriks behöver nya jeans och jag skulle behöva ett till par eftersom att jag bara har ett=) Och medans vi är där så har Kelly så tur att hon får vara hos Ewe och Abbey=)

Kvällen var inte så dålig som jag trodde att den skulle vara jag satt nere hos mamma som såg let's dance och jag kollade lite satt lite vid datorn och pratade lite om allt möjligt med mamma=) Sen har jag tagit mig lite vin och sett rederiet:P haha mycket rederiet nu:P

Men vi hörs i morgon=) och jag bjuder på den här goa bilden än så länge;)


/H

Fredag

Ja idag har jag inte gjort så mycket, jag har varit ute med Kelly suttit lite vid datorn och ja jag har mest bara dolat på:p
Sen idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Erik ska bort i kväll så jag blir själv, fan så tråkigt att vara ensam hela dagen och kvällen..aja bara att bita i det sura äpplet:P
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen vet jag inte   vi får se=)

/H

jahapp

Ja nu så har jag just varit ute med hundarna så dom har fått lekt av sig..Ewelina skulle bort på middag så då är Abbey här medans, vilket är bra får då får dom leka vilket båda behöver:P
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har fixat lite med tvätt varit ute med hunden, och ja lite småsaker=)
Jag har funderat på att göra en tigerkaka men jag vet inte vi har ju redan sockerkaka så..ja vi får se=)

Sen ikväll vet jag inte vad som händer, troligvis inget har en ganska tråkig dag faktiskt=/

/H

Torsdagmorgon

Har just varit ute med Kelly och nu ska jag äta lite frukost och kanske se ett avsnitt av rederiet=) haha men jag tror att efter det då kommer jag nog att somna och sova några timmar. För jag har inte alla sovit bra inatt och inte många timmar heller. Så lite mer sömn behöver jag i alla fall=)
Nu har jag inte så mycket mer att skriva, vilket inte är konstigt. Klockan är ju bara 07:58 det händer ju inte så mycket före det:P

/H

Nyårsbilder:D

Nu ska det äntligen komma upp lite nyårsbilder..Bättre sent än aldrig:P

Booba tycker inte riktigt om kameran:P

Jag gillar att det ser ut som om gustav smygkollar:P
Kelly fick en ny polare=)

Här verkar alla vara koncentrerade=)
Jag tror att Gurra vann sista omgången:P
Kellt fick vara lite i centrum=)
Haha jag kan bara säga att jag har ingen aning om vad vad jag gör på den här bilden

Här är lite bilder från nyårs=)

Onsdag - handla - laga mat och träffas Fanny=)

Ja som ni ser på rubriken så har jag gjort lite idag i alla fall:P
Jag har varit och handlat lite saker till middan och sen kom fanny till konsum och följde mig hem. Alltid lika roligt att träffa henne:D Så vi har suttit och snackat ett tag=)
Sen så har jag gjort middag och för in lite kort på datorn så nu jävlar:P
haha nä men nu tänkte jag lägga upp bilder från det jag handlade på stan i måndags=)
Mina nya trosor med körsbär på. Tycker dom är skitsöta=)
Vet att bilden är lite dålig men det var svårt att ta kort på det är plagget. Men snyggt är det:D

/H

Natt

Ja ikväll så har jag och Fellan suttit och snackat, vilket var ganska länge sen vi gjorde så det var på tiden=)
Vi pratade skola och lärare och tänk att det alltid är detsamma när det gäller just det...
Men sen har jag sett några avsnitt av rederiet, började se det igår.. Riktigt bra faktiskt=) Men man kommer inte riktigt ihåg alla personer, fast det var ju några år se det gick också:P

Men nu ska jag sova i alla fall=) Imorgon ska det handlas till middan och sen kommer Fanny hit också:D
Skriver imorgon igen. Och sen ska jag försöka hinna lägga upp en jävla massa bilder:P Ligger verkligen efter med det!

Go natt=)

/H

Tisdag

Ja idag så har jag legat ganska mycket, känner mig inte riktigt bra i kroppen, vet inte om jag håller på bli sjuk eller. Men jag e slut hela dagarna och har huvudvärk och ibland får jag feber..Aja det kommer väl att bli bättre=)
Annars idag så har jag barit ute med hunden. Träffade min kusiner och min faster när jag var ute. Och då fick ju Kelly hälsa på barn vilket hon aldrig gjort med oss men hon har bott med barn förr. Men det var bra att se hur Kelly reagera. Hon var sten cool men min kusin la sig rakt över henne och det tyckte hon inte riktigt om, då ville hon gå undan lite, vilket jag kan förstå. Men hon gjorde det grymt bra=)
Sen så har jag tvättat och fixat lite med tvätten från igår. Ja och sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag ska hoppa in i duschen och det ska bli riktigt skönt=)

/H

Hemma

Nu är jag hemma igen och jag kan säga att det snöar på ganska bra ute! Från att ha hoppat av bussen och kommit hem så liknade jag en snögubbe:P Men det är skönt att det inte blåser eller är kallt=)
Jag har i alla fall varit på möte idag och ja det gick fort som vanligt och sen så har jag hunnit handla..Vet att jag sa att jag inte skulle! Men när jag sminkade mig så kom jag på att min mascara snart var slut så jag köpte en ny och den var billigare än vad min mascara brukar vara=) Och sen så hittade jag ett par jätte söta trosor som jag bara var tvungen att köpa! MEN det var på rean och sen hittade jag en väst/tröja aktig sak som också var på rean som jag köpte. SÅ jag har i alla fall INTE spenderat så mycket pengar idag:D
Det kommer upp bilder sen, är så sjukt nöjd så dom bilderna kanske till och med kommer upp fort:P

Men nu ska jag faktiskt beställa ett bilbälte/sele till Kelly. Min syster har en likdan som jag ska beställa. Och färgen på den selen skulle passa jätte bra till Kelly men eftersom att dom har samma storlek så sa jag och Erik att vi skulle ta en annan färg. Och svart/vit var slut så det blir en rosa/vit trotts att varken jag eller Erik tycker om rosa och kanske inte riktigt passar våran hund..Men säkerheten kommer först!!

(Bilden: www.doogie.se)
Dom är jätte bra dom här eftersom att dom e breda fram. I vanlliga fall så är dom smala fram men om du då skulle tvärbromsa eller krocka så skulle all tygnd hamna mitt fram på revbenen vilket inte är så bra. Men det bredare fördelar tygnden på en större yta. Så nu är det bara att betsälla=)

/H

Måndag och vanlig vecka..

Det känns faktiskt lite bra att det är vanlig vecka igen, vet inte varför men det gör bara det=)
Men nu så håller jag på att göra mig färdig för mitt möte i stan, kommer nog att vara ett kort möte som vanligt och ja sen ska jag hem igen. Det är inge bra att vara i stan för länge då går för mycket pengar då:P
Men sen ska jag hem till Kelly, det är första gången vi lämna henne ensam hemma, så jag vill inte att det ska vara för länge!

Skriver mer sen=)

/H

Söndag

Jag vet att jag inte har skrivit något idag, men det är för att jag har haft en liten dålig dag och inte haft någon lust att skriva..
Och sen sov jag ganska mycket idag..Sen så har vi spelat bingolotto men tyvärr så vann ingen av oss=/ Sen så kom Ewe förbi och hade med sig Abbey och det var kul för Kelly för då kunde dom leka=) Och dom lekte mycket så vi har en ganska trött hund just nu:P Och hennes kvällsprom blev inte så långt och det gjorde nog inget för henne eftersom att hon var supertrött..
Sen har vi sett lite film och kollat på bilbälte till Kelly, som jag ska betälla i morgon!
Och nu ska jag snart sova, jag har möte i morgon så då vill jag ha hunnit sova lite=) Men först ska jag se lite Fyra För Tre=)

/H

Natt

Ja här ligger jag och inte kan sova, det e bara jobbigt helt enkelt! Så jag har legat framför datorn hela natten och ja sett lite La Ink och snusat som en jävla dåre! Men nu ska jag försöka sova, jag måste verkligen vända tillbaka dygnet!
I morgon (söndag) så ska vi inte göra något speciellt på dagen men på afton ska vi ju spela bingolotto och jag längtar typ:P haha det kommer att bli skit roligt, och jag hoppas att jag vinner nått, då lite blir det ju lite roligare:P

Men du nu ska jag sova och jag hoppas att ni andra redan sover=)

Go natt=)

/H

Lördag

Igår gjorde jag inte så mycket, eller ja typ ingenting alls. Det är så att min farfar gick bort igår, så ja ni fattar!

Men idag så har är jag trött och har huvudvärk efter en natt då jag inte kunnat sova, men erik lät mig sova ut idag vilket behövdes!! Sen så har vi varit ute med Kelly och lekt lite och tagit lite kort som vi ska skicka till hennes förra ägare. Sen så har jag och Erik gjort något som vi aldrig gjort för, vi har köpt bingolotter till i morgon..haha alltså det är min idé alltihop men jag tänkte att det skulle vara kul att spela har inte gjort det sen jag var väldigt liten..Så det ska vi göra i morgon och det kommer säkert att vara roligt och jag hoppas att jag vinner:P
Sen så har vi bara handlat lite åt mamma och åt oss. Och nu så sitter jag bara här och väntar på att toan ska bli ledig, jag ska göra mig klar till i afton.. Hela veckan har som varit jobbig så jag har sett ut som en jadu jag har sett ut som en person som borde ha gömt sig inne:P Så jag ska föröska fixa till mig lite i alla fall:P
Ikväll så ska jag och Erik hitta på något och jag vet inte vad men det kommer vi nog på.

/H

Fredag

Ja dagen började med att Erik for på jobbet så jag var halvvaken och sa hej då:P Sen så fortsatte jag sova och sov kanske lite för länge men jag behövde den sömnen sen eftersom att jag fick ett tråkigt besked idag så så är man inte så jätte pepp eller pigg på att göra något idag!
Jag har i alla fall varit ute med Kelly och kastat lite boll så hon har fått bara ut och röra på sig. Så nu tänker jag äta frukost och sen kanske se något på tv eller nått!

/H

Kelly




Har några fler bilder men jag tänkte att ni skulle få se hur hon ser ut=)
Jag kom just på att jag ska kalla henne Kelly Kajsa:P

/H

Rubrik

Nu har jag hunnit vara ute med hunden och sett en bit på en film samtidigt som jag åt lunch. Nu ska jag hoppa in i duschen och jag ska duscha VARMT!! Jag håller på att frysa ihjäl fast det är varmt inne. Så en lång varm dusch kommer att bli kanoners=)

Sen efter middan så hoppas jag att jag och Erik bara kan slå igång en film och krypa ner och bara ha en myskväll=) Jag håller tummarna för det i alla fall:P


egentligen har jag inget att skriva, är bara uttråkad!
Men nu in i duschen!

/H

Torsdag

Ja idag kanske jag sov lite för länge, men det var skönt. Fast jag ångrade mig lite faktiskt. Jag tänkte inte sova så länge eftersom att det skulle vara så härligt att Eriks skulle vara hemma idag och vi skulle göra ingenting tillsammans, vilket inte är så vanligt.. Men jag sov länge och när jag vaknade drog han och träna så man får ju skylla sig själv helt enkelt!

Men aja det resten av dagen kanske blir bra, vem vet,,

Igår så blev det i alla fall ganska go efterrätt och sen en skön kvällsprom=) Jag såg också lite En Fyra För Tre inatt eftersom att jag hade lite svårt att somna.
Men nu ska jag byta om och sen ska jag ut med Kelly, får se om jag kommer tillbaka till datorn sen=)

/H

kväll

Jaha nu är rummet typ klar, jag har inte satt upp något på väggarna än eftersom att jag har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha allt. Men resten e klart och det känns riktigt skönt=)
Sen har man hunnit med en go middag och snart blire kortspel och efterrätt. Alla andra ska ha glas och jag tycker inte att det är så gott så jag kanske ska göra lite chokladpuddig vilket jag typ inte har ätit på flera år, så ja det är väl dags att äta det igen:P

Sen blire myskväll för jag och Erik och jag längtar så mycket!! Haha det låter som om vi nyblivit tillsammans men ja det är alltid bättre när han e med:D Vi ska i alla fall se film och kanske att man tar det sig ett glas vin och fira rummet, får se vad som händer. Men nu ska jag ner och göra min chokladpudding=)

/H

Jahapp

Ja jag håller på att städa fortfarande eftersom att jag la mig lite tvärt och jag somnade. Och jag hade tänkt sova någon timme under dagen, men kanske lite senare.
Men ja ständandet är igång och nu ska jag ta det i en jävla fart så jag blir klar fort..
Det enda som är jobbigt med det är att jag börjar bli hungrig, kanske måste äta något idag..

Aja jag skriver skärt sen ikväll när allt e klart=)

/H

Onsdag

Imorse gick flyttlasset tidigt, ca 07:40 var jag hemma i ur med all jag och Eriks packning och Kelly.. Erik körde hit mig innan han skulle börja jobba. Jag skulle hem eftersom att jag ska göra klart mitt rum, och sen ikväll så skulle vi egentligen flytta tillbaka hit, men det var lika bra att ta med allt nu på morgonen så slipper man hålla på med det där på afton=)
För ikväll så ska rummet vara färdigt och vi ska ha en riktig myskväll alla tre=) Det behövs verkligen!

Ja men just nu så håller jag på att torka, jag skulle behöva damsuga men Lasse har jobbat natt så jag vill inte väcka honom. Så jag ska torka och börja ställa tillbaka lite möbler=)

/H

Klar=)

Nu är jag helt klar med målandet allt är bort plockat, färgen är på väggen och jag har tvättat armarna och benen (ibland blir det nästan mer färg på mig än där det ska vara)
Nu så ska snart familjen äta och jag ska äta sen när Erik kommer. Men jag sätter mig nog och tar en macka med dom. är ganska hungrig!
Ja snart ska jag också bädda sängen och flytta tillbaka den och ja ställa tillbaka lite möbler, ska bara vänta tills färgen har torkat helt=)
/H

Tisdag - MÅLA

Japp så är det, idag så målar jag. Det är sovrummet som ska få en annan färg och det kommer att bli skitsnyggt:D Jag har gjort hälften sen blev det en pause så Kelly skulle få sig en prom=) Vi har varit i skogen och gått i snön och hon kämpade på bra:P Det såg mest ut som om hon simmade men hon tog sig fram:P
Men nu så ska jag upp och måla klart och jag att hoppas att det blir fika när mamma kommer hem från jobbet, och har man riktigt tur så kanske hon gör fikat också:P
Måla Måla Måla
/H

Måndag

Idag så har jag och mamma varit och handlat färg till mitt rum, så i veckan är det min tur att måla om mitt rum. Blir inte så stor skillnad men det kommer att bli snyggt=) Sen har mamma och hjälpt mig att stor städa mitt rum och bröjat flytta runt och ut saker. Så i morgon ska jag hem och måla om, kommer att bli skit snyggt!

Sen så har Erik varit så snäll och gått ut med Kelly på långprom, eftersom att jag har en dålig dag och då var han snäll och gjorde det=)

Nu ska vi göra lite kvällsfika och sen blir det sängen för oss båda, och för mig blir det också lite varm O´boy kommer att göra bra för min onda mage=)

/H

Bilder: JULEN

Våra pepperkakshus=)
Självaste Jultomten=)








/H

Söndag

Idag låg jag först i sängen halva dagen eftersom att min rygg håller på att ta död på mig!! Jag är så less min rygg just nu!

Men sen har jag och Ewe varit hos pappa och Eva och fikat och pratat lite. Var trevligt förutom att dom tjatar om att jag och Ewe ska ha med oss hundarna men vi är inte så sugna på att ta med dom dit..Får se om det kanske blir någon gång i framtiden?
Sen så har vi sagt hej då till Lina som for tillbaka till Oslo idag, roligt att hon kom hem över julen och nyår=)

Och sen har Kelly fått vara ute och ja nu sitter jag här, får se vad det blir ikväll, det blir nog sittande eller liggande framför tvn..

/H

2001 01 01

Det nya året är igång och jag e trött och har ont i ryggen som F!! Men men det nya året kommer att bli bra:D Gårkvällen var kanoners men det blev lite sent men det var det värt=)

Idag så har jag bara legat framför tvn och duschat så nu känner man sig som en ny människa;) Väntar nu på att middan ska komma hem, blir Pizza idag vilket verkligen passar till en sån här dag. Och efter middan ska vi tre dra till Ewe så får hundarna leka lite (om dom orkar efter igår) och vi kommer att slänga oss i soffan=) Sen vet jag inte mer vad som händer ikväll men det blir nog en slappardag hela dagen=)

Jag kommer att lägga upp lite bilder från igår, tyvärr blev det inte så många bilder glömde som bort kameran men några bilder blev det och några av dom kommer att komma upp=)

/H

hej hopp=)

ville inte fortsätta på den hälsingen^:P

Hade i alla fall en jätte bra kväll och väldigt trevligt färmmen och go dricka, lite för god kanske:P
Och Kelly gjorde det jätte bra när alla raketer smällde, lite stolt=) Och sen har hon gjort andra framsteg ikväll så det går bara framåt=)
Det blev i alla fall en kväll men go mat en massa spel och många många skratt:D Däremot så spelade vi bass och ju senare det blev ju sämre gick det för mig, vad nu det bror på:P

Allt ät nu sädat och Kelly har fått vara ute och vi har hunnit prata lite och nu är det dags för sängen=)

Skriver igen i morgon, och hoppas att ALLA har haft en jätte bra kväll och ser fram emot det nya året=)

Gott Nytt År och Go Natt;D

/H

RSS 2.0